Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benimde 12 embriyomdan 5 i sadece donduruldu. Onlarda 4. Gün embriyosuydu. İlk denememde 4. Gün olarak kondu negatif oldu.2. Denemede bi gün önceden çözdüler. 5 güne giden 2 tane kondu.etkisi var mıdır bilmiyorum ama şükür pozitifi aldık inşallah ultrasondada saglıklı bi şekilde görürüz

Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?
Benim test günümde 11 temmuzda ama sabredemedim ben. Belirti olarak aşırı halsizlik, kasık batması ve göğüs uçlarım çok acıyor. Birde benim için en değişiği eşimin en sevdiğim deodorantından midem bulandı. Ve ertesi gün test yaptım. Belki mide bulantısı için çok erken ama bende öyle bişey olmuştu. Sizin belirtiniz var mı? İnşallah allah nasip etsin

İnşAllah canım insan negatif alınca farklı uygulama istiyor aynı uygulama da sanki sonuç aynı olacak gibi düşünüyor

Tebrikler canım ne zaman belli oldu. Kaçıncı günde öğrendiniz

İnşAllah canım insan negatif alınca farklı uygulama istiyor aynı uygulama da sanki sonuç aynı olacak gibi düşünüyor
Aynen bende öyle düşünüyodum umutsuzdum açıkçası yinede. Ama bende farklı şeyler yaptım işe gitmedim bi hafta. Ananas kabak çekirdeği tükettim daha az iş yaptım dikkat ettim.

Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?
Benimde 3.gün embriyosu test tarihim 12 temmuz ama 11inde iğnem var zaten hastaneye gidicem gitmişkende kan da vereyim diyorum varsa çıkar sanırım

Tebrikler canım ne zaman belli oldu. Kaçıncı günde öğrendiniz
Benim biraz karışık. 7. Gün çift çizgiyi gördüm kan verdim 30 çıktı. Ertesi gün kahve akıntım oldu korktum yine kan verdim yine 30 çıktı. Ertesi gün bidaha verdim 22. Kimyasal deyip bırakmıstım ben artık. Dr 3 gün sonra kan istedi. 61 çıktı.3 gün sonra 153 .5 gün sonra 930. Şimdi ultrason bekliyorum inşallah sağlıklıdır.

Benim ilk degerim 723tu, 2. Degerim 1547 cikti..

Bende bol bol regl ağrısı var başka da birşey yok. Cumartesi bende gidip testimi yaptırayım rahatlayayım bari

Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem Çelik kuzum. Bizimde sperm 4 milyon morfoloji ve ileri hareket sıfır allahın izniyle ilk denemede tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah

İki embiryo mu transfer edildi canım bazen 2 embiryo transferinde bu sonuç oluyormuş biri düşüp biri tutunuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…