Ben sadece jel ve folikasit kullanıyorumPrenatal life + aspirin 100mg+ duphaston + inofolic combi. Bunları kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece jel ve folikasit kullanıyorumPrenatal life + aspirin 100mg+ duphaston + inofolic combi. Bunları kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz
Doğru diyorsun. En azından değer 5in üzerinde olsaydı, insan biraz umutlanırdı. Ben de ağlaya ağlaya iğnelere devam etmiştim.Bende o şans ne gezer canım
Gebelik oluşursa kesin gebelik sırasında da kullanmaya devam edeceğim bir kısmını. Evet benimde vajinal tablet var unutmuşum onu yazmayı. Sizin çok azmış ne güzel. Sonucu da güzel olsun inşallah..Ben sadece jel ve folikasit kullanıyorum
Kendini hazir hissetmeden bedenen ve psikolojik olarak tekrar deneme arkadasim.. Sen kendini iyi hissetmezsen bebisin hic iyi hissetmez Unutma once sen iyi olmalisinTeşekkür ederim canım bu son olsun insallah
Bem bugun yaptim pozitifi gordum cnm darisi senin basina net degi tabi ama yrin yine yapcam guzel haberlerini bekliyorum rabbil isteyen herkese nasip etsin dualarim seninleBende aynı şeyler dediğin gbi kafayı yicem yarın test yapcam ya
Peki canım kaç gün sonra adet oldun negatiften sonraDoğru diyorsun. En azından değer 5in üzerinde olsaydı, insan biraz umutlanırdı. Ben de ağlaya ağlaya iğnelere devam etmiştim.
Önemli olan sonucun güzel olması İnan ki . Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinGebelik oluşursa kesin gebelik sırasında da kullanmaya devam edeceğim bir kısmını. Evet benimde vajinal tablet var unutmuşum onu yazmayı. Sizin çok azmış ne güzel. Sonucu da güzel olsun inşallah..
Ahh hadi hayirlisi arkadasim iyi dusun lutfen.. hic korkma insallah kesenin icinde el sallicak bebisin Benim kontrolumde ptesi, deneyimlerini yazarsinArkadaslar Cuma ilk kontrolum var , baska ilk kontrol var mi ? Cok heyecanliyim , cok korkuyorum.Hic birsey hissetmiyorum kese var mi , ici bos mu dolu mu ?? Meraktan ölecegim..☹☹☹
Maşallah b kaçıncı gun kaç cıktı canımBem bugun yaptim pozitifi gordum cnm darisi senin basina net degi tabi ama yrin yine yapcam guzel haberlerini bekliyorum rabbil isteyen herkese nasip etsin dualarim seninle
Hic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yokBenim üçüncü tüp bebek denemem, Geçen ay ilk transfer tutmadı, son kalan embriyoyu denicez. O da olumsuz olursa, herşeye baştan başlıcaz umutlar tükeniyor maalesef.
2 twmmuz transfer olduidrar testiyaptimMaşallah b kaçıncı gun kaç cıktı canım
Saolasin canimAllah yardım etsin canım
Saolsn canim amin insallahCanım allah yardim etsin çok üzüldüm. biran önce sağ salim gidin inşallah evinize
Yaaaa çok mutlu oldum.aglattun beni ne kdr sewindim anlatamam..Bem bugun yaptim pozitifi gordum cnm darisi senin basina net degi tabi ama yrin yine yapcam guzel haberlerini bekliyorum rabbil isteyen herkese nasip etsin dualarim seninle
Allah onu sana bagislasin insallahYok canim icerde kanamam var ikizlerdn biri kaybolmus diger bebekte kesenin icinde oluşmaya baslamis bu gecede yaticakmisim hastenede sabah belli olur insallah
Bende 3. Denemeyi yapıcam 2 adet dondurulmuşum kaldı ama ilk iki denemedekilerle aynı zaman donduruldu acaba bozuklar mı ki siz dondurulmuş mu oldunuz hep.Hic oyle dusunme ve sakin umudunu yitirme arkadasim.. bak benim de 3. Denemem ve suanda sukur iyi cikti kan degerlerim insallah pazartesi de keseyi gorucez.. elbet var hepimiz icin sirasi, gelmek istedigi zaman gelecektir.. ama moral bozmak yok
Çok üzüldüm kuzum kendini inşallah çabucak toparlar ve bebeğini alırsın ilk ve son negatif olsun insallah. Biraz zaman varmış demekki öyle düşünelimCanım aynı durumdaymışız benim de 5aa kalitedeydi doktor kesin kesin diyordu negatif aldık ben de hemen gitmixwm bir tane dondurulmuşum var zaten biraz kafa dinliyim diyorum sana ne gerekçe sundu olmamasında?
Benimde değerim 3 ten 2 ye düştü canım , bu değerlerle hamile kalanı hiç bir forumda görmedim.Canım vallahi 0.1 den küçük hani 3 5 olsa devam edim dicemde gerek yok diye düşünüyorum. Birde transfer günü progestan değerim 31 di o kadar iğne ilaç kullandım o bile 21 e düşmüş anlamadım.
Neden 0.1 e ilaclara devam et dedi acaba, benim 2. Transferimde 10. Gun degerim 0.1 cikmisti hemen kes ilaclari dedi doktorum ve 2-3 gun icinde regli olmustum.. belki baska bir konuda umudu vardir.. progestan degerini yukseltmek icin kullan diyo olabilir mi? Bence de doktor ne diyorsa yapmak lazim bu surecte.. kes deseler keseriz bilekleriCanım vallahi 0.1 den küçük hani 3 5 olsa devam edim dicemde gerek yok diye düşünüyorum. Birde transfer günü progestan değerim 31 di o kadar iğne ilaç kullandım o bile 21 e düşmüş anlamadım.
Bilemiyorum ki prosedürdür bence herkese aynı şeyi diyolardır.Neden 0.1 e ilaclara devam et dedi acaba, benim 2. Transferimde 10. Gun degerim 0.1 cikmisti hemen kes ilaclari dedi doktorum ve 2-3 gun icinde regli olmustum.. belki baska bir konuda umudu vardir.. progestan degerini yukseltmek icin kullan diyo olabilir mi?