- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
Tedavinizi nerede yaptırdınız? Eşimde sperm sayısı azlığı ve morfoloji bozukluğu var tüp bebek için merkez arıyoruz ama çok kararsızım ve tedirginim. Hangi merkeze gittiniz sonuç ne oldu cevaplarsanız çok mutlu olurum..Hâlâ inanamıyorum sayemde apar topar gelecek olmanasonu güzel olsun inşallah canım beniiim bence adet söktürücü alma doktorun ne der bilmiyorum ama bekle hiç gecikmeyen adetim 6 gün gecikmişti tedaviye başlamadan önce
izmirde mi bu doktor?hangi şehirdesiniz?izmirdeyseniz doktorumu şiddetle tavsiye ederimkızlar bu forumda Ali osman koyuncuoğlunda tedavi olmuş kimse var mı ? her yerden onun için olumlu şeyler okudum , tedavi için ona gittim ancak sanki okuduklarımın içi boşmuş gibi geliyor su an .
Canim eger esinde problem yoksa ve seninde rahiminle alakali problem yoksa..era testini dusunmezmisin..doktorunla paylas lutfen..5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum
Kaliteli olan bir embriyo sırf laboratuvar şartlarından dolayıda 5.güne ulaşmayabiliyor.Tavsiyem canım geri kalanları 5 güne bekletip 5.gün embiryosu transfer i olman. 3.gün embriyosu birinci kalite olan bu grupta insanların 5.gün e gelinceye kadar sayısı düştü. Yani şöyle diyim 3.gün birinci kalite 7 yumurtası olan birinin 5.gün birinci kalite 2 yumurtası kaldı.
yok canım istanbul bahcelievlerde.izmirde mi bu doktor?hangi şehirdesiniz?izmirdeyseniz doktorumu şiddetle tavsiye ederim
Merhaba, ngs önermiyorlar yaşlar genç ve kromozom testlerimiz normal olunca. O yüzden biz de hiç yaptıralım demedikMerhaba, acaba ngs mi yaptırsanız embriyolara kromozomların sağlam olduğundan emin olmak için. Ne güzel 8 tane embriyonuz var süreçleriniz daha kolay ilerliyordur. Vazgeçmeyin
Bunu da duydum bu da aklımda. Salı günü görüşmeye gidicem orada sorayım inşallahCanim eger esinde problem yoksa ve seninde rahiminle alakali problem yoksa..era testini dusunmezmisin..doktorunla paylas lutfen..
Aynen canım benim de öyle oldu. Döllenen yumurtlarımı 5. Güne kadar bekletince üçte biri kaldı elimizde. Ancak Bende transfer öncesi hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen 5. Gün de tutmadı. Gerçi forumda 3. Gün embriyosunun da olumlu sonuçlar verdiğini okuyoruz. Şans işi. Herkeste farklı. Allah ol demeyince olmuyor.Tavsiyem canım geri kalanları 5 güne bekletip 5.gün embiryosu transfer i olman. 3.gün embriyosu birinci kalite olan bu grupta insanların 5.gün e gelinceye kadar sayısı düştü. Yani şöyle diyim 3.gün birinci kalite 7 yumurtası olan birinin 5.gün birinci kalite 2 yumurtası kaldı.
Sen transfer olmuştun sanki canım sonucun cıktı mı ki ali Osman koyuncuyu düşünüyorsunevet bizde orda gördük zaten kendisini ilk olarak . benim hüsnü kuruntum sanırım :/
Ben Allah kismet ederse pazartesi gidicem doktora, 30 haziran ve 2 temmuz da kan verdim simdi de heycanla bekliyorum.. icimde neler oluyor asiri merak ediyorum, bu ara sadece sabahlari bi mide bulantim var, onun disinda hic belirti falan da yok.. bazen icim karariyo sonra diyorum ki sacmalama kotu dusunme hadi onunuze bakalim ve guzel hayaller kuralim.. sonra sakinlesiyorum.. tabi bu heycan, gerginlik ve korku o keseyi ve kalp atisini gormeden duymadan dinmeyecekPozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi görenler var mıhcg niz kaçken gördünüz yada doktorunuz ne zamana randevu verdi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Transfer ve sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah en yakın zamanda
Ben Allah kismet ederse pazartesi gidicem doktora, 30 haziran ve 2 temmuz da kan verdim simdi de heycanla bekliyorum.. icimde neler oluyor asiri merak ediyorum, bu ara sadece sabahlari bi mide bulantim var, onun disinda hic belirti falan da yok.. bazen icim karariyo sonra diyorum ki sacmalama kotu dusunme hadi onunuze bakalim ve guzel hayaller kuralim.. sonra sakinlesiyorum.. tabi bu heycan, gerginlik ve korku o keseyi ve kalp
.
Super haber tebrik ederim arkadasim, katlanarak devam etsinArkadaşlar 3.Gün embriyosu 9.Gün beta hcg değerim 85 olmuş
Evet kimse bilemez 2.gün embiryosu tutanda var ama arkadaş 4 defa negatif almış acabs problem embiryoda mı diye öyle yorum yaptım yoksa ikinci kalite olup tutanda çok ama bu bir gerçek oran olarak 5.gün embiryosu tutma olasılığı daha yüksek ben 3.gün embiryosu mart ayında negatif aldımKaliteli olan bir embriyo sırf laboratuvar şartlarından dolayıda 5.güne ulaşmayabiliyor.
Aynı şey önceki tüp bebekte benim başıma geldi 11 tane 3.gün embriyosundan sadece 2 tanesi 5.güne ulaştı. Belki onlar 3.günken konulsa tutacaktı bunu kimse bilemez.
Tebrik ederim canımArkadaşlar 3.Gün embriyosu 9.Gün beta hcg değerim 85 olmuş
Aynen canım rabbim inşallah ol der. Dediğin gibi 2.gün embiryosu tutan bile var nasipAynen canım benim de öyle oldu. Döllenen yumurtlarımı 5. Güne kadar bekletince üçte biri kaldı elimizde. Ancak Bende transfer öncesi hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen 5. Gün de tutmadı. Gerçi forumda 3. Gün embriyosunun da olumlu sonuçlar verdiğini okuyoruz. Şans işi. Herkeste farklı. Allah ol demeyince olmuyor.
Bende en son salı verdim. 930 çıktı dr perşembe yada cuma en geç ctesi gel ultrasona dedi ama eşimin işinden dolayı ctesi gitcez inşallah. Ben dayanamadım tabi dün olduğum şehirde gittim ama kese görünmediBen Allah kismet ederse pazartesi gidicem doktora, 30 haziran ve 2 temmuz da kan verdim simdi de heycanla bekliyorum.. icimde neler oluyor asiri merak ediyorum, bu ara sadece sabahlari bi mide bulantim var, onun disinda hic belirti falan da yok.. bazen icim karariyo sonra diyorum ki sacmalama kotu dusunme hadi onunuze bakalim ve guzel hayaller kuralim.. sonra sakinlesiyorum.. tabi bu heycan, gerginlik ve korku o keseyi ve kalp atisini gormeden duymadan dinmeyecek❤Sen ne zaman gideceksin?
Çok sağol canım. Sağlıkla ilerler inşallahSuper haber tebrik ederim arkadasim, katlanarak devam etsin