Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dedi

Ben hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dedi
Gerçekten her yer farklı bi arkadaşıma sürgü vermişler, sonda duyunca korktum açıkcası

kızlar benide ekleyin haziran 22 doğum kontrol ve imam omega ilacına başladım temmuz 23 te doğum kontrol hapını kes adetin 2.ci günü gel dediler ve hormon testine göre ilaçlarım çıkacakmış ilk tüp bebek denemem olacak umarım başarılı olur amh değerim 0.2 olduğu için ve yaşımdan dolayı 2 embriyo yerleştirilcek yaşım 35 devlet hastanesi 3 hak tanıyormuş ilk devlet hastnesinde yapalım dedik.bugün sis çekildi ve tertemiz çıktı

Ben Antalya da yapıyorum. Bizimiz şöyle oldu .tedavi başladım herşey para ile aldık . Bügün opu oldum ve bugün 1800ödedik ve rapor verdiler. Eşim şimdi gitti eczaneden geri para almaya
Hee anladım canım bende hep sonraki süreci merak ediyordum. Zaten anlaştı eşim bi eczacı ile inşallah sorun çıkmaz raporda da
Benimde taze transfer olmayacak. Böylesi daha hayırlıdır belki moralini bozma sağlıkla ilerlesin embriyoların gelişimi

yaaaa kubişimm inşallahhh
sende de var mı böyle durum tam bilmiyorum kimselerii bide rezillik üstümdee
Aynen canım bende başlıyorm bu ay inşallah bakalım. Hepimiz güzel müjdeler verelim inşallah sen şimdi başlamak için adet mi bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…