- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
Yaşın genç canım ama ne kadardır deniyorsunuz. Birde doktorunun önerisi neKızlar hepinize iyi günler, ben buradaki tecrübeli büyük ablalardan fikir istiyorum. Yaşım 22, tüp bebek için çok mu erken, erken yaş bi sıkıntı yaratır mı sizce?
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım
Sebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecekYaşın genç canım ama ne kadardır deniyorsunuz. Birde doktorunun önerisi ne
Yaşın genç canım ama ne kadardır deniyorsunuz. Birde doktorunun önerisi n
Sebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecek
Canım o zaman maddiyatın el veriyorsa dene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kafaya çok takıyorsan bir sebepte o olabilir. Psikoloji çok önemli çünkü. Tabi böyle dediğime bakma bende o kafaya boşaltabilen kısımda değilim malesef. Umarım istediğine kavuşursunSebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecek
Tek sorun kafaya takmam galibaCanım o zaman maddiyatın el veriyorsa dene bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kafaya çok takıyorsan bir sebepte o olabilir. Psikoloji çok önemli çünkü. Tabi böyle dediğime bakma bende o kafaya boşaltabilen kısımda değilim malesef. Umarım istediğine kavuşursun
Saymıyoruz canım. Ben de kasıklarımda ağrı var sadece o da fitilden bence. Başka da birşey yok. Çok evham yapıyorum, umarım tutunurTransferden sonra gun sayarken transfer gununu sayiyor muyuz? Benim 24 Haziran transfer gunum. Hic bir sey de hissetmiyorum ama normal sanirim
Çok gençsin canım, biraz beklemekte fayda varTek sorun kafaya takmam galibamalesef o kafayı boşaltmak o kadar zor ki. Şuan da tek seçenek tüp bebek gibi geliyor bana bilmiyorum belki de erken davranıyorum ama bi sonuca varmak istiyorum artık. Çok teşekkür ederim umarım hepimiz istediğinize kavuşuruz
Etrafımdaki herkes hamile olunca insan dayanamıyor daha fazla. Genç olmanın bi sakıncası var mıdır sence canım?Çok gençsin canım, biraz beklemekte fayda var
Yasal olarak 24 olmayınca yapılmıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsamEtrafımdaki herkes hamile olunca insan dayanamıyor daha fazla. Genç olmanın bi sakıncası var mıdır sence canım?
Evet 16 kutu 150 merional ve 2 kutu 75 merional artı gonapyptel 1 kutu. Tarlusal ve klomen ayrı aldımBunlar iğnelerini fiyatu mı 2800
Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. 2 negatif denemem var,3. için neyi farklı yapmalıyım diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)Transfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Canmm asla egilme agir tasima kendini zorlama bi yerelere uzanmaya çalişma ben herhalde robot gibi hareket ederim evham yapip bu gayet normal. Su an gebe sayilirsin bineviTransfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Transferden sonra gun sayarken transfer gununu sayiyor muyuz? Benim 24 Haziran transfer gunum. Hic bir sey de hissetmiyorum ama normal sanirim
Omega 3 ginseng falan aldim esime kendimde kullaniyorum. Bide takviye olarak Clavella diye bi ilac var prowomen diyeyim bilirsin belki. Esimde erkek icin olanindan iciyor.Kızlar merhaba kısmetse ben de temmuzdan sonraki adetimle tedaviye başlayacağıminşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız Sizler tedavi öncesi herhangi bir vitamin vs kullanmış mıydınız kaliteyi artırmak için?
Canm herkes ayni hissetmez kimisinde belirti olur kimisinde olmaz bunu takma asla. Hayirlisi ile buraya hamileyim yazarsin inşallahBende 24 haziranda transfer oldum.bende bişey hissetmiyorum göğüslerim şiş ama o transferden öncede şişti ilaçlardan sanırım
Kızlar hepinize iyi günler, ben buradaki tecrübeli büyük ablalardan fikir istiyorum. Yaşım 22, tüp bebek için çok mu erken, erken yaş bi sıkıntı yaratır mı sizce?
25 yaş alti yapilmiyor genelde yasal olarak ama senin 4 yil olmus doktor yapilabilir diyorsa dene sansiniSebebsiz infilite 4 yıl olacak doktor olur diyo bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek düşündüm ay sonu tüp bebek randevum var bakalım o ne önerecek
Sen öncekilerde nasıl hareket ettin canım. Dediğin gibi insanın negatifi olunca daha çok düşünüyorBunun cevabını ben de çok merak ediyorum. 2 negatif denemem var,3. için neyi farklı yapmalıyım diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)
24 Haziran transfer tarihim. Test günüm 5 temmuz.Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de eklerizboylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
Transfer tarihi 1 temmuz inş başka bilgi gerekli miKızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de eklerizboylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.