Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Test bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.
Masallah canim..tebrik ederim...kacinci gun embriyoauydu sizin...

Ayy cnm inşallah hamilelik sevincini de yaşayacağız. Ben şimdiden çok heyecanliyim, transfer günü naparım bilmiyorum. Kayisi ve inciri stokladım, yoğurdunu da bir süredir evde yapıyorum probiyotik maya ile. Evet kabız olmaktan korkuyorum bn de. Sebze filan aldım. Çok sağol cnm verdiğin bilgiler için. Inşallah hamilesin inşallah🙏🙏 test günün ne zaman ???
İnsallahh. Test gunum 20 haziran cuma gunu hayatimin en guzel haberini aldigim gun olur insallah. Senin transfer tarihin ne zaman ve ilk transferin mi olacak canım

İnsallahh. Test gunum 20 haziran cuma gunu hayatimin en guzel haberini aldigim gun olur insallah. Senin transfer tarihin ne zaman ve ilk transferin mi olacak canım
Benim transferim 10 haziran yani yarın, evet ilk transferim. Tam da babalar gününe denk geliyor öğreneceğimiz tarihler 🙏🙏 Allahım inşallah boş döndürmez bizi. Hayırlısıyla en güzel haberlerimizi alacagiz🙏🙏

Arkadaşlar merhaba
Transfer sonrası nasıl beslemesiniz? Deneyimlerinizi bana da söyler misiniz? Internet sitelerinde birçok şey yazıyor. Hepsinden nasıl yiyebilir ki!

Arkadaşlar merhaba
Transfer sonrası nasıl beslemesiniz? Deneyimlerinizi bana da söyler misiniz? Internet sitelerinde birçok şey yazıyor. Hepsinden nasıl yiyebilir ki!
Selammm
Sabah kahvaltifa iyi pismis yumurta tam yagli peynir domatee salatalik zeytin ve cavdar ekmegi yada tahilli ekmek gibi , islenmemis yaglari kullanabilirsin. Yemrk olarak balik baklagiller ve iyi yikanmis taze sebzeler. Kirmizi et sakatatlar onerilmiyor. Aralarda kuru kayisi incir muz kabak cekirdegi ceviz badem.

Arkadaşlar merhaba
Gayet rahat takıl bence olacağı varsa her türlü oluyor. Ben iki transferimde çok dikkat ettim ama bence rahat olmak lazım bu transferimde çok rahatım aşırı baharatlı ve yağlı yemiyorum o kadar kabak çekirdeği yiyorum sadece günlük 1 kase

Eklentiler

• 65A96B2C-BDF2-453B-ABDD-21C35E44A4BB.jpeg
    65A96B2C-BDF2-453B-ABDD-21C35E44A4BB.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 71
Benim transferim 10 haziran yani yarın, evet ilk transferim. Tam da babalar gününe denk geliyor öğreneceğimiz tarihler 🙏🙏 Allahım inşallah boş döndürmez bizi. Hayırlısıyla en güzel haberlerimizi alacagiz🙏🙏
Amiinn🤲 aayy hadi isin rast gitsin birbirimizin guzel haberini almak nasip olsun insallah ❣️

Arkadaşlar merhaba
Bana merkezim tarafindan soylenen protein agirlikli beslen, ev yogurdu ye, kabızlık olmamasina gayret et bu sebepten dolayi ginde bikac kuru kayisi ve incir ye bol su ic dediler 😊

1 Haziran transferi olanlar vardı evde test yaptınız mı

Gayet rahat takıl bence olacağı varsa her türlü oluyor. Ben iki transferimde çok dikkat ettim ama bence rahat olmak lazım bu transferimde çok rahatım aşırı baharatlı ve yağlı yemiyorum o kadar kabak çekirdeği yiyorum sadece günlük 1 kase
Çok teşekkür ederim.

X