Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım senin adına çok sevindim 🙏 bak korktuğun gibi olmadı çok şükür. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Lekelenmen geçti mi?
Cok sukur canim, insallah hepimizin sureci saglikla gecsin.. evet devam ediyor.. khverengi ve tortulu.. :KK43: ilaci daha dun kestim insallah gecer o da.

Olabiliyor bazi kadinlra dedi canim, tam bir sebebi yokmus.. ayni ilaclara devam sadece coraspini kesti
Canım hayırlı olsun çok sevindim bi sıkıntı olmamasına. Benim transferim 20’sindeydi gebelik hesaplama programına göre 5+4 bugün. Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa senin 3. gün embriyosu muydu? Bi de karından mı bakıldı vajinal mi kalp atışı için? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da doktora kalp atışı için erken diyodum.

Canım hayırlı olsun çok sevindim bi sıkıntı olmamasına. Benim transferim 20’sindeydi gebelik hesaplama programına göre 5+4 bugün. Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa senin 3. gün embriyosu muydu? Bi de karından mı bakıldı vajinal mi kalp atışı için? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da doktora kalp atışı için erken diyodum.
Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsiniz🙏🏻❤️

Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsiniz🙏🏻
Anladım canım. Amin inşallah. :dua:

Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsiniz🙏🏻
Neden vajinal acaba? Bizim doktor karından bakıyo sanırım.

Ben test alıyım saklıyım diyorum peşin peşin tembihledi eşim bozuşuruz dedi. Erken test yapmıcaksın dedi. Bende söz dedim 🙉sonra erken yapıcan çıkmıcak sonra cıkarsa sende üzülürsen bozuşuruz dedi🤔🙃ama işte gelde içime sor😁
Bizde iddiaya girdik on gün yapma dedi yemek ismarlicam eğer erkenden yaparsan sen ismarlarsin dedi😅

X