Ovulasyon günlerinde yapılır canm rahmin durumuna goreCanım senin şimdi transfer hazırlığın başlayacak dimi. Onun için ilaçlar alcan. Adetin kaçıncı günü yapılıyor ki transfer
Aynen öyle canımKeske hic bilmeseydik bunlari dimi ☺
Hee anladım canım teşekkür ederimOvulasyon günlerinde yapılır canm rahmin durumuna gore
Allah razı olsun. Önceden uyanamazsam diyordum. Şimdi refakatcim olmayacagi icin yanimda acaba sacmalar miyim tek başima die baya korkmuştum biraz rahatladim.Hiç korkmayın çok kolay bir işlem zaten ağır bir narkoz değil uyanamamaktan korkmayın çok kısa sürüyor hiç stres yapmayın Allah yardımcınız olsun inş
Yaa cok sagolun gercekten iyi ki buraya yazdım. Yoksa sakinleşemezdim.Merak etme en kolayı o. Zaten alınan anestezi öyle çok yoğun değil, yarım saat içinde uyanıyorsun normal bir şekilde. Ağrı sızı yok. Sadece belki hafif kanama sonrası. Hiç merak etme.
Bende gurbetteyim canım. Gercekten çok çok tesekkur ederim. Bu kadar uzun bi surec ve sonuna geldim artık inşallah yarınıda atlatirsam öyle rahatlayacgim ki . Cok sag olun.Ameliyat degilki bu hafif anestezi verilcek ayildiginda kendi başına bile eve gidebilirsin bu kadar stres yapma uyandığında hersey bitmis olcak.
Bak ben ameliyat oldum burda gurbetteyim esimi dahi almadılar yalniz uyandım 2 gun hastanede yattim korkulacak bisey yok. Soyle dusun uyuyacaksin uyandiginda hersey hallolmus olacak
Canim benim cok sag ol. Bende tek başma gttim butun kontrollerime ve sona yaklaştim. Evet eşimle gtcez yarin ama yanima almayacaklarini soyledijleri için strese girdm azicik. Ama şu an iyi ki buraya yazdim. Allah razi olsun. Herbirinizden. Allah hepimzin yuzune baksin..Rabbim İnşallah kolay ve başarılı eylesin süreci. Bende çok korkuyordum ama anestezi olacakmış rahat oluyor diyo kızlar zaten yazmışlar tecrübelerini. Şimdiden kendini bu kadar çok korkutma sakinlemeye çalış. Bilinçaltına olumlu sinyaller ver.
Bende büyük ihtimalle randevulara tek gitcem eşimin işleri yoğun. Kayseri büyük şehir hiç tek gezmedim. Görsel hafızam zayıftır ama kendimi motive ediyorum sen yaparsın kimler kimler neler başarıyor sende yaparsın diyorum. Sende sürekli kendine bu tarz şeyler söyle. Ve söylerken sakın tereddüt etme beynin o korkuyu algılanmasın
Sen yaparsın her şey çok güzel olacak Rabbim seninle unutma o herşey den ve herkesten daha güçlü
Aminn aminn inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanim benim cok sag ol. Bende tek başma gttim butun kontrollerime ve sona yaklaştim. Evet eşimle gtcez yarin ama yanima almayacaklarini soyledijleri için strese girdm azicik. Ama şu an iyi ki buraya yazdim. Allah razi olsun. Herbirinizden. Allah hepimzin yuzune baksin..
Kızlar merhabalar bende dün opu oldum 18 yumurta toplandı. Doktor 4. Günü geleceksiniz eğer şişkinliğiniz inerse tazetransferi inmezse dondurma işlemini konuşcagız dedi sizce inermi kanamam falan hiç olmadı bugunde ayaklandım gayet ama işte karnıma bastırınca hafif agrı varTaze transferde yumurtaların toplanmasıyla oluyo su birikmesi de. Sizde neden olmuş acaba. Demekki çok önemli bi düzeyde değil canım sıkma canını. Riskli bi durum olsa doktorun ona göre bi tedavi izlerdi
Taze transfer mi oldunuz??Bendede çok kötü şişlik yaptı özellikle yumurta toplamadan sonra dahada çok şişti midem karnım ama internette okumuştum mide şişmesi hormon ilaçlarının işe yaradığını gösteriyormuş gaz birikmesi oluyor hemşireye sordum normal dedi transfer sonrası hiç biri kalmadı
Diyarbakırda mı yaptırıyorsunuz hangi doktor bende şu an yaptırıyorumda??Ben arayayım en iyisi. 2,5 saat mesafe var aramda Diyarbakır ile
Bende dün opu oldum pazartesi 4. Gün olacak taze transfere uygunmuyum değilmiyim onun için gideceğim inşallah hakımmızda hayırlısı olur ve herşey umduğumuz gibi giderHayırlı olsun tedavin canım
Bende pazartesi kontrole gidicem 2-3 Temmuz gibi olur transferim diye düşünüyorum. Beraber bekliycez anlaşılan. Bi kaç arkadaş daha var Temmuz başı, umarım bol pozitifli bir Temmuz olur
Bahçeci Zeki Akkum. Transfer oldum. Sonuç bekliyorum benDiyarbakırda mı yaptırıyorsunuz hangi doktor bende şu an yaptırıyorumda??
Anladım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınızBahçeci Zeki Akkum. Transfer oldum. Sonuç bekliyorum ben
Amin inşallah hepimiz güzel sonuclar alırızAnladım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben Antalya da yapıyorum. Bizimiz şöyle oldu .tedavi başladım herşey para ile aldık . Bügün opu oldum ve bugün 1800ödedik ve rapor verdiler. Eşim şimdi gitti eczaneden geri para almayaBenimki kayseride. Muayenelerim yapıldı evraklar da hazır. Hemen çıkar mı diye sorduğumda tüp bebeğe ne zaman başlayacaksanız evrakları getirin ücreti yatırın demişlerdi. Hep kafama takılıyodu aynı gün çıkıyor mu diye.
Demek ki çıkıyormuşhadi bakalım hayırlı müjdelere vesile olsun
Ben yeni çıktım. Biz 9 da girdik 8 kişi vardı. Damar açmışlar bekledik.ben sadece 12.40 girdim 14.40 çıktım. Benim hafif geçti bir sıkıntı yok ağrı var sanki adet görüyorum bu kadar . Parol içebilirim dedilerYarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Evet tatlım aynen. X xnobodyx cım önemli olan sayı değil kalite. Sakın moralini bozma beslenmene dikkat etKuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli.LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.