Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç korkmayın çok kolay bir işlem zaten ağır bir narkoz değil uyanamamaktan korkmayın çok kısa sürüyor hiç stres yapmayın Allah yardımcınız olsun inş
Allah razı olsun. Önceden uyanamazsam diyordum. Şimdi refakatcim olmayacagi icin yanimda acaba sacmalar miyim tek başima die baya korkmuştum biraz rahatladim.

Bende gurbetteyim canım. Gercekten çok çok tesekkur ederim. Bu kadar uzun bi surec ve sonuna geldim artık inşallah yarınıda atlatirsam öyle rahatlayacgim ki . Cok sag olun.

Canim benim cok sag ol. Bende tek başma gttim butun kontrollerime ve sona yaklaştim. Evet eşimle gtcez yarin ama yanima almayacaklarini soyledijleri için strese girdm azicik. Ama şu an iyi ki buraya yazdim. Allah razi olsun. Herbirinizden. Allah hepimzin yuzune baksin..

Aminn aminn inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Taze transferde yumurtaların toplanmasıyla oluyo su birikmesi de. Sizde neden olmuş acaba. Demekki çok önemli bi düzeyde değil canım sıkma canını. Riskli bi durum olsa doktorun ona göre bi tedavi izlerdi
Kızlar merhabalar bende dün opu oldum 18 yumurta toplandı. Doktor 4. Günü geleceksiniz eğer şişkinliğiniz inerse tazetransferi inmezse dondurma işlemini konuşcagız dedi sizce inermi kanamam falan hiç olmadı bugunde ayaklandım gayet ama işte karnıma bastırınca hafif agrı var (

Taze transfer mi oldunuz??

Bende dün opu oldum pazartesi 4. Gün olacak taze transfere uygunmuyum değilmiyim onun için gideceğim inşallah hakımmızda hayırlısı olur ve herşey umduğumuz gibi gider

Ben Antalya da yapıyorum. Bizimiz şöyle oldu .tedavi başladım herşey para ile aldık . Bügün opu oldum ve bugün 1800ödedik ve rapor verdiler. Eşim şimdi gitti eczaneden geri para almaya

Ben yeni çıktım. Biz 9 da girdik 8 kişi vardı. Damar açmışlar bekledik.ben sadece 12.40 girdim 14.40 çıktım. Benim hafif geçti bir sıkıntı yok ağrı var sanki adet görüyorum bu kadar . Parol içebilirim dediler

Evet tatlım aynen. X xnobodyx cım önemli olan sayı değil kalite. Sakın moralini bozma beslenmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…