Aynen birşeye titizlendikçe tersine tersine gider.Valla canım diğerlerinde çok pinpiriktim şimdi yokmuş gibi davranıyorum
Senin düşükte mi öyleydi canım? kaçıncı hafta düşük oldu?Benimde öyleydi hatta bir çok insan olumsuz bakmıştı düşük başladı blast emriyoya göre diye bozma moralini herkesin artışı aynı değil önemli olan tutması tutmuş gerisi gelir Allahın izninle
Evham yapma herkesin durumu farklı diyecem ama biliyorum kafalarımız gidik.Senin düşükte mi öyleydi canım? kaçıncı hafta düşük oldu?
Aaa ben 16 nda gidicem19 Haziran cuma test günü çağırdı canım sen ne zaman gideceksin?
Yok kuzum beta düşük başladı düşük yapmadım tüp bebekte :)Senin düşükte mi öyleydi canım? kaçıncı hafta düşük oldu?
Surekli yatmakla hic ilgisi yok diye bangır bangır bagiriyolar aslinda ama ben yinede yatiyorumKızlar sürekli yatıyor musunuz nasıl geçiyor günleriniz ?
Kan akışı olması için evde 1 saatte bir 10 dk yürüyün ilk denemem negatif oldu paso yattım olmadı bunda 10'ar dk yürüdüm pozitif inşallah sizlerinde öyle olurSurekli yatmakla hic ilgisi yok diye bangır bangır bagiriyolar aslinda ama ben yinede yatiyorumolumsuz olursa acaba gezdim dolastim ondan mi olmadi dememek icin sanirim
Aaaa sen öğrenirsen ben de dayanamayıp erken yaptırırım belkiAaa ben 16 nda gidicem1 hafta sonra ogreis olicam
Bunu duyduğuma sevindim psikolojik olarak yatasım geliyor çünkü :) gerçekten aslında yatmanın bi faydası yokKan akışı olması için evde 1 saatte bir 10 dk yürüyün ilk denemem negatif oldu paso yattım olmadı bunda 10'ar dk yürüdüm pozitif inşallah sizlerinde öyle olur
Aaaa sen öğrenirsen ben de dayanamayıp erken yaptırırım belki
Ben de öyle ama o zaman da pozitif olsa bile katlandı mı katlanmadı mı değer diye insan strese girer sanki :)Benimde bir hafta sonra gidip baktırasım var :))
Aynen canım doğru demişler ara ara kalkıp yürüyorum ama içim rahat etmiyo uzanıyorum yine bakalım bugğn 4.gündeyimCok tesekkur ederim Allah razi olsun. Birbirimize mutlu haverimizi vermek nasip olur insallah banada kuru kayisi, ceviz, ev yogurdu, dogal sut tuketmemi onerdiler bugun ve kabızlık olmamasina dikkat et dediler. Avokado bende tuketeyim o zaman insallah. Hep yatmak kan akisi acisindan da dogru degilmis zaten yuru evin icinde dediler yani benim anladigim onemli olan ani hareketler yapmamak
Bnde 4. Gunum deyim.. Crino jel sürekli katı Bı sekılde geri vermeye basladı.. Boyle bısey yasayan var mı..Aynen canım doğru demişler ara ara kalkıp yürüyorum ama içim rahat etmiyo uzanıyorum yine bakalım bugğn 4.gündeyim
O jelden nefret ediyorum. Pembe, kahverengi, yeşil her renk geri geldi şükür şimdiki doktorum vermedi.Bnde 4. Gunum deyim.. Crino jel sürekli katı Bı sekılde geri vermeye basladı.. Boyle bısey yasayan var mı..
Bende ayni sekilde yapiyorum. Erken test yapmayi dusunuyor musunAynen canım doğru demişler ara ara kalkıp yürüyorum ama içim rahat etmiyo uzanıyorum yine bakalım bugğn 4.gündeyim
Masallah. Saglikla kucaginiza almak nasip olsunKan akışı olması için evde 1 saatte bir 10 dk yürüyün ilk denemem negatif oldu paso yattım olmadı bunda 10'ar dk yürüdüm pozitif inşallah sizlerinde öyle olur
Benim de bazen öyle oluyo hep değil ama, yürüyüş yapıyomusun canım jeli aldıktan sonr 15 kadar yürüyomusunBnde 4. Gunum deyim.. Crino jel sürekli katı Bı sekılde geri vermeye basladı.. Boyle bısey yasayan var mı..
Yok canım zamanında yaparım sen?Bende ayni sekilde yapiyorum. Erken test yapmayi dusunuyor musun