- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 29
Aminn insallah hayırlısıylaGöz açıp kapayana kadar geçsin, güzel haberlerle sonuçlansın inşallah ♥
Hayırlısı olsun aynı benim durum bende de sağ yumurtalıkta 3,5 cm çikolata kistim var bu sabah transfer oldum inşallah tutarBenim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var 3.5 cm, geri kalan her şey normal :) sizin ?
Sağolun, sizin de olacak inşallah. Benim ikide iki pozitif oldu, size umut olsunHayırlısı olsun aynı benim durum bende de sağ yumurtalıkta 3,5 cm çikolata kistim var bu sabah transfer oldum inşallah tutar ❤
Masallah canim..tebrik ederim...kacinci gun embriyoauydu sizin...Test bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.
Dondurulmuş embriyoydu, 4 sene oldu çok net hatırlamıyorum ama 6. Gün diye kalmış aklımda.Masallah canim..tebrik ederim...kacinci gun embriyoauydu sizin...
Ay hadi inşallahSağolun, sizin de olacak inşallah. Benim ikide iki pozitif oldu, size umut olsun
Tesekkur ediyorum canim..Dondurulmuş embriyoydu, 4 sene oldu çok net hatırlamıyorum ama 6. Gün diye kalmış aklımda.
İnsallahh. Test gunum 20 haziran cuma gunu hayatimin en guzel haberini aldigim gun olur insallah. Senin transfer tarihin ne zaman ve ilk transferin mi olacak canımAyy cnm inşallah hamilelik sevincini de yaşayacağız. Ben şimdiden çok heyecanliyim, transfer günü naparım bilmiyorum. Kayisi ve inciri stokladım, yoğurdunu da bir süredir evde yapıyorum probiyotik maya ile. Evet kabız olmaktan korkuyorum bn de. Sebze filan aldım. Çok sağol cnm verdiğin bilgiler için. Inşallah hamilesin inşallahtest günün ne zaman ???
Benim transferim 10 haziran yani yarın, evet ilk transferim. Tam da babalar gününe denk geliyor öğreneceğimiz tarihlerİnsallahh. Test gunum 20 haziran cuma gunu hayatimin en guzel haberini aldigim gun olur insallah. Senin transfer tarihin ne zaman ve ilk transferin mi olacak canım
SelammmArkadaşlar merhaba
Transfer sonrası nasıl beslemesiniz? Deneyimlerinizi bana da söyler misiniz? Internet sitelerinde birçok şey yazıyor. Hepsinden nasıl yiyebilir ki!
Asli hangi ilaclara devam ediyorsun acaba benimkiler 2 katina ciktiAy hadi inşallah
Gayet rahat takıl bence olacağı varsa her türlü oluyor. Ben iki transferimde çok dikkat ettim ama bence rahat olmak lazım bu transferimde çok rahatım aşırı baharatlı ve yağlı yemiyorum o kadar kabak çekirdeği yiyorum sadece günlük 1 kaseArkadaşlar merhaba
Transfer sonrası nasıl beslemesiniz? Deneyimlerinizi bana da söyler misiniz? Internet sitelerinde birçok şey yazıyor. Hepsinden nasıl yiyebilir ki!
Günaydın canım çok ilaç var ya yazamadım şöyleAsli hangi ilaclara devam ediyorsun acaba benimkiler 2 katina cikti
AmiinnBenim transferim 10 haziran yani yarın, evet ilk transferim. Tam da babalar gününe denk geliyor öğreneceğimiz tarihlerAllahım inşallah boş döndürmez bizi. Hayırlısıyla en güzel haberlerimizi alacagiz
Bana merkezim tarafindan soylenen protein agirlikli beslen, ev yogurdu ye, kabızlık olmamasina gayret et bu sebepten dolayi ginde bikac kuru kayisi ve incir ye bol su ic dedilerArkadaşlar merhaba
Çok teşekkür ederim.Gayet rahat takıl bence olacağı varsa her türlü oluyor. Ben iki transferimde çok dikkat ettim ama bence rahat olmak lazım bu transferimde çok rahatım aşırı baharatlı ve yağlı yemiyorum o kadar kabak çekirdeği yiyorum sadece günlük 1 kase
Sürekli geziyorumKızlar sürekli yatıyor musunuz nasıl geçiyor günleriniz ?