Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hiçbir belirti yaşamadım canım sürekli bir yemek yeme ihtiyacı duyuyorum ama o belirti değildir bence can sıkıntısından diye düşünüyorum
Ya insan belirti yaşamayı ca da bi garip oluyorum bugün 7.günüm ve hiçbişey hissetmiyorum hissetmediğim içinde acaba mı diyorum olumsuz da düşünmek istemiyorum bu belirti yaşamadığınız halde büyük cesaret alıp test yapmissiniz

Merhaba kizlar bende 3 Haziran'da çift embriyo transfer oldum. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı.sizce pozitif mi ? rabbim hepimizin hayırlı haberler almamızı nasip etsin.

Hadi masallah! Cok mutlu oluyorum gorunce, umut oluyor

Yaa çok heyecan yaptım sonuçta bugün negatif çıksaydı uzulmeyecektim çok erken zaten diyecektim çizgiyi görünce mutlu oldum inşallah sizde pozitif sonuç alırsınız olumsuz düşünmeyin

Yaa çok heyecan yaptım sonuçta bugün negatif çıksaydı uzulmeyecektim çok erken zaten diyecektim çizgiyi görünce mutlu oldum inşallah sizde pozitif sonuç alırsınız olumsuz düşünmeyin
Inşallah canım o gün hepsinden kan testi yaptırayım evde test yapmadan gidicem hakkımızda hayırlısı inşallah bende olumlu sonuçlar alirim

Bugun doktorumdaydim kizlar cumartesi transferim var Allah'in izniyle.Hersey yolunda gitti simdiye kadar.Insallah sonunu da getiririz.Estrofeme eklemeler yapildi bugun.Prolutex igne,prednol,coraspin ve kullandigim vitaminlere devam.Doktorum daha once jel kullanip kullanmadigimi sordu ben de hic kullanmadigimi mumkunse yerine baska bisey tercih ettigimi soyleyince prolutex igne yazdi

Merhabaa 1 Şubattan beri transfer olmayı bekliyorum Rahim dinlendirme sürecine birde corona süreci eklendi, kliniğin bu süreçte kapanması, sokağa çıkma yasakları ve şehirdışı yasakları derken bu zamana kadar sarktı transferim Şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16 Haziranda kontrolum var transfer günüm belli olur diye umut ediyorum Sizlere de bol şans diliyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Merhabalar ben de ilk tüp bebek tedavimdeyim opu olacağım doktorum rahim kalınlığımın çok iyi olduğunu progesterona da son muayenede perşembe günü bakacağını büyük ihtimalle taze transfer olacağımı söylediben bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum açıkçası hayırlısı ile Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…