Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bugün ultrason bakildi sagda 4 solda 2 yumurta görüldü doktor pazartesi tekrar bakacak boyutlarına pek buyuk degillerdi :/ zaten henuz erken pazartesiyeyeterince buyur sanirim dr gunde 2 mm buyur dedi. Sizce bu yeterli mi ? Artma olur mu sayida?

Sayıda artma olmaz kuzum. Çoğunlukla gelip yetişmiyor geriden gelen. Bunların ebat yakınlıkları nasıl

13 muydu tam duymadim bakmadim o sira bi oksuruk krizi tuttu ölcem sandim o derece maskeyle cok fena oldum ya. 6 yumurta cok az
Kuzum ebatları yakın bence, hiç stres yapma zaten pko değilsek 6-9 civarı oluyor genel olarak. Kaliteli olması önemli. LaRisaCca 6 toplandı 4ü embriyo oldu, 2 sini transfer oldu 2sini dondurdu. Şimdi hamiş çok şükür.

Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallah

Kuzumm sendemi başladın tedaviye hayırlı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah canım kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlarla inşallah
Çok sağol canım benim. Tek embriyom vardı, dün transfer oldum canım. Rabbimin takdiri artık.

X xnobodyx kuzum sen benim tedavimden dolayı olumsuz düşünüyorsan hiç düşünme lütfen. Çünkü tedaviler bireysel tamamen. 13mm gayet iyi gününe göre. Haftaya çarşamba opu olabilir
Çarşamba opu günüm zaten doktor söyledi ☺
Tek embriyo yapilcak benimki umarim yumurtalar sagliklidir
X xnobodyx kuzumm 6 tane gayet iyi..
Az olsun sağlıklı olsun inşallah..
Yüreğini ferah tut Rabbim bir tanede bile ol der olur inşallah
İnşallah canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…