Hayırlı olsun cnm ins.bebegine kavuşursun sagliklatransfer trarihi 2 temmuz kızlar. sizin belli oldu mu?
Ayy çok heyecanlı ins.saglikla kucağına al cnmKızlar bugün saat 15.00 de cagirdilar transfer için.
Ederim canımayy çok heyecanlı canımbizi de haberdar et muhakkak.
Amin canım. Teşekkür ederim.Ayy çok heyecanlı ins.saglikla kucağına al cnm
canım benim çıktın mı? Sağlıkla tutunsun inşallahAmin canım. Teşekkür ederim.
Merhaba acaba fenomom sizde ise yaradimi Dr banada verdi tedaviye baslayacagim bendeMerhaba arkadaşlar bu topige ilk defa yazoyorum.. bende bu gidişle tüp Bebek yaptircam çünkü 1 yıldır olmuyor sebepsiz interfilitebu ay yeni bor vitamine başladım PROWOMEN diye.. hiç kullanan var mı aranızda?
Ben fenomen kullanmadimMerhaba acaba fenomom sizde ise yaradimi Dr banada verdi tedaviye baslayacagim bende
Hayırlısı olsun inş yarına güzel haberler alırsınızKızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Ayy kuzum ins.hayirli mutlu haberi verirsin saglikla kucağına alırsın Allah yardımcın olsunKızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Hayırlısı olsun inş yarına güzel haberler alırsınız
İnşallah kuzularAyy kuzum ins.hayirli mutlu haberi verirsin saglikla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun
Kızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Allahın ıznıyle transferin ve pozitif sonuçların olsun canım iinşaallah rabbım senın de hepımızın de yuzunu guldursunKızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.
Canım az daha sabret inşaallah rabbim güzel haberlerinle emeğinin karşılığını versnKızlar herkese selam.nasılsınız??benim sinirim çokkk pişman oldum devlette yapıyorum (((her gün işe gibi gidiyorum 8 sabah ve şimdi eve geldim sadece . Sinirden ağlıyorum artık(((sanki beleş yapıyoruz herşey. Herkese çok soğuk davranıyor . Bügün covid test verdim zaten aşıları yaptırdım olsun dediler .test lazım . Bu gece gonapyptel vuracam cuma günü kesin opu olacak
Amin cümlemizin inşallah. Ben transfer olsam da olmasam da heyecan ve duayla hepinizin sürecini bekliyorumAllahın ıznıyle transferin ve pozitif sonuçların olsun canım iinşaallah rabbım senın de hepımızın de yuzunu guldursun
Tşk ederimCanım az daha sabret inşaallah rabbim güzel haberlerinle emeğinin karşılığını versn
Çıktım canım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.canım benim çıktın mı? Sağlıkla tutunsun inşallah
Çok sevindimmmmmÇıktım canım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.
Hadi inşallah canım. Yüreğim seninle. Gönlünü gerah tut,iyi düşün iyi olsun.Kızlar beni de yarın 11buçukta transfere çağırdılar. Yaşarsa transfer olacak, yoksa olmayacak. 4.gün embriyo durumuna bakulmadığı için bugünden bilmiyorlar. Gece yola çıkacağız inşallah.