Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ben sadece jel ve folikasit kullanıyorum
Gebelik oluşursa kesin gebelik sırasında da kullanmaya devam edeceğim bir kısmını. Evet benimde vajinal tablet var unutmuşum onu yazmayı. Sizin çok azmış ne güzel. Sonucu da güzel olsun inşallah..

Gebelik oluşursa kesin gebelik sırasında da kullanmaya devam edeceğim bir kısmını. Evet benimde vajinal tablet var unutmuşum onu yazmayı. Sizin çok azmış ne güzel. Sonucu da güzel olsun inşallah..
Önemli olan sonucun güzel olması İnan ki . Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

Arkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorum kese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹
Ahh hadi hayirlisi arkadasim iyi dusun lutfen.. hic korkma insallah kesenin icinde el sallicak bebisin Benim kontrolumde ptesi, deneyimlerini yazarsin

Benim üçüncü tüp bebek denemem, Geçen ay ilk transfer tutmadı, son kalan embriyoyu denicez. O da olumsuz olursa, herşeye baştan başlıcaz umutlar tükeniyor maalesef.
Hic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yok

Hic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yok
Bende 3. Denemeyi yapıcam 2 adet dondurulmuşum kaldı ama ilk iki denemedekilerle aynı zaman donduruldu acaba bozuklar mı ki siz dondurulmuş mu oldunuz hep.

Canım aynı durumdaymışız benim de 5aa kalitedeydi doktor kesin kesin diyordu negatif aldık ben de hemen gitmixwm bir tane dondurulmuşum var zaten biraz kafa dinliyim diyorum sana ne gerekçe sundu olmamasında?
Çok üzüldüm kuzum kendini inşallah çabucak toparlar ve bebeğini alırsın ilk ve son negatif olsun insallah. Biraz zaman varmış demekki öyle düşünelim

Canım vallahi 0.1 den küçük hani 3 5 olsa devam edim dicemde gerek yok diye düşünüyorum. Birde transfer günü progestan değerim 31 di o kadar iğne ilaç kullandım o bile 21 e düşmüş anlamadım.
Benimde değerim 3 ten 2 ye düştü canım , bu değerlerle hamile kalanı hiç bir forumda görmedim.

Canım vallahi 0.1 den küçük hani 3 5 olsa devam edim dicemde gerek yok diye düşünüyorum. Birde transfer günü progestan değerim 31 di o kadar iğne ilaç kullandım o bile 21 e düşmüş anlamadım.
Neden 0.1 e ilaclara devam et dedi acaba, benim 2. Transferimde 10. Gun degerim 0.1 cikmisti hemen kes ilaclari dedi doktorum ve 2-3 gun icinde regli olmustum.. belki baska bir konuda umudu vardir.. progestan degerini yukseltmek icin kullan diyo olabilir mi? Bence de doktor ne diyorsa yapmak lazim bu surecte.. kes deseler keseriz bilekleri

Bilemiyorum ki prosedürdür bence herkese aynı şeyi diyolardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…