Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende 3. Denemeyi yapıcam 2 adet dondurulmuşum kaldı ama ilk iki denemedekilerle aynı zaman donduruldu acaba bozuklar mı ki siz dondurulmuş mu oldunuz hep.
Ben opudan sonra cok ciddi sistim, polikistik oldim benden 34 tane yumurta toplandigi icin hemen arkasina taze transfer yapilamadi. Tum transferlerim dondurulmus yapildi.

Kendini hazir hissetmeden bedenen ve psikolojik olarak tekrar deneme arkadasim.. Sen kendini iyi hissetmezsen bebisin hic iyi hissetmez Unutma once sen iyi olmalisin
Canım öyle yapıcam Eylül’de falan yaparız herhalde ya da Ağustos bilmiyorum hayırlısı olsun gözüm korktu cesaret edemiyorum

Canım öyle yapıcam Eylül’de falan yaparız herhalde ya da Ağustos bilmiyorum hayırlısı olsun gözüm korktu cesaret edemiyorum
Hem tatil yaparsın fırsatın varsa ve Bi yerde çalısmıyorsan. Eger ben çalışmıyor olsam kışın yaptırırdım. Hem serin hem yazın denize felan girerdim

Canım labaratuvar o kadar fark ediyor ki bizim gelin iki farklı yerde kan verdi senin gibi ilk değer 50 ikinci değer farklı lab 58 çıktı dedik kimyasal doktor aynı yerde git tekrar ver dedi ilk verdiği yerde verdi değeri 110 çıktı ve sağlıkla devam ediyor çok şükür biz çok yıprandık ilk etapta

Cok sagol canim mesajin icin. Ben simdi ilk yaptirdigim yerdemi yaptirsam, yoksa ikinci yaptirdigim yerdemi yaptirsam bilemedim.
2. yaptirdigim yerde artis %70 olmus, cuma gunu tekrar orda yaptirsam hic olmazsa bir onceki cikan sonucla karsilastirmis olurum.valla bugun bu durum yuzunden gercekten uzuldum.

Yok canim icerde kanamam var ikizlerdn biri kaybolmus diger bebekte kesenin icinde oluşmaya baslamis bu gecede yaticakmisim hastenede sabah belli olur insallah
Digerini kaybolmasına üzüldüm canım digerini de gelişimini devam ettirmesine sevindim inşallah saglıcakla atlatırsınız bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…