Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum nasip olmayınca olmuyor 2.gebelilgim klomenle tek ilişkide ikizdi şimdiyse 2 yıldır olmadı artık tüp bebeğe karar verdik Dr bile sen klomenle gebe kalmışsın ne tüp bebeği ne iğnesi dedi önce hsg yapalım duruma göre başlarız tedavi uzadıkça uzadı

Ben hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dedi
Banada hemen kalkma dedi canım hatta hemşireler karton havuz verdiler buna yap diye ama çok doluyken karton fayda etmezdi 2 buçuk saat sonra kalktım ben

Hsg de şans artıyor ya bence o yuzden tercıh etmıstır, tüplerin sonradan kapanma durumu da olabılıypr.. Bence cektırmenın hıcbır zararı yok.. Bosuna hormon yüklemeye gerek yok

@teolog8579 LaRisaCca Ilayumut kızlar ne sorcam alaturka lavabo sıkıntı olur mu transfer sonrası klozetin tamire ihtiyacı var ona göre şimdiden yaptıralım
Canım ben hep klozete geçtim 4 negatif 1 pozitifim var lavabonun sıkıntı olacağını sanmıyorum sadece psikolojik olarak alaturka kullanmadim lavaboyla alakalı deil sureekli merdiven inip cikan igneye gidrn arkadadim vardi cocugu 3 yaşında oldu yani gönlünü ferah tut tutacağı varsa tutunuyor sen nasil ragat hissedeceksen oyle takil rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin

Evet birinden duymustum bunu bağışıklığı baskılayıcı ilaçlarla düşmesi engelleniyirmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…