- 21 Haziran 2020
- 150
- 146
- 37
Canımmm çokk çokk sevindimmmAminnn inşallah canım seneye hepimizin kucağı dolu olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm çokk çokk sevindimmmAminnn inşallah canım seneye hepimizin kucağı dolu olsun inşallah
Şükürler olsun canım çok sevindimKızlar aradılar hala yaşıyor ve gelişimi devam ediyormuş şükür M Muallimezzz
Yok onu ben başka topikten tanıyorum canımC Capanin Gururu Teyom odamı mart ayında topikteydi ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?
Hadi hayırlı olsun inşallah sağ salim tutunsun sanatransfer trarihi 2 temmuz kızlar. sizin belli oldu mu?
Canım çift mi tek mi transferinKızlar bugün saat 15.00 de cagirdilar transfer için.
Hadi bakalım inşallah sağlıkla tutunsun güzel geçsin transferinKızlar bugün saat 15.00 de cagirdilar transfer için.
Sen naptın canım aradılar mı tekrar. İnşallah sağlıkla büyüyordurCanım çift mi tek mi transferin
Hadi inşallah bebeğin sana tutunur amiinKızlar bugün saat 15.00 de cagirdilar transfer için.
Sanırım 4.gün bakmıyorlarmış canım. Transfer saati için arayacaklarSen naptın canım aradılar mı tekrar. İnşallah sağlıkla büyüyordur
Sanırım öğlen sonu ararlar canım. İlk denemem de tamamen bu şekildeydi. O yüzünden, korku ve burukluk var maalesefC Capanin Gururu Teyom nasılsın canım? Embriyo gelişmeye devam ediyormuş çok sevindim. Bugün de aradılar mı? İnşallah güzel sonuç gelsin
İnşallah sağlıkla büyüsün canım benim hep aklımdasın. Rabbim emeklerini boş çevirmesinSanırım 4.gün bakmıyorlarmış canım. Transfer saati için arayacaklar
Bugun 3. Gun olacak her gun saat 19 da vuruyorum. Ignelerden mi acaba yorgunum halsizim sabahları hic kalkmak dahi istemiyorum. Normalde 8 de dikilir kahvemi içerdim balkonda sonra derse katilirdim ama bu 3 gündür bi tuhafin karnimda da ara ara agri oluyo igne yerleri normal mi bunlar ?
Sen nasılsın napıyosun canım son durum nedirC Capanin Gururu Teyom nasılsın canım? Embriyo gelişmeye devam ediyormuş çok sevindim. Bugün de aradılar mı? İnşallah güzel sonuç gelsin
Allah razı olsun olsun canım benim, amin cümlemizinİnşallah sağlıkla büyüsün canım benim hep aklımdasın. Rabbim emeklerini boş çevirmesin
Ağrılar normal canım, halsizlik olmamıştı ben de sankiBugun 3. Gun olacak her gun saat 19 da vuruyorum. Ignelerden mi acaba yorgunum halsizim sabahları hic kalkmak dahi istemiyorum. Normalde 8 de dikilir kahvemi içerdim balkonda sonra derse katilirdim ama bu 3 gündür bi tuhafin karnimda da ara ara agri oluyo igne yerleri normal mi bunlar ?
Sen nasilsin nasil gidiyor embriyo canm ?
Ovitrelle vururken bile olmuştu bu halsizlik bende.Ağrılar normal canım, halsizlik olmamıştı ben de sanki