Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin 13.günü kontrole gittim ben 5 gün sonrasında transferim oldu muhtemelen sizin de öyle olurMerhaba kızlar opu gunum pazar sabahı ama cok yumurtam oldugundan rahım dınlendırme yapılacak bu rahım dınlendırme den sonra transfer adetın kacıncı gunu oluo ya da ılla adetı mı bekleyecem bılgısı olan var mı
İnşaallah canım ya bıraz bakındım da 2 3 ay bekleyen olmus inşaallah opu sonrası dr la gorusurum baygınken gelmez inşaallahAdetin 13.günü kontrole gittim ben 5 gün sonrasında transferim oldu muhtemelen sizin de öyle olur
Siz yenı mi transfer oldunuz sonucunuz belli miAdetin 13.günü kontrole gittim ben 5 gün sonrasında transferim oldu muhtemelen sizin de öyle olur
Ben opu günü doktorumu hiç görmedim yumurta toplandıktan sonraki regl da rahim filmi çektirdim bir sonraki regl da transfer oldum 2 ay da ben beklemişimİnşaallah canım ya bıraz bakındım da 2 3 ay bekleyen olmus inşaallah opu sonrası dr la gorusurum baygınken gelmez inşaallah
8.günüm pazar günü kan vericemSiz yenı mi transfer oldunuz sonucunuz belli mi
Amin canım Allah razı olsun inşallah sende pozitif sonucu alırsınCanım inşaallah hayrın pozitiftir ve o mutlulugu yaşayanlar arasında olursun tum sonuc bekleyenlerle bırlıkte ınsaallah
Senin de mi yurt dışı canım. İnşallah güzel haber alırsın
Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler bize .Hee anladım canım bende hep sonraki süreci merak ediyordum. Zaten anlaştı eşim bi eczacı ile inşallah sorun çıkmaz raporda da
Benimde taze transfer olmayacak. Böylesi daha hayırlıdır belki moralini bozma sağlıkla ilerlesin embriyoların gelişimi
Ooo baya faydası olmuş raporunDün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler bize .
Aynen canım Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok,Canım ben hep klozete geçtim 4 negatif 1 pozitifim var lavabonun sıkıntı olacağını sanmıyorum sadece psikolojik olarak alaturka kullanmadim lavaboyla alakalı deil sureekli merdiven inip cikan igneye gidrn arkadadim vardi cocugu 3 yaşında oldu yani gönlünü ferah tut tutacağı varsa tutunuyor sen nasil ragat hissedeceksen oyle takil rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin
Her Dr un işleyişi farklı sanırım bu konuda bende iki ay bekledim ohss olmiyim hemde vücuda alınan hormonlar biraz etkisini azaltsin diye ohss olmadım çok şükür transfer hazırlığında da bı sürü hormon takviyesi verileceği için iyide oldu o zamanlar neden iki ay bekleyeceğim diyordum üzülüyordum şuan transferin beşinci gunundeyim bakalım hayırlısı nasip tabikiMerhaba kızlar opu gunum pazar sabahı ama cok yumurtam oldugundan rahım dınlendırme yapılacak bu rahım dınlendırme den sonra transfer adetın kacıncı gunu oluo ya da ılla adetı mı bekleyecem bılgısı olan var mı
İyi dayanmışsın kuzumBanada hemen kalkma dedi canım hatta hemşireler karton havuz verdiler buna yap diye ama çok doluyken karton fayda etmezdi 2 buçuk saat sonra kalktım ben
Hayırlı olsun canımKizlar bende başladım tüp bebek redavime bugün 2. İgnemi vurdum
Allah razı olsun canım benimYaaaaaa yeni gördüm çok çokkk şükürrrrheyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum dualarımdasın
Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler b.bu aldığınız i
Bunlar iğnelerini fiyatu mı 2800Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler bize .
Bende 24 haziranda transfer oldum.bende bişey hissetmiyorum göğüslerim şiş ama o transferden öncede şişti ilaçlardan sanırımTransferden sonra gun sayarken transfer gununu sayiyor muyuz? Benim 24 Haziran transfer gunum. Hic bir sey de hissetmiyorum ama normal sanirim