Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar ben 29 yaşında 4 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl eylülde hamile olduğumu öğrendim ve 14 ekimde kalbi atmıyor diye kürtaj olmak zorunda kaldım. Pcos var ve femera kullanıyorum 2 aydır. Ama gebelik olmadı. Annemde çok düşük yaptığı ve diğer kardeşlerimde düşük yaptığı için genetik testleri yaptırmak istedim. Üç gün önce aldığım sonuca göre bir ve yedinci kromozomlarda bir bozukluk tespit edildi. Yani bozuk olmayan kromozomlar denk gelirse bebek sağlıklı olur ama bozuk kromozomlar denk gelirse düşük yapmak ya da kürtaj olmak var. Doktor tüp bebek yaptırın ya da risk alın doğal yollardan deneyin dedi. Biz de İstanbul içinde işinin ehli,iletişimi kuvvetli bir tüp bebek doktoru ve tüp bebek merkezi tavsiye edebilir misiniz?

Kızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Ayy kuzum ins.hayirli mutlu haberi verirsin saglikla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun🥰

Kızlar herkese selam.nasılsınız??benim sinirim çokkk pişman oldum devlette yapıyorum (((her gün işe gibi gidiyorum 8 sabah ve şimdi eve geldim sadece . Sinirden ağlıyorum artık(((sanki beleş yapıyoruz herşey. Herkese çok soğuk davranıyor . Bügün covid test verdim zaten aşıları yaptırdım olsun dediler .test lazım . Bu gece gonapyptel vuracam cuma günü kesin opu olacak ❤️❤️❤️

Kızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Allahın ıznıyle transferin ve pozitif sonuçların olsun canım iinşaallah rabbım senın de hepımızın de yuzunu guldursun 🤲🏼

Kızlar herkese selam.nasılsınız??benim sinirim çokkk pişman oldum devlette yapıyorum (((her gün işe gibi gidiyorum 8 sabah ve şimdi eve geldim sadece . Sinirden ağlıyorum artık(((sanki beleş yapıyoruz herşey. Herkese çok soğuk davranıyor . Bügün covid test verdim zaten aşıları yaptırdım olsun dediler .test lazım . Bu gece gonapyptel vuracam cuma günü kesin opu olacak ❤️❤️❤️
Canım az daha sabret inşaallah rabbim güzel haberlerinle emeğinin karşılığını versn 🤲🏼

canım benim çıktın mı? Sağlıkla tutunsun inşallah
Çıktım canım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.

Çıktım canım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.
Çok sevindimmmmm❤️❤️sağlıkla tutunsunlar sana canım benim 😘

X