Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yapıyorum canım ilk baslarda bu kadar yoktu sımdı akıntı da oluyor su gibi...neyse umarım gecer.. Sen test ne zamn yapacaksın.. 4.gun demsıtın..bnm 5.gün embriyosu senin..

Arkadaşlar teansfer sonrası vücut ısınızı ölçtünüz mü ?? Benim ki normalden 1 derece fazla yaz geldi diye mi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi

Yapıyorum canım ilk baslarda bu kadar yoktu sımdı akıntı da oluyor su gibi...neyse umarım gecer.. Sen test ne zamn yapacaksın.. 4.gun demsıtın..bnm 5.gün embriyosu senin..
Benim de 5.gün embriyosu canım, aynen dediğin gibi su gibi akıntım oluyo altımamı yaptım diyorum bu ne habire çamaşır değiştiriyorum inşallah normal bişeydir

Benim de 5.gün embriyosu canım, aynen dediğin gibi su gibi akıntım oluyo altımamı yaptım diyorum bu ne habire çamaşır değiştiriyorum inşallah normal bişeydir
Aynı Durumu bende yaşıyorum ya vajinal ilaç kullanıyor musunuz ? Ondan mı kaynaklı acaba

Merhaba kizlar bende 3 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı.sizce pozitif mi ? rabbim hepimizin hayırlı haberler almamızı nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_20200609_204752.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba kizlar bende 3 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı.sizce pozitif mi ? rabbim hepimizin hayırlı haberler almamızı nasip etsin.
Galiba pozitif canım hayırlı olsun darısı başımıza yarın tekrar yap yada kan ver bence değerin çıkar artık kaçıncı gün embriyosuydu ?

Ben adet günümü bekliyorm listeye.al.beni

Hiçbir belirti yaşamadım canım sürekli bir yemek yeme ihtiyacı duyuyorum ama o belirti değildir bence can sıkıntısından diye düşünüyorum
Hmn belirtti yaşamazsın bnm transfer den sekizinci gün köyü test çıktı bir hafta fln sonra kusma başladı en büyük belirti oydu gözün aydın canım

Bende gördüm çizgi var ayy hadi inşallah kanda da görür rahatlarsin. Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…