Hadi hayırlısı canım, sağlıkla tutunsun sana, nasıl oldu embiriyolar, nasılsın, 7 gün avakoda tüketebilrisin tutunma içinTransfer oldum şükür kızlar
Canimmm sımsıkı tutunsun sana. Çok sevindimTransfer oldum şükür kızlar
Çok sukur kortktugun gibi olmadıTransfer oldum şükür kızlar
Aynen öyle canım. Inşallah güzel sonuçlar alırızÇok sukur kortktugun gibi olmadıhayırlı olsun.
Orta kalite canım. Çok şükür iyiyim gayet. Tamam canım
Hadi hayırlısı canım, sağlıkla tutunsun sana, nasıl oldu embiriyolar, nasılsın, 7 gün avakoda tüketebilrisin tutunma için
Cok sevindim canım saglıkla tutunsunlar inşaallahTransfer oldum şükür kızlar
AminnnAynen öyle canım. Inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederim benimle tecrübenizi paylaştığınız içinBen daha once bahceci’de denedim. Acikcasi ciddi sekilde iletisimsizlik var. doktorlara ulasmayi birak, doktorun asistanina ulasmak bile ciddi efor gerektiriyor. O yuzden hastane ve dr degistirdik biz. Acibadem fulya’da prof ercan bastu var. kendisi cok genc bir prof ve isinde cok basarili. En onemlisi ulasilabilir olmasi. Cok guleryuzlu ve enerjik. Her mesajma en gec yarim saate donuyor. Kesinlikle bir on gorusme yapin derim
İnşAllah hayırlı haberler alırsınızTransfer oldum şükür kızlar
Canmmmmm hadi hayırlı olsunTransfer oldum şükür kızlar
Evet 5.gün canım. Hayırlısı olsun ınsallahCanmmmmm hadi hayırlı olsun5. Gun mu ? Haftaya ogreniyoruz dimi kesin yaaa inşallah hamileyim yazarsin buraya heycanla beklicem
Allah razı olsun canım benimCok sevindim canım saglıkla tutunsunlar inşaallah
Çok sağol canım, Hoşgeldin aramızaİnşAllah hayırlı haberler alırsınız
Transfer oldum şükür
Çok sağol canım benimÇok sevindim canım benim. Hadi sağlıkla güzel haberler ver bize inşallahSağlıkla gelsin bebeğin.
Haftaya bugün belli olurEvet 5.gün canım. Hayırlısı olsun ınsallah
inşallah canım benimSelamBende transfer hazırlığındayım. Pazar günü kontrolüm var. Büyük ihtimalle transfer tarihim belli olur. Ama tahminimce 5-6 temmuzda olacak . Beraber gün sayıp pozitif haberlerimizi paylaştığımız günleri görelim inşallah
İyi çok şükür geçtiyse problem yok. Belki de arkadaşların söylediği gibi üşüttünüz. Şimdi pozitif haberinizi bekliyoruzGeçti canım. Normalde böyle olmaz. Benimki belkide farklı sebeplerden ötürü oldu
Teşekkür ederim.İyi çok şükür geçtiyse problem yok. Belki de arkadaşların söylediği gibi üşüttünüz. Şimdi pozitif haberinizi bekliyoruz