Çok iyi ben korkuyorum gezmeye doktorum günlük yaşantına geri dönebilirsin dedi ama sürekli yatasım var tutunmazlar diye içim endişe doluSürekli geziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi ben korkuyorum gezmeye doktorum günlük yaşantına geri dönebilirsin dedi ama sürekli yatasım var tutunmazlar diye içim endişe doluSürekli geziyorum
Off cokmus. Benimde estrofem gunde 3 kez 2 tane , coraspirin, vitamin; progrstan fitil 3 kez bide progrsteron gunde 2 kez igne (Günaydın canım çok ilaç var ya yazamadım şöyle sende neler var?
3 gun saglam dinlen dediler sonrasinda normale don dediler yatiyorum valla bu sefer yaticamKızlar sürekli yatıyor musunuz nasıl geçiyor günleriniz ?
Evet canim ben transfer gununu saymazsak 6. Gun evde test yaptim..negatif. cikti.1 Haziran transferi olanlar vardı evde test yaptınız mı
Canım sürekli evin içinde geziniyorum yatmiyorumKızlar sürekli yatıyor musunuz nasıl geçiyor günleriniz ?
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bana bir de kan sulandırıcı iğne verdi ya o çok fena yakıyorOff cokmus. Benimde estrofem gunde 3 kez 2 tane , coraspirin, vitamin; progrstan fitil 3 kez bide progrsteron gunde 2 kez igne (
Benimde öyleydi hatta bir çok insan olumsuz bakmıştı düşük başladı blast emriyoya göre diye bozma moralini herkesin artışı aynı değil önemli olan tutması tutmuş gerisi gelir Allahın izninleKan sonucu 27.7 10. gün biraz düşük gibi ama umutluyum inşallah katlar 2 gün sonra
Çok sevindim darısı başımıza benimde beşinci gün bende yedi gün sonra evde test yapmayı düşünüyorumGünaydın arkadaşlar, 3 haziran transfer günümdü, 5. gün embriyorsu. Bu sabah dayanamadım gebelik testi testi yaptım. Normal gebelik testinde yani yani erken gebelik testi bile olmayan bi testle ikinci çizgiyi gördüm, silik tabi. Bu sefer içimde tutmadı hissi vardı. Yolumuz uzun daha kan testi var, kese var, kalp atışı var. Ama bu az bi şey değil heralde, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben doktor ne gün dediyse o gün hastaneye gider kanımı veririm. Sevmiyorum öyle erken bakmayı.1 Haziran transferi olanlar vardı evde test yaptınız mı
Harika bi haber canım bu çok güzel yaaaaa peki bu süreçte herhangi bi belirti lekeleme ağrı bisey hissettiğim oldumuGünaydın arkadaşlar, 3 haziran transfer günümdü, 5. gün embriyorsu. Bu sabah dayanamadım gebelik testi testi yaptım. Normal gebelik testinde yani yani erken gebelik testi bile olmayan bi testle ikinci çizgiyi gördüm, silik tabi. Bu sefer içimde tutmadı hissi vardı. Yolumuz uzun daha kan testi var, kese var, kalp atışı var. Ama bu az bi şey değil heralde, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sende bendensin bende o güne kadar yapmayı düşünmüyorum direk kan vericem olmuşsan kaçamayız öle degilmiBen doktor ne gün dediyse o gün hastaneye gider kanımı veririm. Sevmiyorum öyle erken bakmayı.
Amin. Negatif almaya o kadar alışmışım ki negatif çıkacağından emin bi şekilde yaptım testi. Evde vardı elim uzanıverdi. Çok erken ama çıkmasada kafama takmam diye düşünmüştüm.Çok sevindim darısı başımıza benimde beşinci gün bende yedi gün sonra evde test yapmayı düşünüyorum
Darısı sizlerin başına inşallah. Adetime yakın çizgi çizgi mi nokta nokta mı desem minik bi leke olur. 2 gündür vardı bu ama adetime de var daha. Jelden de olabilir diye düşünüyordum. Alakası var mı bilmiyorum ama ikidir akşam yemeğinden sonra tekrar acıkma hissettim ama bunları arayıp arayıp kendimiz mi buluyoruz yoksa bi ilgisi var mı bilemiyorum.Harika bi haber canım bu çok güzel yaaaaa peki bu süreçte herhangi bi belirti lekeleme ağrı bisey hissettiğim oldumu
( Oyleymis o ilac cok yakiyormus , gobegim morariyor benimde her ilac sonrasi ama az kaldi diuorum. Ne zaman cagirdi doktor seniİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bana bir de kan sulandırıcı iğne verdi ya o çok fena yakıyor
olabilir canım hayırlısı değerleriniz kat kat artışın insallahDarısı sizlerin başına inşallah. Adetime yakın çizgi çizgi mi nokta nokta mı desem minik bi leke olur. 2 gündür vardı bu ama adetime de var daha. Jelden de olabilir diye düşünüyordum. Alakası var mı bilmiyorum ama ikidir akşam yemeğinden sonra tekrar acıkma hissettim ama bunları arayıp arayıp kendimiz mi buluyoruz yoksa bi ilgisi var mı bilemiyorum.
Amin hepimizin inşallah, en zoru transfereen sonra beklemek galiba.olabilir canım hayırlısı değerleriniz kat kat artışın insallah
Çünkü bi sonuç var ya oldu ya olmadı en önemli nokta bu olsa gerekAmin hepimizin inşallah, en zoru transfereen sonra beklemek galiba.
19 Haziran cuma test günü çağırdı canım sen ne zaman gideceksin?( Oyleymis o ilac cok yakiyormus , gobegim morariyor benimde her ilac sonrasi ama az kaldi diuorum. Ne zaman cagirdi doktor seni
Valla canım diğerlerinde çok pinpiriktim şimdi yokmuş gibi davranıyorumÇok iyi ben korkuyorum gezmeye doktorum günlük yaşantına geri dönebilirsin dedi ama sürekli yatasım var tutunmazlar diye içim endişe dolu