Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Rabbim ol derse olur bunu okuyup kimse umuduni kaybetmesin cok mutlu oldum darisi tum bekleyenlerin basina

Pozitifi aldım değerinin katlanmasını takip ediyoruz şükür. Bugün transfer sonrası 10.Gün aslında ama 6.günden beri testte göstermişti canım kendini Allahım sanada nasip etsin

AA maşallah ya Allahım ne büyük. Heralde 2 tane transfer olmuştu biri tutunamayınca deger düştü o sıralar heralde.

Pozitifi aldım değerinin katlanmasını takip ediyoruz şükür. Bugün transfer sonrası 10.Gün aslında ama 6.günden beri testte göstermişti canım kendini Allahım sanada nasip etsin
Masallah canim hayirla kucagina al insallah adet sancim olunca korktum ben de

Kizlar 7.gun sonucum 41.23 9.gun sonucum 119.4 cok sukur rabbime herkesee hepimize olumlu sonuclar versin insallah sonucu negatif cikanlar ne olur uzulmeyin bu benim 5. Denemem hepimiz hayirli haberlere hayirli evlatlara kavusalim insallah.
Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah

Kizlar 7.gun sonucum 41.23 9.gun sonucum 119.4 cok sukur rabbime herkesee hepimize olumlu sonuclar versin insallah sonucu negatif cikanlar ne olur uzulmeyin bu benim 5. Denemem hepimiz hayirli haberlere hayirli evlatlara kavusalim insallah.
Canım dondurulmuş muydu seninkiler birde kaç embriyo transfer edilmişti.

Hayirli olsun canim belirtin var mi adet sancisi falan gibi
Transfer in üçüncü günü pempe akinti im oldu. O akıntıyla birlikte adet sancım vardı ve hala var o sancı. Göğüslerim jelden kaynaklı sis ve agrililar. Yani öyle çok belirgin belirti yok cnm ilacın etkisi bile olabilir yaşadığımız belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…