- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 37
cok tesekkurler, tabi yazarim ** guzel haberler veririm insallah .Ahh hadi hayirlisi arkadasim iyi dusun lutfen.. hic korkma insallah kesenin icinde el sallicak bebisinBenim kontrolumde ptesi, deneyimlerini yazarsin ❤
Saolsn kuzum insallhAllah onu sana bagislasin insallah
Öyle kuzum hayrlisi olsn inslh kalan saglikla gelirde korkuyrumDigerini kaybolmasına üzüldüm canım digerini de gelişimini devam ettirmesine sevindim inşallah saglıcakla atlatırsınız bu durumu
Transferden sonraki 15. Gün regl oldum. Yani ilaçları 12 gün kullandım. İlaçları bıraktıktan iki gün sonra gelmişti.Peki canım kaç gün sonra adet oldun negatiften sonra
Teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkes bebişlerine kavuşurHic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yok
İlk yaptırdığın yerde yaptır bence canımCok sagol canim mesajin icin. Ben simdi ilk yaptirdigim yerdemi yaptirsam, yoksa ikinci yaptirdigim yerdemi yaptirsam bilemedim.
2. yaptirdigim yerde artis %70 olmus, cuma gunu tekrar orda yaptirsam hic olmazsa bir onceki cikan sonucla karsilastirmis olurum.valla bugun bu durum yuzunden gercekten uzuldum.
Süper canım atsana fotosunuohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktıyes beee
Süper canım atsana fotosunu
Kaçıncı gününBenim sonuç da negatif oldu arkadaşlar. Bu sefer ümitliydim ama kısmet değilmiş.
12.günde kan verdim. <1.20 çıktı.Kaçıncı günün
Ayy insallah tutunmustur ikiside saglikla buyuyorlardircok tesekkurler, tabi yazarim ** guzel haberler veririm insallah .benim iki embriyom transfer edilmisti acaba ikiside tutundu mu , biri bile olsa sewinirim Allahim kucagimizi bos birakma , dualarimizi duy
Ahh yaaa12.günde kan verdim. <1.20 çıktı.
Hayırlısı olsun. Üzülmeyin. Çok zor bir durum. Allah tekrar deneme gücünü verir.Benim sonuç da negatif oldu arkadaşlar. Bu sefer ümitliydim ama kısmet değilmiş.
Ahh yaaa(( hayirlisi olsun hakkinda arkadasim
Teşekkürler kızlar. 4.denemeydi bu zaten. Tekrar deneyebilir miyim bilmiyorum gerçekten.Hayırlısı olsun. Üzülmeyin. Çok zor bir durum. Allah tekrar deneme gücünü verir.
Var mi dondurulmus embriyonuz?Teşekkürler kızlar. 4.denemeydi bu zaten. Tekrar deneyebilir miyim bilmiyorum gerçekten.
8 tane var. Ama tutunmayınca anlamsız geliyor bana artıkVar mi dondurulmus embriyonuz?
Hayalete göre gayet net görüyorum :)))Hayalet çizgi
Embriyo kaliteleri neydi canım rahimde vs herhangi problem var mı8 tane var. Ama tutunmayınca anlamsız geliyor bana artık