Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar burda yazıyordum, yarın embriyolarin 4.gunü bazılarının gelısımı iyi bazılarının geriden diye, hastane aradu yarın transfer olabilir duruma göre bakıcaz ıkı tane koyabiliriz dedıler, besıncı güne gitmelerini istiyordum hatta doktora da soyledım oda geriden gelen vardı bugun düzelmiş böyle şeyler olabiliyor yarın netleşecekmiş, ınsallah gercı nasipte yoksa hersey boş dıe teselli oluyorum 3-5.güne beklerken 4.gün kısmet olacak gibi. Yarında mübarek bir gün

Tedavinizi nerede yaptırdınız? Eşimde sperm sayısı azlığı ve morfoloji bozukluğu var tüp bebek için merkez arıyoruz ama çok kararsızım ve tedirginim. Hangi merkeze gittiniz sonuç ne oldu cevaplarsanız çok mutlu olurum..

kızlar bu forumda Ali osman koyuncuoğlunda tedavi olmuş kimse var mı ? her yerden onun için olumlu şeyler okudum , tedavi için ona gittim ancak sanki okuduklarımın içi boşmuş gibi geliyor su an .
izmirde mi bu doktor?hangi şehirdesiniz?izmirdeyseniz doktorumu şiddetle tavsiye ederim

5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum
Canim eger esinde problem yoksa ve seninde rahiminle alakali problem yoksa..era testini dusunmezmisin..doktorunla paylas lutfen..

Kaliteli olan bir embriyo sırf laboratuvar şartlarından dolayıda 5.güne ulaşmayabiliyor.
Aynı şey önceki tüp bebekte benim başıma geldi 11 tane 3.gün embriyosundan sadece 2 tanesi 5.güne ulaştı. Belki onlar 3.günken konulsa tutacaktı bunu kimse bilemez.

Merhaba, acaba ngs mi yaptırsanız embriyolara kromozomların sağlam olduğundan emin olmak için. Ne güzel 8 tane embriyonuz var süreçleriniz daha kolay ilerliyordur. Vazgeçmeyin
Merhaba, ngs önermiyorlar yaşlar genç ve kromozom testlerimiz normal olunca. O yüzden biz de hiç yaptıralım demedik

Canim eger esinde problem yoksa ve seninde rahiminle alakali problem yoksa..era testini dusunmezmisin..doktorunla paylas lutfen..
Bunu da duydum bu da aklımda. Salı günü görüşmeye gidicem orada sorayım inşallah

Aynen canım benim de öyle oldu. Döllenen yumurtlarımı 5. Güne kadar bekletince üçte biri kaldı elimizde. Ancak Bende transfer öncesi hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen 5. Gün de tutmadı. Gerçi forumda 3. Gün embriyosunun da olumlu sonuçlar verdiğini okuyoruz. Şans işi. Herkeste farklı. Allah ol demeyince olmuyor.

Pozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi görenler var mıhcg niz kaçken gördünüz yada doktorunuz ne zamana randevu verdi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Transfer ve sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah en yakın zamanda

Ben Allah kismet ederse pazartesi gidicem doktora, 30 haziran ve 2 temmuz da kan verdim simdi de heycanla bekliyorum.. icimde neler oluyor asiri merak ediyorum, bu ara sadece sabahlari bi mide bulantim var, onun disinda hic belirti falan da yok.. bazen icim karariyo sonra diyorum ki sacmalama kotu dusunme hadi onunuze bakalim ve guzel hayaller kuralim.. sonra sakinlesiyorum.. tabi bu heycan, gerginlik ve korku o keseyi ve kalp atisini gormeden duymadan dinmeyecek Sen ne zaman gideceksin?

Evet kimse bilemez 2.gün embiryosu tutanda var ama arkadaş 4 defa negatif almış acabs problem embiryoda mı diye öyle yorum yaptım yoksa ikinci kalite olup tutanda çok ama bu bir gerçek oran olarak 5.gün embiryosu tutma olasılığı daha yüksek ben 3.gün embiryosu mart ayında negatif aldım

Aynen canım rabbim inşallah ol der. Dediğin gibi 2.gün embiryosu tutan bile var nasip

Bende en son salı verdim. 930 çıktı dr perşembe yada cuma en geç ctesi gel ultrasona dedi ama eşimin işinden dolayı ctesi gitcez inşallah. Ben dayanamadım tabi dün olduğum şehirde gittim ama kese görünmedibidaha ctesi gitcem. Benim arada midem kalkıyo gibi oluyo ama pskolojik diyorum. Rahimde gerilme hissim ve göğüs ucu hassasiyetim vardı onlarda geçti iki gündür. Sol tarafımda ağrım oluyo arada. Korkuyorum dış gebelik boş gebelik filan olur diye ama kendimi sakinleştiriyorum sonra senin en son hcg kaç çıktı 2 sinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…