Haziranda embriyo transfer yapacaklar

bu linkte 11. gün 13 beta hcg ile doğum yapanı görünce içim biraz rahatladı ama hala diken üstündeyim sevinemiyorum kimyasal olacak diye (

Aynı günde olmuşuz canım harika ben yapmadım test ya bisey hissediyor musun lekeleme falan oldu mu testin görüntüsünü atarmısin Canim
Test bu şekilde, biraz silik ama gününe göre normal diye düşünüyorum. Bişey hissetme konusuna gelince lekelenme olmadı, sadece akıntıda artış hissettim ama o da muhtemelen jelden dolayı oldu. Bu benim ikinci transferim, ilkinde kızımı kucağıma aldım onda da teste kadar hiç birşey hissetmemiştim.

Eklentiler

• 1D411F38-C41F-4A4A-B310-719D66A49498.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 39
Harika ya çok güzel baş baya belli test gününüz cuma mı sizinde

Benim de 5. Gün ama bu kadar düşük olması canımı sıkıyor böyle olup doğum yapan var mi acaba merak içindeyim
Canım 5 üstü hamile kabul ediliyor neden canını sıkıyorsun 2 gün sonra artış var mı ona bak sen insallah güzel haberler verirsin

Benim sağ yumurtalığımda çikolata kisti var 3.5 cm, geri kalan her şey normal :) sizin ?
Maşallah tutmuş ikisi de ne kadar güzel ben ilk defa transfer olucam da o yüzden böyle meraklı ve telaslıyım Bizim erkek faktörü bende bir sıkıntı yok ama eşimin sperm sayısı az

Hayırlı olsun cnm

Verdim canım 14,6 bayaa düşük pek umudum yok ama bekleyip göreceğiz artık hayırlısı
hayırlı olsun tebrikler, umudunu kaybetme bak sabah negatif dedin ama bebeğin hala seninle bırakmayacak seni insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…