Canım Hakkında hayırlısı olsun kan sonucun belli oldu mu?
Ben de transfer oldum canım 2 tane 5.gün embriyosu dinleniyorum şimdi
Hepimize dua edelim canım ben de bu sabah oldum çift embriyo allahım hepimize nasip etsinn
İnşallah canımBende tek diye gittim 2 sinide transfer ettiler :) hadi hayirli olsun canim bebeklerimiz bizimle olsun
Evet canim.anadolu yakasında oturuyorum, sende mi öyleYok canım ne kusuru sor tabi :) randevulu zaten kendisi ben her gittiğimde tek ben oluyorum yada bir bekleyen hasta sakın yani randevularını güzel ayarlıyor :) snevo laboratuarında yapıldı Benim ki ama başka hangileriyle çalışıyor bilmiyorum canım Anadolu yakasında mı oturuyorsun ?
41Dondurulmuşunun olması çok güzel cnm.Yaşınız küçüktür.ondan dolayı istememiştir.Diğer sefer olur inşallah
Evet canım gidip gelmen kolay olur o yüzden sordum ilk tüp denemen mi olacak ?Evet canim.anadolu yakasında oturuyorum, sende mi öyle
Evet canim ilk kez olacak yaklasik 2.5 yildir istiyoruz ve bulunan herhangi bir sebeote yok ve daha fazla beklemek istemiyorum:)Evet canım gidip gelmen kolay olur o yüzden sordum ilk tüp denemen mi olacak ?
Bir de instagramda anneler günü icin bir paylaşım yapmıştı indirim ben ondan yararlanmak istiyorum. Senin ayiptir sormasi ucret olarak ne kadar tuttu ve dondurulmuslarin var mi hâlâ merkezdeEvet canim ilk kez olacak yaklasik 2.5 yildir istiyoruz ve bulunan herhangi bir sebeote yok ve daha fazla beklemek istemiyorum:)
Ücretle ilgili birşey diyemem canım çünkü ben geçen Sene başladım korona filan girdi araya kaç aydır embriyolarım donduruldu ilk başladığımda kendi muayenesi yoktu şuan fiyatları farklıdır evet çok güzel kampanyalar yapıyor bi ara sor benceBir de instagramda anneler günü icin bir paylaşım yapmıştı indirim ben ondan yararlanmak istiyorum. Senin ayiptir sormasi ucret olarak ne kadar tuttu ve dondurulmuslarin var mi hâlâ merkezde
Evet canim ilk kez olacak yaklasik 2.5 yildir istiyoruz ve bulunan herhangi bir sebeote yok ve daha fazla beklemek istemiyorum:)
Burası ikizler topigi olacakkkkkk inşallah inşallahBende tek diye gittim 2 sinide transfer ettiler :) hadi hayirli olsun canim bebeklerimiz bizimle olsun
Doktor tam istedigimiz noktaya biraktik embriyoyu dedi hersry yolundaydi duami ederek besmeleyle birakti doktor. Rabbim hepimize cok sukur hamileyim sevincini yasatsin insallah beklemeye devam. Havuc bende duymustum da suyunu mu icmek gerekirmis canim birde bu surecte kabizlik yasamamaya calis kuru kayisi ve incir ye gunde bikac tane ve probiyotik destegi acisindan ev yogurdu ve dogal sut icmeni oneririz dediler bugun bana belki sende yeyip icersin:) kabizlik olmamasi acisindan kabak cekirdegi biraz dusundur du bide beni ters etki olur mu diyeananas yenmeli diye duymuştum bende hatta bugün aldıracaktım, almayayım en iyisi. avokado duydum bende, zaten yiyordum bu süreçte biraz daha arttıracağım. kabak çekirdeği yiyorum, bir de dün havuç suyu içmeye başladım.
Hadi inşallah al gel bebeğini sonra bizimle paylaş duygularını :)
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Birbirimize mutlu haverimizi vermek nasip olur insallah banada kuru kayisi, ceviz, ev yogurdu, dogal sut tuketmemi onerdiler bugun ve kabızlık olmamasina dikkat et dediler. Avokado bende tuketeyim o zaman insallah. Hep yatmak kan akisi acisindan da dogru degilmis zaten yuru evin icinde dediler yani benim anladigim onemli olan ani hareketler yapmamakGüle güle git bebeğinle dön inşallah canın, hayırlı uğurlu olsun bende cumartesi transfer oldum bekleme sürecindeyim şuan, hep yatmıyorum ama hareketimi yarıya indirdim oturmak yerine uzanıyorum genelde, yediklerim de kuru kayısı ceviz kuru üzüm, muz ve diğer meyveler özellikle avokado yiyorum çok duydum aşırı faydasını, yardımcı olabilceğimiz bişey olursa yazarsın canım
Çok sevindim canım her geçen gün katlanır merak etme hayırlı olsunKan sonucu 27.7 10. gün biraz düşük gibi ama umutluyum inşallah katlar 2 gün sonra
inşallah canım bu grubun uğuru nazar boncuğu olsun hep beraber güzel sonuçlar alalımÇok sevindim canım her geçen gün katlanır merak etme hayırlı olsunsırayla hepimizin güzel haberlerini alırız inş
Ayy cnm inşallah hamilelik sevincini de yaşayacağız. Ben şimdiden çok heyecanliyim, transfer günü naparım bilmiyorum. Kayisi ve inciri stokladım, yoğurdunu da bir süredir evde yapıyorum probiyotik maya ile. Evet kabız olmaktan korkuyorum bn de. Sebze filan aldım. Çok sağol cnm verdiğin bilgiler için. Inşallah hamilesin inşallahDoktor tam istedigimiz noktaya biraktik embriyoyu dedi hersry yolundaydi duami ederek besmeleyle birakti doktor. Rabbim hepimize cok sukur hamileyim sevincini yasatsin insallah beklemeye devam. Havuc bende duymustum da suyunu mu icmek gerekirmis canim birde bu surecte kabizlik yasamamaya calis kuru kayisi ve incir ye gunde bikac tane ve probiyotik destegi acisindan ev yogurdu ve dogal sut icmeni oneririz dediler bugun bana belki sende yeyip icersin:) kabizlik olmamasi acisindan kabak cekirdegi biraz dusundur du bide beni ters etki olur mu diye
Cnm naptın??? Yazmadın verdin mi kan ??? Inşallah güzel haber vardırKan vermeye gidiyorum canım 10. Gün silik çizgi bile yok hiç umudum yok ama gereksiz iğne olmayayım diye gidiyorum
Kan sonucu 27.7 10. gün biraz düşük gibi ama umutluyum inşallah katlar 2 gün sonra
Merhaba, ben ayın 2’sinde transfer olmuştum. Bugün 6. Günüm yani. Erken gebelik testi yaptım dayanamadım, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ikinci çizgiyi gördümKızlar aranızda test yapan var mı belirti var mı ne durumdasiniz
Aynı günde olmuşuz canım harika ben yapmadım test ya bisey hissediyor musun lekeleme falan oldu mu testin görüntüsünü atarmısin CanimMerhaba, ben ayın 2’sinde transfer olmuştum. Bugün 6. Günüm yani. Erken gebelik testi yaptım dayanamadım, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ikinci çizgiyi gördüm ☺ Darısı bekleyen herkesin başına hayırlısıyla