evett kuşumm ilk denemenmi benim ilk denememmAynen canım bende başlıyorm bu ay inşallah bakalım. Hepimiz güzel müjdeler verelim inşallahsen şimdi başlamak için adet mi bekliyorsun
Uzun süre oturmuyorsan@teolog8579LaRisaCca Ilayumut kızlar ne sorcam alaturka lavabo sıkıntı olur mu transfer sonrası klozetin tamire ihtiyacı var ona göre şimdiden yaptıralım
İnşallah hayırlı müjdelere vesile olsun canım benimde ilk denemem olacak nasip olursa inşallahevett kuşumm ilk denemenmi benim ilk denememm
aynen adetimi bekliyorum 2 ci gününde gidicem test verip başlıcaz
Uzun süre oturmuyorsansıkıntı olmaz ama biliyorsun çömelerek oturmak pek iyi olmayabilir çünkü o pozisyonda dışkılarken ıkınma da oluyor
Hadii hadii inşallahhh kubişimmİnşallah hayırlı müjdelere vesile olsun canım benimde ilk denemem olacak nasip olursa inşallah
Sanırım pazartesi doktora gitcem canımHadii hadii inşallahhh kubişimmbaşladınmı yoksa reglinimi bekliyosun
Oooo hadi hayırlısı olsunnn ben temmuzun ilk haftası hayırlısııSanırım pazartesi doktora gitcem canımbaşlamak için
Az kalmış hadi bakalımOooo hadi hayırlısı olsunnn ben temmuzun ilk haftası hayırlısıı
İnşallahbelkide ikimiz aynı andaa
Sende mi başlıcan canım. Daha önce bi kaç topikte karşılaşmıştık seninleHsg su acidan onemli. Hidrosapinks teshisinde tup bebek tutunmasi icin tüpleriniz mudahale ile kapatılabilir. Nadir olur ama cok etkili bir yontemdir.
Aminnn hepberaber inşallahhh hepimiz aynı anda bu mutlulukları yaşayalım inşallahhİnşallahtüm isteyenlerle tüm bekleyenlerle birlikte
Kuzum nasip olmayınca olmuyor 2.gebelilgim klomenle tek ilişkide ikizdi şimdiyse 2 yıldır olmadı artık tüp bebeğe karar verdik Dr bile sen klomenle gebe kalmışsın ne tüp bebeği ne iğnesi dedi önce hsg yapalım duruma göre başlarız tedavi uzadıkça uzadıBenım arkadsımın ıkı tüpü de kapalı laparoskopi yapıldı, yine de acılmadı, tüp bebek yaptılar, ilk denemede pozıtıf aldı, 2 yıl beklemısler olur mu dıye, rahım fılmı cekılıyor 2 yıl sonra,kapalı cıkınca acaba amelıyatla acılr mı dıye amelıyat oluyor bir de .. Ama bebegıne kavusmasına haftalar kaldıyani tüpler kapalı olsa da sorun olmaz tüp bebekte
Banada hemen kalkma dedi canım hatta hemşireler karton havuz verdiler buna yap diyeBen hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dedi
Hsg de şans artıyor ya bence o yuzden tercıh etmıstır, tüplerin sonradan kapanma durumu da olabılıypr.. Bence cektırmenın hıcbır zararı yok.. Bosuna hormon yüklemeye gerek yokKuzum nasip olmayınca olmuyor 2.gebelilgim klomenle tek ilişkide ikizdi şimdiyse 2 yıldır olmadı artık tüp bebeğe karar verdik Dr bile sen klomenle gebe kalmışsın ne tüp bebeği ne iğnesi dedi önce hsg yapalım duruma göre başlarız tedavi uzadıkça uzadı
Yaaaaaa yeni gördüm çok çokkk şükürrrrTransfer oldum şükür kızlar
Hadi hayırlısı inşallah canım rabbim emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın inşallah ne zaman adet oluyorsunBende adeti bekledim ve Dr randevum bugündü vitamin ve hoş önerdi
Canım ben hep klozete geçtim 4 negatif 1 pozitifim var@teolog8579LaRisaCca Ilayumut kızlar ne sorcam alaturka lavabo sıkıntı olur mu transfer sonrası klozetin tamire ihtiyacı var ona göre şimdiden yaptıralım
Evet birinden duymustum bunu bağışıklığı baskılayıcı ilaçlarla düşmesi engelleniyirmusBazen vücut embriyoyu yabancı olarak algılıyormuş o Zaman Bebek ya hiç tutunmuyormus ya da düşük oluyormuş.Bunun için de rahimden ve kandan bazı incelemeler yapılıyor eğer sorun varsa serum tedavisi uygulanıyor birde ilaç tedavisi var sanırım tam bilmiyorum