Sağol canım inşallah kanda da görürsem daha rahat sevineceğimBende gördüm çizgi var ayy hadi inşallah kanda da görür rahatlarsin. Şimdiden hayırlı olsun
Evet canım bende o jelden kullanıyorumAynı Durumu bende yaşıyorum ya vajinal ilaç kullanıyor musunuz ? Ondan mı kaynaklı acaba
Yok canım sebep bulamadılar, çikolata kistim var sorun olarak görmediler ama ona yoruyoruzCnm sizdeki sorun erkek infertilitesimiydi
Ya insan belirti yaşamayı ca da bi garip oluyorum bugün 7.günüm ve hiçbişey hissetmiyorum hissetmediğim içinde acaba mı diyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum bu belirti yaşamadığınız halde büyük cesaret alıp test yapmissinizHiçbir belirti yaşamadım canım sürekli bir yemek yeme ihtiyacı duyuyorum ama o belirti değildir bencecan sıkıntısından diye düşünüyorum
Ben adet günümü bekliyorm listeye.al.beni
Merhaba kizlar bende 3 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı.sizce pozitif mi ? rabbim hepimizin hayırlı haberler almamızı nasip etsin.
Yaa çok heyecan yaptım sonuçta bugün negatif çıksaydı uzulmeyecektim çok erken zaten diyecektim çizgiyi görünce mutlu oldumYa insan belirti yaşamayı ca da bi garip oluyorum bugün 7.günüm ve hiçbişey hissetmiyorum hissetmediğim içinde acaba mı diyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum bu belirti yaşamadığınız halde büyük cesaret alıp test yapmissiniz
Çok teşekkürlerHadi masallah! Cok mutlu oluyorum gorunce, umut oluyor
Bana da sadece estrofem verdi kan sulandırıcı ilaç falan kullanmiyo muydukBen sadece estrofem aliyorum kizlar gunde 3 defa.Pazartesi ilk kontrolum var.1 ay rahim dinlendirme yaptik.Bakalim neler olacak
Inşallah canım o gün hepsinden kan testi yaptırayım evde test yapmadan gidicem hakkımızda hayırlısı inşallah bende olumlu sonuçlar alirimYaa çok heyecan yaptım sonuçta bugün negatif çıksaydı uzulmeyecektim çok erken zaten diyecektim çizgiyi görünce mutlu olduminşallah sizde pozitif sonuç alırsınız olumsuz düşünmeyin
İnşallah olumlu olur sonucun canım lütfen olumsuz dusunme rahat ol ben öyle yapmaya çalıştımInşallah canım o gün hepsinden kan testi yaptırayım evde test yapmadan gidicem hakkımızda hayırlısı inşallah bende olumlu sonuçlar alirim
Evet olması gereken o bakalm hayırlısı hakkımızda insalah hayırlısı olur bizler icinİnşallah olumlu olur sonucun canım lütfen olumsuz dusunme rahat ol ben öyle yapmaya çalıştım
İnşallah sonu güzel olur inşallah cnmYok canım sebep bulamadılar, çikolata kistim var sorun olarak görmediler ama ona yoruyoruz
Aahh sorma daha bugun 2. Gundu ama hic gecmiyo cidden akrep-yelkovan hep ayni yerde duruyo gibiAynen canım zaman geçmek bilmiyo ama ya
Aynen canım malesefAahh sorma daha bugun 2. Gundu ama hic gecmiyo cidden akrep-yelkovan hep ayni yerde duruyo gibi
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba kizlar bende 3 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı.sizce pozitif mi ? rabbim hepimizin hayırlı haberler almamızı nasip etsin.
Hayırlı haberler alın inşallah mutlaka sonucu aldığınızda yazar mısınızAynı gün transfer olmuşuzbende bugün kan verdim öğleye çıkar erken oldu ama tutmuşsa belli olur