Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Amin inşallah canım cok buyuk mutluluk kalp atışları darısı bıze olsun

Of yanormaldi zaten kanda gebelik görülünce artmış stres panik heyecan etkiliyor sanırım.
Canım hemen endokrınd3n randevu al bence bende de troid var seviyem normal cıkması a ragmen ilacı bir tık arttırdı
Canım zaten euytrox kullanıyordum hep ama kanda gebelik görüldü Bi daha baktırayım dedim transferden önce 0,08 olan deger 4 olmuş kanda gebelikten sonranapıcam bilmiyorum doktorum sehir dışında ve 11 gun sonraya randevu verdi. Ozamana kadar dursun diyor

Ben tedavideyken dahılıyeden tsh 5kusur cıktı, ılac verdı ve deger 2.5altına indi, devam ediyorum ilaca uzun sure kullanıcam
Canım benim transfer öncesi zaten hap kullanıyorum euytrox 0,08di transfer öncesi kanda gebelik göründü Bi baktırayım ona da dedim önemliymiş cunku tiroid 4 cıktı. Şok oldum. Doktor kontrolu 11 gun sonra dursun ozamana kadar aynı dozu kullan diyor doktor. Doktor şehir dışında da hemen gidemiyorum.

Canim benim hasimatom var onceden bildigim icin ilacla degeri dengede tutuyorum canini sikma gebeliktede kullanilabiliyor troid ilaci
Kuzum zaten kullanıyorum euytrox ama transfer öncesi 0,08 idi kanda gebelik görününce Bi daha baktırayım dedim 4 olmuş. Sok oldum. Heyecan panik stres içindeyim alakası varmı bilmiyorum. Doktorum şehir dısında 11 gun sonra randevu verdi. Ozamana kadar aynı dozu kullan dio. İnşalah sorun olmaz tiroid cok önemliymiş cunku

Benim doktorum iyotlu tuz kullanacaksın demişti birde folik asıtıde iyotlu olacakmış troidi olanlar

Sağlıkla ilerlesin cnm. Tebrik ederim

Benim hesabima gore henuz 5,5 haftalik bizim minnak.Doktor haftaya gelin dedi canim ,sorun olmazssa kalbi duyariz dedi
Ben 17 haziran tarihinde transferimi oldum bugun doktora gittim 5hafta 5 gunluksun tam dedi ve keseyi de kalp atislarini da gorduk, duydukAllahima sukurler olsun ve isteyen herkese nasip olsun

3.gün emriyosu transfer edildi kızlar 13.gün hcg 125 çıktı bugün iş yerinde biraz yoruldum endişeliyim acaba bi şey oldu mu diye düşünüyorum kasıklarıma kramplar girdi gün içinde

Ben 17 haziran tarihinde transferimi oldum bugun doktora gittim 5hafta 5 gunluksun tam dedi ve keseyi de kalp atislarini da gorduk, duydukAllahima sukurler olsun ve isteyen herkese nasip olsun❤❤
Canım senin adına çok sevindim bak korktuğun gibi olmadı çok şükür. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Lekelenmen geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…