Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ahh hadi hayirlisi arkadasim iyi dusun lutfen.. hic korkma insallah kesenin icinde el sallicak bebisin🙏🏻🙏🏻 Benim kontrolumde ptesi, deneyimlerini yazarsin 🙏🏻
cok tesekkurler, tabi yazarim ** guzel haberler veririm insallah .🤲 benim iki embriyom transfer edilmisti acaba ikiside tutundu mu , biri bile olsa sewinirim Allahim kucagimizi bos birakma , dualarimizi duy😇😊

Hic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yok 🙏🏻
Teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkes bebişlerine kavuşur 🙏🏻 Size de maşallah, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Cok sagol canim mesajin icin. Ben simdi ilk yaptirdigim yerdemi yaptirsam, yoksa ikinci yaptirdigim yerdemi yaptirsam bilemedim.
2. yaptirdigim yerde artis %70 olmus, cuma gunu tekrar orda yaptirsam hic olmazsa bir onceki cikan sonucla karsilastirmis olurum.valla bugun bu durum yuzunden gercekten uzuldum.
İlk yaptırdığın yerde yaptır bence canım

Eklentiler

• 15942387318052873937060889044177.jpg
    15942387318052873937060889044177.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 79
Benim sonuç da negatif oldu arkadaşlar. Bu sefer ümitliydim ama kısmet değilmiş.

X