Kacıncı gündesin canmKeske hic bilmeseydik bunlari dimi ☺
Benim doktorum transfer oncesi yaomayi tercih etti. Iyi ki de oyle olmus cd 56 yuzde 10 cikti. Bazi farkli ilaclar kullaniyorum transfer oncesi ve sonrasindaÖnceden tahlil yapıyorlar mı yoksa başarısız olunca mı araştırma yapılıyor
Tüpleri kapalı olan insana direk tüp bebek önerdiklerine göre önemli olmadığını düşünüyorumTüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
Benım arkadsımın ıkı tüpü de kapalı laparoskopi yapıldı, yine de acılmadı, tüp bebek yaptılar, ilk denemede pozıtıf aldı, 2 yıl beklemısler olur mu dıye, rahım fılmı cekılıyor 2 yıl sonra,kapalı cıkınca acaba amelıyatla acılr mı dıye amelıyat oluyor bir de .. Ama bebegıne kavusmasına haftalar kaldıTüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
bugun 5. İgnemi olcam canm pazartesi son çarşamba Opu var. Sagda 4 solda 2 yumurtam varmış endiseyle bekliyorum cok zor yaKacıncı gündesin canm4 gun kaldı benım de
Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
Endişe etmek yok, morallerimizi hep yüksek tutuyoruz, hayırlısıyla kolaylıkla geçecek inşaallahbugun 5. İgnemi olcam canm pazartesi son çarşamba Opu var. Sagda 4 solda 2 yumurtam varmış endiseyle bekliyorum cok zor ya
Yarılamıssın yolu masallahbugun 5. İgnemi olcam canm pazartesi son çarşamba Opu var. Sagda 4 solda 2 yumurtam varmış endiseyle bekliyorum cok zor ya
Transfer oldum şükür
Sayı artışını bilmiyorum canım, ama büyüyeceklerdir tabii ki. Zaten tam büyüyene kadar ilaçları devam ettiriyorlarMerhaba kızlar bugün ultrason bakildi sagda 4 solda 2 yumurta görüldü doktor pazartesi tekrar bakacak boyutlarına pek buyuk degillerdi :/ zaten henuz erken pazartesiyeyeterince buyur sanirim dr gunde 2 mm buyur dedi. Sizce bu yeterli mi ? Artma olur mu sayida?
Gercekten zaman ayırip cevaplamanız benim kalbime öyle dokunuyor ki. Allah razi olsun. Refakatci olmayacgi için başimda ayıkırken kusar mıyım ne bilim sacmalar mıyım vs. Korkularim bu yuzden aslinda.Kuzum bu işin en kolay kısmı opu. Hiç endişe etme. Benim de sadece eşim vardı. Zaten bir gidiyorsun 15 dk bilemedin yarım saat sonra hop uyanıyorsun
O kadar tesekkur ederim ki. Bi nebze olsun nefes aldım. İnsallah ayıldigimda kendime olabilirm. Allah razi olsun.Canım İnan hiç korkacak birşey yok. Çok kolay bir işlem zaten ayılırken hemşire olur büyük ihtimalle yanınızda sonra odaya alırlar. Ama inanın çok kolay bir işlem hiç panik yapmaya değecek birşey değil.
Merak etme en kolayı o. Zaten alınan anestezi öyle çok yoğun değil, yarım saat içinde uyanıyorsun normal bir şekilde. Ağrı sızı yok. Sadece belki hafif kanama sonrası. Hiç merak etme.Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
Evet transfer hazırlık sürecinde de kullanıyor. Hatta bizim hastane eğer olursa hamileliğin 10. Haftasına kadar kullandırıyor.Estrofem sonrasında da mı kullanılıyor
Rabbim İnşallah kolay ve başarılı eylesin süreci. Bende çok korkuyordum ama anestezi olacakmış rahat oluyor diyo kızlar zaten yazmışlar tecrübelerini. Şimdiden kendini bu kadar çok korkutma sakinlemeye çalış. Bilinçaltına olumlu sinyaller ver.Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.
İnşallah canmEndişe etmek yok, morallerimizi hep yüksek tutuyoruz, hayırlısıyla kolaylıkla geçecek inşaallah
150 canm yarindan itibarsn baskilayici iğneyide kullanmaya baslicam bakalm ne olacakYarılamıssın yolu masallahdozun kac pekı?
Hadi hayirlisi ile inşallahBen de regl oldum. 3. Gün önce. Yarın randevum var bakalım
Teşekkür ederim, ben şimdiden kullanıyorum da merak ettimEvet transfer hazırlık sürecinde de kullanıyor. Hatta bizim hastane eğer olursa hamileliğin 10. Haftasına kadar kullandırıyor.
Canım senin şimdi transfer hazırlığın başlayacak dimi. Onun için ilaçlar alcan. Adetin kaçıncı günü yapılıyor ki transferBen de regl oldum. 3. Gün önce. Yarın randevum var bakalım
Ameliyat degilki bu hafif anestezi verilcek ayildiginda kendi başına bile eve gidebilirsin bu kadar stres yapma uyandığında hersey bitmis olcak.Yarin yumurta toplama işlemim var çok korkuyorum. Şimdiden nabzim yuksek atiyor. Bir de eşimden hariç refakatçim yok ve onu almazlarmiş işlemden sonra yanima. Ayılirken ne halde olcam, ayılir mıyim , kac saat sürer çok korkuyorum. Tecrubelerinizi paylaşır misiniz? Sakinleşmeye çok ihtiyacım var. Dualariniza cok ihtiyacim var.