- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Aaa çok sevindim canım. Hayırlı olsun sürecinMerhabaa kızlarrr aranıza yeni geliyorummmm
bende temmuzda regl olunca başlıcam inşallahhh
Allah herkese tez zmanada nasip etsin inşaallaahhhh
Ben hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dediBen hasta bezi götürdüm yanımda zaten idrar birikme sebebi ultrasonda rahat görülmesi katater ve embriyo yerleşmesi için bu şart bebiş için 5 dk dayanın kızlar sonrasında bana hasta bezi koydu eşim 3 kezde değişti odadayken sağolsun
yaaa sende mi yoksaAaa çok sevindim canım. Hayırlı olsun sürecin
Gerçekten her yer farklı bi arkadaşıma sürgü vermişler, sonda duyunca korktum açıkcasıBen hemen kalktım canım. Doktor öyle istedi. Her doktor farklı birşey deniyor. Bakalım sonucumuz ne olacak. Transfer bitince odaya çıkınca kalk lavaboya git dedi
Benim dün transferim oldu canımyaaa sende mi yoksa
İlk denememde bana da sürgü vermişlerdi canım. Sonda hiç duymadım amaGerçekten her yer farklı bi arkadaşıma sürgü vermişler, sonda duyunca korktum açıkcası
yaaa ne güzell hadi hayırlısı olsun canım benimBenim dün transferim oldu canım
Sürgü en mantıklısı gibi geliyor şuanİlk denememde bana da sürgü vermişlerdi canım. Sonda hiç duymadım ama
Hadi güzel haberlerle inşallahMerhaba arkadaşlar yarın dondurulmuş transfer için gün verecek doktor mayhem var dualarınızı bekliyorum
Yaa cok sag ol. Daha daha daha iyiyim. İnşallah yarın bu saatler byraya yazarim :))Sağol valla kaç dakika oldu bilmiyorum)))ama uyandım herşey iyidi. Yarım saat daha takip ettiler. Sonra gittim. Evet evet kalktım yurüdüm eve gelince kustum sadece ve 2 saat uyudum.şimdi eşimle gezmeye çıktık
Hee anladım canım bende hep sonraki süreci merak ediyordum. Zaten anlaştı eşim bi eczacı ile inşallah sorun çıkmaz raporda daBen Antalya da yapıyorum. Bizimiz şöyle oldu .tedavi başladım herşey para ile aldık . Bügün opu oldum ve bugün 1800ödedik ve rapor verdiler. Eşim şimdi gitti eczaneden geri para almaya
Benimde taze transfer olmayacak. Böylesi daha hayırlıdır belki moralini bozmaKızlar opu yaptık .hiç birşey söylemediler. Pazartesi arıcaklar dediler. Ve şimdi 1.5 ay sonra da sadece çağıracaklar transfer konuşmak içinüzüldüm biraz taze olacak düşündüm ama herkese böyle söylediler
Bilmiyorum kuzum. Ben hep klozet kullanıyorumC Capanin Gururu TeyomLaRisaCca Ilayumut kızlar ne sorcam alaturka lavabo sıkıntı olur mu transfer sonrası klozetin tamire ihtiyacı var ona göre şimdiden yaptıralım
yaaaa kubişimm inşallahhh
inşallahhhh hepimizin pozitif olur ve sonuna kadar gider sağlıkla bebelerimizi kucağımıza alırızYok canım benim bu üçüncü olacak ilki dış gebelik oldu. İkinicisi negatif bakalım umarım bu da pozitif ve son olur
Hee tamam canım benimBilmiyorum kuzum. Ben hep klozet kullanıyorum
Aynen canım bende başlıyorm bu ay inşallah bakalım. Hepimiz güzel müjdeler verelim inşallahyaaaa kubişimm inşallahhh
sende de var mı böyle durum tam bilmiyorum kimselerii bide rezillik üstümdee