Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene
Benım arkadsımın ıkı tüpü de kapalı laparoskopi yapıldı, yine de acılmadı, tüp bebek yaptılar, ilk denemede pozıtıf aldı, 2 yıl beklemısler olur mu dıye, rahım fılmı cekılıyor 2 yıl sonra,kapalı cıkınca acaba amelıyatla acılr mı dıye amelıyat oluyor bir de .. Ama bebegıne kavusmasına haftalar kaldı yani tüpler kapalı olsa da sorun olmaz tüp bebekte

Tüp bebekte hsg önemli mi döllenmis embriyoyu rahme veriyorlar tüpler fln açık kapalı farkedermi ki anlayamadım tedaviye başlayamadım gene

Hsg çok önemli.
Tüp ler sadece kapalı mı.yoksa işlevini yitirmiş hidrosalpenks var mı (tüp de sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor) bu çok önemli. Önce hsg yaptırın. Sonuç da emek veriyoruz maddi-manevi. RABBİM tez zamanda kucağını doldursun inşallah.

Çok sevindim canım benim. Hadi sağlıkla güzel haberler ver bize inşallah Sağlıkla gelsin bebeğin. k
Transfer oldum şükür
Sayı artışını bilmiyorum canım, ama büyüyeceklerdir tabii ki. Zaten tam büyüyene kadar ilaçları devam ettiriyorlar

Kuzum bu işin en kolay kısmı opu. Hiç endişe etme. Benim de sadece eşim vardı. Zaten bir gidiyorsun 15 dk bilemedin yarım saat sonra hop uyanıyorsun
Gercekten zaman ayırip cevaplamanız benim kalbime öyle dokunuyor ki. Allah razi olsun. Refakatci olmayacgi için başimda ayıkırken kusar mıyım ne bilim sacmalar mıyım vs. Korkularim bu yuzden aslinda.

O kadar tesekkur ederim ki. Bi nebze olsun nefes aldım. İnsallah ayıldigimda kendime olabilirm. Allah razi olsun.

Merak etme en kolayı o. Zaten alınan anestezi öyle çok yoğun değil, yarım saat içinde uyanıyorsun normal bir şekilde. Ağrı sızı yok. Sadece belki hafif kanama sonrası. Hiç merak etme.

Rabbim İnşallah kolay ve başarılı eylesin süreci. Bende çok korkuyordum ama anestezi olacakmış rahat oluyor diyo kızlar zaten yazmışlar tecrübelerini. Şimdiden kendini bu kadar çok korkutma sakinlemeye çalış. Bilinçaltına olumlu sinyaller ver.
Bende büyük ihtimalle randevulara tek gitcem eşimin işleri yoğun. Kayseri büyük şehir hiç tek gezmedim. Görsel hafızam zayıftır ama kendimi motive ediyorum sen yaparsın kimler kimler neler başarıyor sende yaparsın diyorum. Sende sürekli kendine bu tarz şeyler söyle. Ve söylerken sakın tereddüt etme beynin o korkuyu algılanmasın
Sen yaparsın her şey çok güzel olacak Rabbim seninle unutma o herşey den ve herkesten daha güçlü

Ameliyat degilki bu hafif anestezi verilcek ayildiginda kendi başına bile eve gidebilirsin bu kadar stres yapma uyandığında hersey bitmis olcak.
Bak ben ameliyat oldum burda gurbetteyim esimi dahi almadılar yalniz uyandım 2 gun hastanede yattim korkulacak bisey yok. Soyle dusun uyuyacaksin uyandiginda hersey hallolmus olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…