Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yeni çıktım. Biz 9 da girdik 8 kişi vardı. Damar açmışlar bekledik.ben sadece 12.40 girdim 14.40 çıktım. Benim hafif geçti bir sıkıntı yok ağrı var sanki adet görüyorum bu kadar . Parol içebilirim dediler
Çok geçmiş olsun canım. Uyanman kac dakikayi buldu bir de kendin giyinebildin mi acaba.

Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene 🤔
Önemlidir çünkü hsg ile rahim anomalisi tespiti de yapılır. Eğer rahim şekil bozukluğuna sahipse ve ya septum (perde) varsa önce düzeltilmesi (histeroskopi) ile olası düşüklerin önüne geçmiş olunur ❤️

Kızlar merhabalar bende dün opu oldum 18 yumurta toplandı. Doktor 4. Günü geleceksiniz eğer şişkinliğiniz inerse tazetransferi inmezse dondurma işlemini konuşcagız dedi sizce inermi kanamam falan hiç olmadı bugunde ayaklandım gayet ama işte karnıma bastırınca hafif agrı var :KK43:(
Kanamayla alakalı değil çok yumurta olunca ohss riski olabiliyor. Inşallah olmazsın

Canım ya kimi yerde sonda takıyorlarmış, sennin nasıl oldu
Ben hasta bezi götürdüm yanımda zaten idrar birikme sebebi ultrasonda rahat görülmesi katater ve embriyo yerleşmesi için bu şart bebiş için 5 dk dayanın kızlar sonrasında bana hasta bezi koydu eşim 3 kezde değişti odadayken sağolsun

Çok geçmiş olsun canım. Uyanman kac dakikayi buldu bir de kendin giyinebildin mi acaba.
Sağol valla kaç dakika oldu bilmiyorum)))ama uyandım herşey iyidi. Yarım saat daha takip ettiler. Sonra gittim. Evet evet kalktım yurüdüm eve gelince kustum sadece ve 2 saat uyudum.şimdi eşimle gezmeye çıktık

X