Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovitrelle vururken bile olmuştu bu halsizlik bende.
Embriyo durumu nasil haber var mi ?
Aynen canım bende de oluyordu halsizlik ovitrelle zamanı.
İnşallah şifalar olsun güzel kaliteli yumişler olsun. Beslenmenize dikkat ediyor musunuz. Bu süreçte paketli gıdalardan hazır işlenmiş et ürünlerinden uzak dur canım
Güzel haberlerini alalım inşallah

Evet canm normaldede hazir gidalar tuketmiyoruz fast food vs. Hep ev yemekleri tuketiriz. Gazli içecek istegini de mineralli gazozzlarla dindiriyorum

Canım iğneler çok uyku yapıyor ,Sarsıyor , gün gün devam ettikce dahada yoğun oluyor bu . Ben gözümü açamazdım ilk tedavide hemde bi bulantım olurdu . Ama dozum çoktu 175 gonal f vuruyordum . Bu arada ne dersi ? Burada ben okulla iletişime geçtim online yapmıyolarmış b 2 yi .

B1 yaptim canm sonuc bekliyorum su an Orientierungskurs yapiyoruz girmedim vugun derse. B2 anne olayim sonra
Benim doz da 150. Çıktım yürüyüş yapıyorum hep oturmakda iyi degil. Az islerim vardi bacaklarim calissin dedim
O zaman sen b1 yaptin dimi

Ben 2buçuk sene önce aldım b1 i canım sonra evlilik düğün vs derken b2 ye giremedim . Şimdide pandemi geldi yapmıyolar .

Ben 2buçuk sene önce aldım b1 i canım sonra evlilik düğün vs derken b2 ye giremedim . Şimdide pandemi geldi yapmıyolar .
Ben evlenmeden önce A1 yaptım Ankarada. Buraya geldim ilk sene yapmadim bu seneye kaldi B1 simdi bu Orientierungskurs bitsin biraz ara vercem sıkıldım B2 seneye düşünüyorum bende. Hatta C1 e kadar düşünüyorum meslek yapmak için
Sene için tekrar b2 için soracağım canım
Sanirim eylul yada agustos sonu başlar simdi yaz tatili başladı ya.

B2 ilede meslerkler var yapılabilinecek bende tekrar bi meslek daha yapmak istiyorum ( başka bi avrupa ülkesinden geldiğim için bizde a1 dışardan yapılmıyordu ) ondan zorlandım hepsini burada yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…