- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
Ne yaptın canım gittin mi doktora?Aminnn canim insallah
Masallah canim saglikla ilerlesinKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Tsk ederimmm aminnnGozun aydin canim saglikla ilerlesin insallah
Adet agrim olmadı hic belirtim yoktu sadece göğüs ağrısı oldu yanlardan dokununca ağrıyor okadar. Bide sacma sapan yersiz ağlıyorum bi kac gundurMasallah canim saglikla ilerlesinbise sorabilir miyim canim adet agrin oldu mu benim 6.gunum ve agrim var hafif hafif tum pozitiflere sorasim geliyor
Tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alınKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Hadi hayirla ilerlesin insallah canimAdet agrim olmadı hic belirtim yoktu sadece göğüs ağrısı oldu yanlardan dokununca ağrıyor okadar. Bide sacma sapan yersiz ağlıyorum bi kac gundur
Simdi eve girdim canim, cift embriyo transfer edilmisti sukur biri tutunmus, kalp atisini da duyduk, hersey yolunda dedi, kendini cok yorma, dinlen dedi. Sukur biri bizimleNe yaptın canım gittin mi doktora?
Cok teşekkür ederim insallah ultrasonda iyi gecerTebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın
Cok şükür canimSimdi eve girdim canim, cift embriyo transfer edilmisti sukur biri tutunmus, kalp atisini da duyduk, hersey yolunda dedi, kendini cok yorma, dinlen dedi. Sukur biri bizimle
Cook tebrik ederimmKizlar sonucum gelditransferin 11.gunu hcg 835
Amin canim insallah cumlemiz icinCok şükür caniminsallah hersey yolunda ilerler
Maşallah cok güzel rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin çift embriyomuyduKizlar sonucum gelditransferin 11.gunu hcg 835
Teşekkür ederim canim inslh ultrasona kadar bekliyorum tam sevinemiyorumCook tebrik ederimm
Amin canim cok saol. Evet ciftMaşallah cok güzel rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin çift embriyomuydu
Sabah gittim transfer olucam diye, 4.gun dıe burda yazmistım transfer edilecekleri aldılar bana yarın gel dediler bende pek içim sinmeyerek gitmiştim geri tekrar eve geldım, yarın büyük gün 11temmuzcanim insallah hayirli haberlerle gelirsinbeklemek cok zor boyle durumlarda bilirim.
Çok sevindim cok şukür iyiymiş bebişinizSimdi eve girdim canim, cift embriyo transfer edilmisti sukur biri tutunmus, kalp atisini da duyduk, hersey yolunda dedi, kendini cok yorma, dinlen dedi. Sukur biri bizimle
Çok sevindim ya maşallah. Darısı başıma inşallah.Simdi eve girdim canim, cift embriyo transfer edilmisti sukur biri tutunmus, kalp atisini da duyduk, hersey yolunda dedi, kendini cok yorma, dinlen dedi. Sukur biri bizimle ❤❤