- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?Arkadaşlar 3.Gün embriyosu 9.Gün beta hcg değerim 85 olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?Arkadaşlar 3.Gün embriyosu 9.Gün beta hcg değerim 85 olmuş
Pardon 5 Temmuz
Ben brükrel tüp bebek merkezinde yaptırdım cok iyi doktorlar ilgililerde biz memnun kaldıkyok canım istanbul bahcelievlerde.
Benim test günümde 11 temmuzda ama sabredemedim ben. Belirti olarak aşırı halsizlik, kasık batması ve göğüs uçlarım çok acıyor. Birde benim için en değişiği eşimin en sevdiğim deodorantından midem bulandı. Ve ertesi gün test yaptım. Belki mide bulantısı için çok erken ama bende öyle bişey olmuştu. Sizin belirtiniz var mı? İnşallah allah nasip etsinTebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?
İnşAllah canım insan negatif alınca farklı uygulama istiyor aynı uygulama da sanki sonuç aynı olacak gibi düşünüyorBenimde 12 embriyomdan 5 i sadece donduruldu. Onlarda 4. Gün embriyosuydu. İlk denememde 4. Gün olarak kondu negatif oldu.2. Denemede bi gün önceden çözdüler. 5 güne giden 2 tane kondu.etkisi var mıdır bilmiyorum ama şükür pozitifi aldık inşallah ultrasondada saglıklı bi şekilde görürüz
Tebrikler canım ne zaman belli oldu. Kaçıncı günde öğrendinizBenimde 12 embriyomdan 5 i sadece donduruldu. Onlarda 4. Gün embriyosuydu. İlk denememde 4. Gün olarak kondu negatif oldu.2. Denemede bi gün önceden çözdüler. 5 güne giden 2 tane kondu.etkisi var mıdır bilmiyorum ama şükür pozitifi aldık inşallah ultrasondada saglıklı bi şekilde görürüz
Aynen bende öyle düşünüyodum umutsuzdum açıkçası yinede. Ama bende farklı şeyler yaptım işe gitmedim bi hafta. Ananas kabak çekirdeği tükettim daha az iş yaptım dikkat ettim.İnşAllah canım insan negatif alınca farklı uygulama istiyor aynı uygulama da sanki sonuç aynı olacak gibi düşünüyor
Benimde 3.gün embriyosu test tarihim 12 temmuz ama 11inde iğnem var zaten hastaneye gidicem gitmişkende kan da vereyim diyorum varsa çıkar sanırımTebrik ederim aynı gün transfer olmuşuz benimde 3.gün embriyosu ama test tarihim 13 Temmuz. Banada cesaret verdiniz şimdi, belirtiniz var mıydı ?
Benim biraz karışık. 7. Gün çift çizgiyi gördüm kan verdim 30 çıktı. Ertesi gün kahve akıntım oldu korktum yine kan verdim yine 30 çıktı. Ertesi gün bidaha verdim 22. Kimyasal deyip bırakmıstım ben artık. Dr 3 gün sonra kan istedi. 61 çıktı.3 gün sonra 153 .5 gün sonra 930. Şimdi ultrason bekliyorum inşallah sağlıklıdır.Tebrikler canım ne zaman belli oldu. Kaçıncı günde öğrendiniz
Benim ilk degerim 723tu, 2. Degerim 1547 cikti..Bende en son salı verdim. 930 çıktı dr perşembe yada cuma en geç ctesi gel ultrasona dedi ama eşimin işinden dolayı ctesi gitcez inşallah. Ben dayanamadım tabi dün olduğum şehirde gittim ama kese görünmedibidaha ctesi gitcem. Benim arada midem kalkıyo gibi oluyo ama pskolojik diyorum. Rahimde gerilme hissim ve göğüs ucu hassasiyetim vardı onlarda geçti iki gündür. Sol tarafımda ağrım oluyo arada. Korkuyorum dış gebelik boş gebelik filan olur diye ama kendimi sakinleştiriyorum sonra senin en son hcg kaç çıktı 2 sinde
Bende bol bol regl ağrısı var başka da birşey yok. Cumartesi bende gidip testimi yaptırayım rahatlayayım bariBenim test günümde 11 temmuzda ama sabredemedim ben. Belirti olarak aşırı halsizlik, kasık batması ve göğüs uçlarım çok acıyor. Birde benim için en değişiği eşimin en sevdiğim deodorantından midem bulandı. Ve ertesi gün test yaptım. Belki mide bulantısı için çok erken ama bende öyle bişey olmuştu. Sizin belirtiniz var mı? İnşallah allah nasip etsin
Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem Çelik kuzum. Bizimde sperm 4 milyon morfoloji ve ileri hareket sıfır allahın izniyle ilk denemede tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallahTedavinizi nerede yaptırdınız? Eşimde sperm sayısı azlığı ve morfoloji bozukluğu var tüp bebek için merkez arıyoruz ama çok kararsızım ve tedirginim. Hangi merkeze gittiniz sonuç ne oldu cevaplarsanız çok mutlu olurum..
İki embiryo mu transfer edildi canım bazen 2 embiryo transferinde bu sonuç oluyormuş biri düşüp biri tutunuyormuşBenim biraz karışık. 7. Gün çift çizgiyi gördüm kan verdim 30 çıktı. Ertesi gün kahve akıntım oldu korktum yine kan verdim yine 30 çıktı. Ertesi gün bidaha verdim 22. Kimyasal deyip bırakmıstım ben artık. Dr 3 gün sonra kan istedi. 61 çıktı.3 gün sonra 153 .5 gün sonra 930. Şimdi ultrason bekliyorum inşallah sağlıklıdır.
Evet canım iki tane.inşallah öyledir.İki embiryo mu transfer edildi canım bazen 2 embiryo transferinde bu sonuç oluyormuş biri düşüp biri tutunuyormuş
Büyük ihtimal öyledir canım hayırlı olsunEvet canım iki tane.inşallah öyledir.
Ben de mikro chip yaptıracam canım bizim merkez mikro chip için ayrıca 1800 istiyor adana acıbademBahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem Çelik kuzum. Bizimde sperm 4 milyon morfoloji ve ileri hareket sıfır allahın izniyle ilk denemede tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah
Canim masallah cok guzel sonuc..tebrik ederim..katlanarak artsin insallahArkadaşlar 3.Gün embriyosu 9.Gün beta hcg değerim 85 olmuş
Hakkı da hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin ❤Bende bol bol regl ağrısı var başka da birşey yok. Cumartesi bende gidip testimi yaptırayım rahatlayayım bari
Ayy çok sevindim canım. Amin inşallah yarın tekrar vereceğim bakalım. Çok teşekkürler ❤Canim masallah cok guzel sonuc..tebrik ederim..katlanarak artsin insallah
Hayirli olsun canim belirtin var mi adet sancisi falan gibiohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktı yes beee