Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Masallah canim saglikla ilerlesin bise sorabilir miyim canim adet agrin oldu mu benim 6.gunum ve agrim var hafif hafif tum pozitiflere sorasim geliyor
Adet agrim olmadı hic belirtim yoktu sadece göğüs ağrısı oldu yanlardan dokununca ağrıyor okadar. Bide sacma sapan yersiz ağlıyorum bi kac gundur

canim insallah hayirli haberlerle gelirsin beklemek cok zor boyle durumlarda bilirim.
Sabah gittim transfer olucam diye, 4.gun dıe burda yazmistım transfer edilecekleri aldılar bana yarın gel dediler bende pek içim sinmeyerek gitmiştim geri tekrar eve geldım, yarın büyük gün 11temmuz hasretle kavuusuyoruz kac tane bilmiyorum yarın belli olacak

Simdi eve girdim canim, cift embriyo transfer edilmisti sukur biri tutunmus, kalp atisini da duyduk, hersey yolunda dedi, kendini cok yorma, dinlen dedi. Sukur biri bizimle
Çok sevindim cok şukür iyiymiş bebişiniz bugun transferden sonra kacıncı gunundu canım kalp atısı için bende gidicem de doktora 16 Sina dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…