Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 13.günü kontrole gittim ben 5 gün sonrasında transferim oldu muhtemelen sizin de öyle olur

Senin de mi yurt dışı canım. İnşallah güzel haber alırsın

Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler bize .

Aynen canım Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok,
İnşallah en yakın zamanda hepimiz müjdeli haberlerimizi verelim

Her Dr un işleyişi farklı sanırım bu konuda bende iki ay bekledim ohss olmiyim hemde vücuda alınan hormonlar biraz etkisini azaltsin diye ohss olmadım çok şükür transfer hazırlığında da bı sürü hormon takviyesi verileceği için iyide oldu o zamanlar neden iki ay bekleyeceğim diyordum üzülüyordum şuan transferin beşinci gunundeyim bakalım hayırlısı nasip tabiki

Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler b.bu aldığınız i

Dün aldık geri para eşim biraz uğraştı eczanede nasıl oluyor bilmiyorlar. Biz ilk herşey nakit ile aldık 2800 tuttu dün 2200 geri verdiler bize .
Bunlar iğnelerini fiyatu mı 2800

Transferden sonra gun sayarken transfer gununu sayiyor muyuz? Benim 24 Haziran transfer gunum. Hic bir sey de hissetmiyorum ama normal sanirim
Bende 24 haziranda transfer oldum.bende bişey hissetmiyorum göğüslerim şiş ama o transferden öncede şişti ilaçlardan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…