Haziranda embriyo transfer yapacaklar

kızlar merhaba, benim kan değerim 3,05 il başlayıp yavaş yavaş düşmüştü. doktorum en başından beri yükseleceğine şansımızın çok yüksek olduguna inaniyordu ama olmadı. bu arada ben ve eşim 28 yaşındayız. dün 10günümde değerim 0a düşmüştü sonunda . Az önce hemşire aradı ve bunun hiç beklenmeyen bir sonuç olduğunu, bu durumların genelde genetik sorunu olan embriyolarda yaşandığını söyledi. örn; dawn sendromlu embriyolarda olduğu gibi. benim ve eşimle görüşmek istediklerini söylediler . sanırım kalan embriyoları genetiğe göndermek isteyecekler. daha önce böyle bir süreç yaşayanınız oldu mu ? çok pahalı bir süreç mi bu genetik incelemesi ?
Canım ben bu formda 295 dolar diye okumustum ama embriyolog tanıdığım var hiç gerek yok yaptırmaya zaten sağlıksızsa düşer ya da hiç olmaz dedi. Bende göndermeyi düşünüyordum fakat doktorum gerek yok dedi. Zaten pgt den gelip sağlıklı olupta yine tutmama şansı var. Eğer yumurtan çoksa yaptır istersen.

Canım ben bu formda 295 dolar diye okumustum ama embriyolog tanıdığım var hiç gerek yok yaptırmaya zaten sağlıksızsa düşer ya da hiç olmaz dedi. Bende göndermeyi düşünüyordum fakat doktorum gerek yok dedi. Zaten pgt den gelip sağlıklı olupta yine tutmama şansı var. Eğer yumurtan çoksa yaptır istersen.
maalesef canım sadece 1 tane kaliteli yumurtam kaldı , diğer 3üde orta kaliteli .

Canim soruna cevap vereyim ben adet agrilarini en zirve noktada yaşıyorum, cok korkmustum hatta tutmadimi acaba diye ama hamdolsun nasip.edene🌸
Ediyoruz canım etmez olurmuyuz ❤🥰benim hiç belirtim olmadı tek iki defa batma oldu kadıkta birde arada Bi hafıf adet agrısı oldu okadar
İnsallah hayirla kucaginiza alin bebislerinizi 🤗 belirti konusuna gelince demekki tek tip belirti yok kisisel farklar var ben de adet sancisi var hafif ve diz kapaklarimda belimde agri var bakalim kismet bugun 6.gun 🙏

İnsallah hayirla kucaginiza alin bebislerinizi 🤗 belirti konusuna gelince demekki tek tip belirti yok kisisel farklar var ben de adet sancisi var hafif ve diz kapaklarimda belimde agri var bakalim kismet bugun 6.gun 🙏
Amin canim 🤲 evet kesinlikle kisiden kisiye değişiyor. Bak lutfen sanatavsiyem elini karnına koy Rabbi hebli minessalihin çek ve meryem suresi oku. Inaniyorum sende bir kac gune pozitifi goreceksin

Kızlar kese görmeye gidenler transferin kaçıncı günü gittiler. Ya da değer kaç iken gittiniz? Benim doktor pazartesi için gün verdi çok erken değil mi neden bu kadar erken çağırdı acaba tabii inşallah görürüz de
Merhaba herkese, bugun gittim kese gormeye .Transferim 16 hazirandi.Cok sukur sorun yok , hersey normal dediler🙂

maalesef canım sadece 1 tane kaliteli yumurtam kaldı , diğer 3üde orta kaliteli .
Her embriyo birbirinden farklı olurmuş. Belkide bunlarda sorun yoktur. Benim 2 adet kaldı göndermeyi düşündüm ama vazgeçtim.sen yinede doktoruna danış vallahi Allah ol derse olur canım aslında. Hakkımızda hayırlısı.

Çok sevindim cok şukür iyiymiş bebişiniz 🥰❤️bugun transferden sonra kacıncı gunundu canım kalp atısı için bende gidicem de doktora 16 Sina dayanamıyorum 🙈
Valla sormaa.. kalp atisini duydum bana bi kal geldi basladim aglamaya asla bisi soyleyemedim. Allah herkese nasip etsin ve insalah kucagimiza alacagimiz gunleri de gostersin. 17 haziranda transfer oldum ben kacinci gun oluyor 23-24 sanirim canim🙏🏻 Aslinda kontrolum pazartesiydi ama dun aksamki durumdan dolayi bugune cagirdi💛

X