Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar bisey sormak istiyorum..adetim 3 gun gecti ve bugun oglenden sonra kahverengii sekilde lekelenmem oldu..ve hala kanamam olmadi.belki yarin baslicak ama sormak iatedim.biesteron kullaniyorum..daha once hic bole bisey yasayan oldumu..yada lekelenmeai olan arkadaslar..lekelenmeniz nasildi..

Bugün transferin 5.günü kasıklarımda bi hareketlilik var ağrıyo. Zaten başkada belirti yok. 3.gün embriyosu 2 tane transferdi

kızlar bu forumda Ali osman koyuncuoğlunda tedavi olmuş kimse var mı ? her yerden onun için olumlu şeyler okudum , tedavi için ona gittim ancak sanki okuduklarımın içi boşmuş gibi geliyor su an .

Negatif tüp bebek sonrası adet düzensizliği oldu ben de canım ilaçlardan iğnelerden oluyormuş

kızlar bu forumda Ali osman koyuncuoğlunda tedavi olmuş kimse var mı ? her yerden onun için olumlu şeyler okudum , tedavi için ona gittim ancak sanki okuduklarımın içi boşmuş gibi geliyor su an .
Valla izdivaç programında kapalı bir bayan vardı emine diye. O evlenmişti Esra Erol o doktora sponsor oldu. İkiz cocugu dogdu şimdi

5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum

5.gün transferi de oldum 4aa ve 5ba idi kaliteler. Yine negatif olmuştu. Sorunun embriyo kalitesi olduğunu sanmıyorum
Kuzum Bi serum vs diyorlar onu soyle doktoruna bakalım. Akıl vermek degil niyetim yanlış anlama nolur Fikir paylaşmak.instagramda ali kavas diye Bi doktor var negatif olan herkese intralipid serum veriyor pat pozitif.

Kuzum Bi serum vs diyorlar onu soyle doktoruna bakalım. Akıl vermek degil niyetim yanlış anlama nolur Fikir paylaşmak.instagramda ali kavas diye Bi doktor var negatif olan herkese intralipid serum veriyor pat pozitif.
Serumu önerecek belki de. Dediğin doktora da bakayım çok sağol

Negatif tüp bebek sonrası adet düzensizliği oldu ben de canım ilaçlardan iğnelerden oluyormuş
Anladim canim..tesekkur ediyorum..hala kanamam baslamadi..sadece leke oldu..korktum bende kist felanmi oldu acaba kullandigim ilactan.cunki kist oldugundada bole olabiliyomus..cok tesekkur ederim.canim..

Merhaba, acaba ngs mi yaptırsanız embriyolara kromozomların sağlam olduğundan emin olmak için. Ne güzel 8 tane embriyonuz var süreçleriniz daha kolay ilerliyordur. Vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…