- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Bu arada nick uyku ile ilgili bir şeydi senin ya,Galiba ozaman ballkaymak olması lazım ya bende tam hatırlamıyorum ama biz seninle çok konuştuk . Hatta senin dondurulmuş tutmadı sonra taze oldun ben almanyadayım bahçecide tedavi görüyordumÜzerine 2 kez transfer oldum diyordun şakasına bende bazı sebeplerden ertelenmeler olmuştu . Hatta rahim kalınlığı 17 mm kalınlığında transferin oldu . Ve benim 8/9 gibiydi çok az dedin .
Oyyy Allah kolaylık versin canım, zordur bilirimCanım ben pek yapmam yürüyüşzaten tekstilde çalışıyorum 10 günlük bi dinlenme gibi düşünüyorum işim çok zor normalde
Aaa evet ozaman uykuluprensess ‘ti . Canım herkeze o kalınlıkta transfer yapıyolardı . Ama belki embriyoları hor kullanıyolardı bilmiyorum. Oradı bana karanlık . Bakalım bıradaki tedavi nasıl ilerliyecek 2 embriyo transferi olacağım . Yaa ben onları yerim maşallah sübhanallah rabbim bağışlasın .. büyümüşler bileCanım ben senin tedavini başından beri doğru bulamamıştım hatırlarsan ince rahme transfer yapmışlardı. Benim bir kızım bir oğlum oldu teyzesi 4 aylık olacaklar rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin bu yollardan geçmiş biri olarak canı gönülden dua ediyorum. Yaşayan bilir derler ya o embiryolar hakkında bilgi vermek için aradıklarında tirtir titremen transfer sonrası test günü yüreğinin ağzına gelmesi her şeyi dibine kadar yaşamış biri olarak diyorum ki Allah nasip etmeyeceği sçleyin hayalini kurdurmazmış nasip olur inşallah sizlerede
Canım peki rahım dınlendırme yapılmıs mıydı yoksa gonapeptyl ile ostrojenın dusmusmuyduMerhaba ben de e2 değerim yüksek çıktığı için 4383 çıkmıştı ovitrelle yerine gonapeptyl vurulmuştum ohss riskine karşı doktorum böyle bir karar vermişti
Sağol canım benimOyyy Allah kolaylık versin canım, zordur bilirim
Evet canım bende ağır kaldırmamaya özen gösteriyorumCanım ben o kadar korkuyordum ki hareket tuvalete bile sanki ameliyat olmuş gibi yavaş yavaş gidiyordum. Doktorum dedi ki yapma bunu hareket et durma evde hiç durmadım çarşı pazar gezdim ev gezmelerine gittim o derece hem kafam dağıldı o belirti vs düşünmedim hem kan akışı sağlandı. Ne mi yapmadım ağır kaldırmadım,ani hareket yapmadım, yükseğe uzanmadım
Tekrar ölçmedik direk rahim dinlendirme yaptık canım iki adetCanım peki rahım dınlendırme yapılmıs mıydı yoksa gonapeptyl ile ostrojenın dusmusmuydu
Çok alıştı teyzesi çok seviyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım senin de inşallah bir kızın bir oğlun olur dualarım seninle transfer ne zamanAaa evet ozaman uykuluprensess ‘ti . Canım herkeze o kalınlıkta transfer yapıyolardı . Ama belki embriyoları hor kullanıyolardı bilmiyorum. Oradı bana karanlık . Bakalım bıradaki tedavi nasıl ilerliyecek 2 embriyo transferi olacağım . Yaa ben onları yerim maşallah sübhanallah rabbim bağışlasın .. büyümüşler bileBi kaç kez aklıma geldin ama nickini hatırlamadım . Nasıl kız kardeşlerine alıştımı ?
YaaÇok alıştı teyzesi çok seviyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım senin de inşallah bir kızın bir oğlun olur dualarım seninle transfer ne zaman
Dualarım seninle canım beraber geçtik bu yollardan ben de alıştım canım ikiz biraz zor ama insanoğlu her şeye alışıyor az kalmış canım temmuz senin ayınn olsun inşallahYaaMaşallah çok şükür canım sağlıkla gelmişşer ablaları alışmış sen alıştın mı ? Kuzucum çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var . Benimki taze olacak adete son 13 gün gösteriyor bakalım . heycan korku var bi yandanda hissizlik var .
Evet(((hamile gibiyim(((bügün son iğneleri vurdum. Göğüs da şiştı ((Kızlar tüp bebekte kullandığınız iğne ve ilaçlar kilo şişkinlik fln yapiyormu
Opuya az kaldı senin ins.kaliteli yumuslar ve bebekler olurEvet(((hamile gibiyim(((bügün son iğneleri vurdum. Göğüs da şiştı ((
Evet yarın son kontrol ve cuma opu olacak öyle dediler. Bu 2 gün zaten anestezi uğraşıyorum((her gün hastane gidiyorum işe gibiOpuya az kaldı senin ins.kaliteli yumuslar ve bebekler olur
İnşallah canım .. ikizlere bayılıyorum inşallah benimde olur çok tatlı oluyorlar ya ..Dualarım seninle canım beraber geçtik bu yollardan ben de alıştım canım ikiz biraz zor ama insanoğlu her şeye alışıyor az kalmış canım temmuz senin ayınn olsun inşallah
C Capanin Gururu Teyom odamı mart ayında topikteydi ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?Dualarım seninle canım beraber geçtik bu yollardan ben de alıştım canım ikiz biraz zor ama insanoğlu her şeye alışıyor az kalmış canım temmuz senin ayınn olsun inşallah
Ben mart topiğinde yoktum canımC Capanin Gururu Teyom odamı mart ayında topikteydi ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?
Ozmana seni başka yerde gördüm canım kusura bakma karıştırdımBen mart topiğinde yoktum canım
Hadi hayırlı olsun .. ( idrara sıkışık olmanız gerekiyor ) ben son 40 dakika kala 2 litre su içtim ama dolmadım heycandan ( normalde bi öay bardağına 8 kez tualete giden ben ogün ne olduysa asla olmadı . Sonda taktılar . Siz transfere son 1 saat kavoboya gitmeyin az azda su içmeye başlayın . Kalkmaktan bişey olmaz 20 dakika felan sonra kalkın rahime kan dolaşsın .transfer trarihi 2 temmuz kızlar. sizin belli oldu mu?
çok teşekkürlerHadi hayırlı olsun .. ( idrara sıkışık olmanız gerekiyor ) ben son 40 dakika kala 2 litre su içtim ama dolmadım heycandan ( normalde bi öay bardağına 8 kez tualete giden ben ogün ne olduysa asla olmadı . Sonda taktılar . Siz transfere son 1 saat kavoboya gitmeyin az azda su içmeye başlayın . Kalkmaktan bişey olmaz 20 dakika felan sonra kalkın rahime kan dolaşsın ._Joey_ ilk mi transfer anlattım ama belki sizde tecribe edinmissinizdri.