Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bende dün doktora gittim rahmim temizmiş kistte yok çok şükür dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım hormon testi istedi hepsi normal estrofeme başlattı günde 1 kez 2 tane olarak 4 gün kullanıp cuma günü kontole gidicem tahmini transfer tarihim 5 temmuz sizden var mı temmuzda transferi olan birlikte gün sayarız ilk denememde de burda arkadaşlarla gün saymıştık güzel geçmişti

Hayırlı olsun tedavin canım
Bende pazartesi kontrole gidicem 2-3 Temmuz gibi olur transferim diye düşünüyorum. Beraber bekliycez anlaşılan. Bi kaç arkadaş daha var Temmuz başı, umarım bol pozitifli bir Temmuz olur

Arkadaşlar biliyorsunuz transferimin ilk günü. Şu saate kadar bir ağrım yoktu. Yarım saattir ağrıdan geberiyorum.kasiklarim agrimiyor,alt bölgemin kemikleri sizlayip yanıyor resmen. Ne yapabilirim. Dayanılacak gibi değil. Parol alsam mi

Bazı insanlar halden anlamıyor,taş kesiliyorlar. Üzme sen kendini öyle insnalar her yerde var

Hayir ilac alma lutfen esin ayaklarina masaj yapsin lutfen ilac kullanma

Hayir ilac alma lutfen esin ayaklarina masaj yapsin lutfen ilac kullanma
Almak zorunda kaldım. Geçmedi doktoru aradım. Kanama ateş yoksa kasık ağrısı ve gaz sancısı kabızlık tır dedi . Kabız da değilim gaz da yok. Hala geçmedi resmen kıvranıyorum. Reglimde bile boyle ağrılar çekmedim asla. Doktor da parol iç dedi

Masallahhh ins.simsıkı tutulurlar ve saglikla kucağına alirsin cnm

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun heyecanla bekliyorum birlikte gün sayacağımız zamanı

Bende olmuştu . Ama ben ilk transferim olduğu için o anın heycanından kendimi sıktım ve bunu çok farkettim kaslarımı gevşetemiyordum . Transfer esnasında ve öncesinde transfer alanına aldımdığından berri tirtirtitredim o yüzden 2/3 gün ağrı çektim belim kalçam kemiklerim çok ağrıdı . Transfer odasıda soğuk oluyor (ameliyat hane gibi sonuçta ) normaldir canım parola izin var iç doktor banada parol içirmişti . Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin

Günaydın canım. Birbirine benziyor ama benim dün gece yaşadığım şey kabus gibiydi. İlkinde yaşamadım. Bu ikinci transferdi. Akşam 9 a kadar hiçbir şey yoktu. Prolutex iğnemi yaptım ve yanma başladı. Sonra kasılmalar.ben ağrı kesiciyi yılda 1-2 defa kullanan biriyim. Asla böyle bir ağrı yaşamadım. Parol aldım ve geçmedi,doktoru aradım. Kanama yoksa problem yok dedi. Progestan in etkisi,gaz sancısı ve kabızlık yapar. Yeşillik sebze ye dedi. Bir türlü yine geçmedi. Ağrıdan ağlamaya başladım. İkinci parolu yuttum ve kustum. Ne var ne yok son mide asidine kadar. Sonra yine doktoru aradık, çünkü şiddetli ağrı kusma önemliymiş. Yine normal olduğunu ve çok agridigi için başka bir ağrı kesici almamı söyledi. Ben yine yarım parol içtim. Kivrana kivrana ağrı hafifledi,uykuya daldım. Kabus gibiydi.

Selam Bende transfer hazırlığındayım. Pazar günü kontrolüm var. Büyük ihtimalle transfer tarihim belli olur. Ama tahminimce 5-6 temmuzda olacak . Beraber gün sayıp pozitif haberlerimizi paylaştığımız günleri görelim inşallah

Günaydın çok geçmiş olsun. Bahsettiğiniz kadar şiddetli ağrı var kusma ben ilk defa duyuyorum. Şimdi geçti mi iyi misiniz?

Kızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Hadi bakalım hayırlısı kızlar inşallah sağlıkla tutunsun bebişleriniz size Rabbim emeklerinizi boş çevirmesin sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin mucizenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…