Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benimde öyleydi hatta bir çok insan olumsuz bakmıştı düşük başladı blast emriyoya göre diye bozma moralini herkesin artışı aynı değil önemli olan tutması tutmuş gerisi gelir Allahın izninle
Senin düşükte mi öyleydi canım? kaçıncı hafta düşük oldu?

Surekli yatmakla hic ilgisi yok diye bangır bangır bagiriyolar aslinda ama ben yinede yatiyorum olumsuz olursa acaba gezdim dolastim ondan mi olmadi dememek icin sanirim
Kan akışı olması için evde 1 saatte bir 10 dk yürüyün ilk denemem negatif oldu paso yattım olmadı bunda 10'ar dk yürüdüm pozitif inşallah sizlerinde öyle olur

Kan akışı olması için evde 1 saatte bir 10 dk yürüyün ilk denemem negatif oldu paso yattım olmadı bunda 10'ar dk yürüdüm pozitif inşallah sizlerinde öyle olur
Bunu duyduğuma sevindim psikolojik olarak yatasım geliyor çünkü :) gerçekten aslında yatmanın bi faydası yok

Aynen canım doğru demişler ara ara kalkıp yürüyorum ama içim rahat etmiyo uzanıyorum yine bakalım bugğn 4.gündeyim

Masallah. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun ikinci deneme sansim bile yok 3 yilda sadece 1 embriyo olusturabildik tabii Allah bilir ama bidahada olusturamayiz gibime geliyo tek sansim su andaki denememmis gibi hissediyorum. Allah yuzumuze baksin hepimizin

Bnde 4. Gunum deyim.. Crino jel sürekli katı Bı sekılde geri vermeye basladı.. Boyle bısey yasayan var mı..
Benim de bazen öyle oluyo hep değil ama, yürüyüş yapıyomusun canım jeli aldıktan sonr 15 kadar yürüyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…