AA maşallah 5.Gün bugun hemen nasıl cıkmış2 twmmuz transfer olduidrar testiyaptim
Ben opudan sonra cok ciddi sistim, polikistik oldim benden 34 tane yumurta toplandigi icin hemen arkasina taze transfer yapilamadi. Tum transferlerim dondurulmus yapildi.Bende 3. Denemeyi yapıcam 2 adet dondurulmuşum kaldı ama ilk iki denemedekilerle aynı zaman donduruldu acaba bozuklar mı ki siz dondurulmuş mu oldunuz hep.
benimde 32:)32 canim
Canim benim yaa beni de duygulandirdinYaaaa çok mutlu oldum.aglattun beni❣❣ ne kdr sewindim anlatamam..
Bende beklemiyordum oylesine yapaym dedim kutuyla aldim test 40 taneAA maşallah 5.Gün bugun hemen nasıl cıkmış
Kesin ikiz 5. Günde cıkmışBende beklemiyordum oylesine yapaym dedim kutuyla aldim test 40 taneYarin sabah tekrar yapicam ins daha da koyulasir cuma kanda baktiririm artik ins sorunsuz tamamlariz ❤
Bnde yarın yapcamCanim benim yaa beni de duygulandirdinRabbim isteyen herkse nasip etsin cok zor bi surec bizim de sinavimiz bu demek yarinda senin icin sevinicez insallah dualarim seninle ❤
Öyle canım nasip değilmiş insallah dondurulmuş olan olacak hayırlısıylaÇok üzüldüm kuzum kendini inşallah çabucak toparlar ve bebeğini alırsın ilk ve son negatif olsun insallah. Biraz zaman varmış demekki öyle düşünelim
Canım öyle yapıcam Eylül’de falan yaparız herhalde ya da Ağustos bilmiyorum hayırlısı olsun gözüm korktu cesaret edemiyorumKendini hazir hissetmeden bedenen ve psikolojik olarak tekrar deneme arkadasim.. Sen kendini iyi hissetmezsen bebisin hic iyi hissetmezUnutma once sen iyi olmalisin ❤
Tek transfer oldu sanmiyorum ama Allahtan buyuk guc yok bolunme ihtimalide olabiliyormusKesin ikiz 5. Günde cıkmış
Insallah tutmustur canim benimBnde yarın yapcamtutmuş olsun ya ❣❣
Hem tatil yaparsın fırsatın varsa ve Bi yerde çalısmıyorsan. Eger ben çalışmıyor olsam kışın yaptırırdım. Hem serin hem yazın denize felan girerdimCanım öyle yapıcam Eylül’de falan yaparız herhalde ya da Ağustos bilmiyorum hayırlısı olsun gözüm korktu cesaret edemiyorum
Canım labaratuvar o kadar fark ediyor ki bizim gelin iki farklı yerde kan verdi senin gibi ilk değer 50 ikinci değer farklı lab 58 çıktı dedik kimyasal doktor aynı yerde git tekrar ver dedi ilk verdiği yerde verdi değeri 110 çıktı ve sağlıkla devam ediyor çok şükür biz çok yıprandık ilk etaptaBenim hem hastane farkliydi hemde saatleri farkliydi ama cuma gunu bugun yaptirdigim hastaneye gidicem ve ayni saatte :) insallah iyi bir artis olur, bu haberden sonra isten eve geldim uzandim , yarinda yatarim , insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize, allah yar ve yardimcimiz olsun
Cok sagol canim mesajin icin. Ben simdi ilk yaptirdigim yerdemi yaptirsam, yoksa ikinci yaptirdigim yerdemi yaptirsam bilemedim.Canım labaratuvar o kadar fark ediyor ki bizim gelin iki farklı yerde kan verdi senin gibi ilk değer 50 ikinci değer farklı lab 58 çıktı dedik kimyasal doktor aynı yerde git tekrar ver dedi ilk verdiği yerde verdi değeri 110 çıktı ve sağlıkla devam ediyor çok şükür biz çok yıprandık ilk etapta
ohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktıInsallah tutmustur canim benim
Ay hayırlı uğurlu olsun ben cesaret edemiyorumohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktıyes beee
Digerini kaybolmasına üzüldüm canım digerini de gelişimini devam ettirmesine sevindim inşallah saglıcakla atlatırsınız bu durumuYok canim icerde kanamam var ikizlerdn biri kaybolmus diger bebekte kesenin icinde oluşmaya baslamis bu gecede yaticakmisim hastenede sabah belli olur insallah
Yaaa canim benim cok sevindiiimmmm cok mutlu oldum rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin dayanamadin sabahaohaa bnde de ikinci çizgi silik çıktıyes beee
Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haber sirasi sendeAy hayırlı uğurlu olsun ben cesaret edemiyorum☺
Olacak Allahın izniyle kuzum dualarim seninle inan kiÖyle canım nasip değilmiş insallah dondurulmuş olan olacak hayırlısıyla