Çok geçmiş olsun canım. Uyanman kac dakikayi buldu bir de kendin giyinebildin mi acaba.Ben yeni çıktım. Biz 9 da girdik 8 kişi vardı. Damar açmışlar bekledik.ben sadece 12.40 girdim 14.40 çıktım. Benim hafif geçti bir sıkıntı yok ağrı var sanki adet görüyorum bu kadar . Parol içebilirim dediler
Önemlidir çünkü hsg ile rahim anomalisi tespiti de yapılır. Eğer rahim şekil bozukluğuna sahipse ve ya septum (perde) varsa önce düzeltilmesi (histeroskopi) ile olası düşüklerin önüne geçmiş olunurTüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
Hsg su acidan onemli. Hidrosapinks teshisinde tup bebek tutunmasi icin tüpleriniz mudahale ile kapatılabilir. Nadir olur ama cok etkili bir yontemdir.Tüpleri kapalı olan insana direk tüp bebek önerdiklerine göre önemli olmadığını düşünüyorum
EvetTaze transfer mi oldunuz??
Canım ya kimi yerde sonda takıyorlarmış, sennin nasıl oldu
Senin de mi yurt dışı canım. İnşallah güzel haber alırsınKızlar opu yaptık .hiç birşey söylemediler. Pazartesi arıcaklar dediler. Ve şimdi 1.5 ay sonra da sadece çağıracaklar transfer konuşmak içinüzüldüm biraz taze olacak düşündüm ama herkese böyle söylediler
Aaa evet ya ben bunu unutmuşumHsg su acidan onemli. Hidrosapinks teshisinde tup bebek tutunmasi icin tüpleriniz mudahale ile kapatılabilir. Nadir olur ama cok etkili bir yontemdir.
Kanamayla alakalı değil çok yumurta olunca ohss riski olabiliyor. Inşallah olmazsınKızlar merhabalar bende dün opu oldum 18 yumurta toplandı. Doktor 4. Günü geleceksiniz eğer şişkinliğiniz inerse tazetransferi inmezse dondurma işlemini konuşcagız dedi sizce inermi kanamam falan hiç olmadı bugunde ayaklandım gayet ama işte karnıma bastırınca hafif agrı var(
Hsg onemli bir adimdir. Hepimiz bir suru seyi unutuyoruz olsun :)Aaa evet ya ben bunu unutmuşum
OHSS tam tanisi icin E2 degeriniz ve ultrasonla bakilmasi gerekir. Umarim olmazsiniz/degilsinizdir.Kanamayla alakalı değil çok yumurta olunca ohss riski olabiliyor. Inşallah olmazsın
Benim rezerv az canım. Benim öyle bir ihtimalim olmuyor. Transferim dün olduOHSS tam tanisi icin E2 degeriniz ve ultrasonla bakilmasi gerekir. Umarim olmazsiniz/degilsinizdir.
İnşallah ya aslında olsunda dondurulsa da olur ama işte bekle bekle artık insan beklemekten sabrı gelmiyorOHSS tam tanisi icin E2 degeriniz ve ultrasonla bakilmasi gerekir. Umarim olmazsiniz/degilsinizdir.
Bende de şişkimlik var dün oldum opuyu doktor şiikinliğin inerse taze transfer dedi sizdeki kaç günde indi ya böyle kasıklarıma dokununca hafif baskı hissediyorum agrı gbi bişi birazda şişkinlik varTaze transfer mi oldunuz??
Evet zor canım. Ama sonu güzel olsun inşallah. Bir bakacaksın çabucak geçmişİnşallah ya aslında olsunda dondurulsa da olur ama işte bekle bekle artık insan beklemekten sabrı gelmiyor( nasıl olucak diye her gün düşünmekten
İnşallahKanamayla alakalı değil çok yumurta olunca ohss riski olabiliyor. Inşallah olmazsın
Ben hasta bezi götürdüm yanımda zaten idrar birikme sebebi ultrasonda rahat görülmesi katater ve embriyo yerleşmesi için bu şart bebiş için 5 dk dayanın kızlar sonrasında bana hasta bezi koydu eşim 3 kezde değişti odadayken sağolsunCanım ya kimi yerde sonda takıyorlarmış, sennin nasıl oldu
Yok ya AntalyadayımSenin de mi yurt dışı canım. İnşallah güzel haber alırsın
Sağol valla kaç dakika oldu bilmiyorum)))ama uyandım herşey iyidi. Yarım saat daha takip ettiler. Sonra gittim. Evet evet kalktım yurüdüm eve gelince kustum sadece ve 2 saat uyudum.şimdi eşimle gezmeye çıktıkÇok geçmiş olsun canım. Uyanman kac dakikayi buldu bir de kendin giyinebildin mi acaba.
Normalde aynı gün söylüyorlar sayıyı kuzum. Demek direkt embriyoyu söyleyeceklerYok ya Antalyadayım