Maşallah hayırlı olsun cnmohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktıyes beee
Hayırlısı buymuş demek üzmeyin kendiniziBenim sonuç da negatif oldu arkadaşlar. Bu sefer ümitliydim ama kısmet değilmiş.
Hic oyle dusunme vardir bir sebebi, bir zamani.. insallah en kisa zamanda Allah gonlune gore versin8 tane var. Ama tutunmayınca anlamsız geliyor bana artık
1.kalite dendi. Hiçbir problemimiz yok zaten sebepsiz infertiliteyizEmbriyo kaliteleri neydi canım rahimde vs herhangi problem var mı
Zamanı inşallah gelmiştir de bir sonraki transferde nasip olur canım.1.kalite dendi. Hiçbir problemimiz yok zaten sebepsiz infertiliteyiz
Kaçıncı gün embiryosu transfer edildi1.kalite dendi. Hiçbir problemimiz yok zaten sebepsiz infertiliteyiz
3.gün 2 adetKaçıncı gün embiryosu transfer edildi
Negatif tüp bebek sonrası adet düzensizliği oldu ben de canım ilaçlardan iğnelerden oluyormuşKizlar bisey sormak istiyorum..adetim 3 gun gecti ve bugun oglenden sonra kahverengii sekilde lekelenmem oldu..ve hala kanamam olmadi.belki yarin baslicak ama sormak iatedim.biesteron kullaniyorum..daha once hic bole bisey yasayan oldumu..yada lekelenmeai olan arkadaslar..lekelenmeniz nasildi..
Tavsiyem canım geri kalanları 5 güne bekletip 5.gün embiryosu transfer i olman. 3.gün embriyosu birinci kalite olan bu grupta insanların 5.gün e gelinceye kadar sayısı düştü. Yani şöyle diyim 3.gün birinci kalite 7 yumurtası olan birinin 5.gün birinci kalite 2 yumurtası kaldı.3.gün 2 adet
Valla izdivaç programında kapalı bir bayan vardı emine diye. O evlenmişti Esra Erol o doktora sponsor oldu. İkiz cocugu dogdu şimdikızlar bu forumda Ali osman koyuncuoğlunda tedavi olmuş kimse var mı ? her yerden onun için olumlu şeyler okudum , tedavi için ona gittim ancak sanki okuduklarımın içi boşmuş gibi geliyor su an .
5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorumTavsiyem canım geri kalanları 5 güne bekletip 5.gün embiryosu transfer i olman. 3.gün embriyosu birinci kalite olan bu grupta insanların 5.gün e gelinceye kadar sayısı düştü. Yani şöyle diyim 3.gün birinci kalite 7 yumurtası olan birinin 5.gün birinci kalite 2 yumurtası kaldı.
Valla izdivaç programında kapalı bir bayan vardı emine diye. O evlenmişti Esra Erol o doktora sponsor oldu. İkiz cocugu dogdu şimdi
Kuzum Bi serum vs diyorlar onu soyle doktoruna bakalım. Akıl vermek degil niyetim yanlış anlama nolur Fikir paylaşmak.instagramda ali kavas diye Bi doktor var negatif olan herkese intralipid serum veriyor pat pozitif.5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum
Serumu önerecek belki de. Dediğin doktora da bakayım çok sağolKuzum Bi serum vs diyorlar onu soyle doktoruna bakalım. Akıl vermek degil niyetim yanlış anlama nolur Fikir paylaşmak.instagramda ali kavas diye Bi doktor var negatif olan herkese intralipid serum veriyor pat pozitif.
Hadi ya aklıma bir şey gelmiyor canım zamanı değilmiş5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum
Anladim canim..tesekkur ediyorum..hala kanamam baslamadi..sadece leke oldu..korktum bende kist felanmi oldu acaba kullandigim ilactan.cunki kist oldugundada bole olabiliyomus..cok tesekkur ederim.canim..Negatif tüp bebek sonrası adet düzensizliği oldu ben de canım ilaçlardan iğnelerden oluyormuş
Merhaba, acaba ngs mi yaptırsanız embriyolara kromozomların sağlam olduğundan emin olmak için. Ne güzel 8 tane embriyonuz var süreçleriniz daha kolay ilerliyordur. Vazgeçmeyin5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum