Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Günaydın arkadaşlar, 3 haziran transfer günümdü, 5. gün embriyorsu. Bu sabah dayanamadım gebelik testi testi yaptım. Normal gebelik testinde yani yani erken gebelik testi bile olmayan bi testle ikinci çizgiyi gördüm, silik tabi. Bu sefer içimde tutmadı hissi vardı. Yolumuz uzun daha kan testi var, kese var, kalp atışı var. Ama bu az bi şey değil heralde, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Off cokmus. Benimde estrofem gunde 3 kez 2 tane , coraspirin, vitamin; progrstan fitil 3 kez bide progrsteron gunde 2 kez igne (
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız bana bir de kan sulandırıcı iğne verdi ya o çok fena yakıyor

Kan sonucu 27.7 10. gün biraz düşük gibi ama umutluyum inşallah katlar 2 gün sonra
Benimde öyleydi hatta bir çok insan olumsuz bakmıştı düşük başladı blast emriyoya göre diye bozma moralini herkesin artışı aynı değil önemli olan tutması tutmuş gerisi gelir Allahın izninle

Çok sevindim darısı başımıza benimde beşinci gün bende yedi gün sonra evde test yapmayı düşünüyorum

Harika bi haber canım bu çok güzel yaaaaa peki bu süreçte herhangi bi belirti lekeleme ağrı bisey hissettiğim oldumu

Çok sevindim darısı başımıza benimde beşinci gün bende yedi gün sonra evde test yapmayı düşünüyorum
Amin. Negatif almaya o kadar alışmışım ki negatif çıkacağından emin bi şekilde yaptım testi. Evde vardı elim uzanıverdi. Çok erken ama çıkmasada kafama takmam diye düşünmüştüm.

Harika bi haber canım bu çok güzel yaaaaa peki bu süreçte herhangi bi belirti lekeleme ağrı bisey hissettiğim oldumu
Darısı sizlerin başına inşallah. Adetime yakın çizgi çizgi mi nokta nokta mı desem minik bi leke olur. 2 gündür vardı bu ama adetime de var daha. Jelden de olabilir diye düşünüyordum. Alakası var mı bilmiyorum ama ikidir akşam yemeğinden sonra tekrar acıkma hissettim ama bunları arayıp arayıp kendimiz mi buluyoruz yoksa bi ilgisi var mı bilemiyorum.

olabilir canım hayırlısı değerleriniz kat kat artışın insallah

( Oyleymis o ilac cok yakiyormus , gobegim morariyor benimde her ilac sonrasi ama az kaldi diuorum. Ne zaman cagirdi doktor seni
19 Haziran cuma test günü çağırdı canım sen ne zaman gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…