Test bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.Aynı günde olmuşuz canım harika ben yapmadım test ya bisey hissediyor musun lekeleme falan oldu mu testin görüntüsünü atarmısin Canim
Harika ya çok güzel baş baya belli test gününüz cuma mı sizindeTest bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.
Cumartesi günü dediler bize, o gün gideceğiz. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sizler deHarika ya çok güzel baş baya belli test gününüz cuma mı sizinde
Inşallah canım inşallah bakalım hayırlısı kısmet hakkimizdaCumartesi günü dediler bize, o gün gideceğiz. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sizler de
Sorun neydi canım sizde :)Cumartesi günü dediler bize, o gün gideceğiz. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sizler de
Hayırlı olsun canım seninki kaçıncı gün embriyosuKan sonucu 27.7 10. gün biraz düşük gibi ama umutluyum inşallah katlar 2 gün sonra
Verdim canım 14,6 bayaa düşük pek umudum yok ama bekleyip göreceğiz artık hayırlısıCnm naptın??? Yazmadın verdin mi kan ??? Inşallah güzel haber vardır
5. gün blast seninki kaçtı?Hayırlı olsun canım seninki kaçıncı gün embriyosu
Benim de 5. Gün ama bu kadar düşük olması canımı sıkıyor böyle olup doğum yapan var mi acaba merak içindeyim5. gün blast seninki kaçtı?
Canım 5 üstü hamile kabul ediliyor neden canını sıkıyorsunBenim de 5. Gün ama bu kadar düşük olması canımı sıkıyor böyle olup doğum yapan var mi acaba merak içindeyim
Benim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var 3.5 cm, geri kalan her şey normal :) sizin ?Sorun neydi canım sizde :)
Maşallah tutmuş ikisi de ne kadar güzelBenim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var 3.5 cm, geri kalan her şey normal :) sizin ?
Transfer ne zaman olacak, nerde tedavi görüyorsun canımMaşallah tutmuş ikisi de ne kadar güzelben ilk defa transfer olucam da o yüzden böyle meraklı ve telaslıyım☺ Bizim erkek faktörü bende bir sıkıntı yok ama eşimin sperm sayısı az ☺
Hayırlı olsun cnmTest bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.
Verdim canım 14,6 bayaa düşük pek umudum yok ama bekleyip göreceğiz artık hayırlısı
Daha iğnelere carsamba günü başlayacağız canım transfer bu ayın sonunda falan olur sanırımTransfer ne zaman olacak, nerde tedavi görüyorsun canım
Teşekkür ederim, şu an sevinmek için çok erken aslında. Allah hepimize önce olumlu sonuçlar almayı sonra da kucağımıza almayı nasip etsin.Hayırlı olsun cnm
Göz açıp kapayana kadar geçsin, güzel haberlerle sonuçlansın inşallahDaha iğnelere carsamba günü başlayacağız canım transfer bu ayın sonunda falan olur sanırım ☺ Antalya memorial hastanesinde tedavi görüyorum ☺
Amin inşallah cnmTeşekkür ederim, şu an sevinmek için çok erken aslında. Allah hepimize önce olumlu sonuçlar almayı sonra da kucağımıza almayı nasip etsin.