Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada nick uyku ile ilgili bir şeydi senin ya,

Aaa evet ozaman uykuluprensess ‘ti . Canım herkeze o kalınlıkta transfer yapıyolardı . Ama belki embriyoları hor kullanıyolardı bilmiyorum. Oradı bana karanlık . Bakalım bıradaki tedavi nasıl ilerliyecek 2 embriyo transferi olacağım . Yaa ben onları yerim maşallah sübhanallah rabbim bağışlasın .. büyümüşler bile Bi kaç kez aklıma geldin ama nickini hatırlamadım . Nasıl kız kardeşlerine alıştımı ?

Evet canım bende ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum

Çok alıştı teyzesi çok seviyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım senin de inşallah bir kızın bir oğlun olur dualarım seninle transfer ne zaman

Çok alıştı teyzesi çok seviyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım senin de inşallah bir kızın bir oğlun olur dualarım seninle transfer ne zaman
Yaa Maşallah çok şükür canım sağlıkla gelmişşer ablaları alışmış sen alıştın mı ? Kuzucum çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var . Benimki taze olacak adete son 13 gün gösteriyor bakalım . heycan korku var bi yandanda hissizlik var .

Dualarım seninle canım beraber geçtik bu yollardan ben de alıştım canım ikiz biraz zor ama insanoğlu her şeye alışıyor az kalmış canım temmuz senin ayınn olsun inşallah

Dualarım seninle canım beraber geçtik bu yollardan ben de alıştım canım ikiz biraz zor ama insanoğlu her şeye alışıyor az kalmış canım temmuz senin ayınn olsun inşallah
İnşallah canım .. ikizlere bayılıyorum inşallah benimde olur çok tatlı oluyorlar ya ..

transfer trarihi 2 temmuz kızlar. sizin belli oldu mu?
Hadi hayırlı olsun .. ( idrara sıkışık olmanız gerekiyor ) ben son 40 dakika kala 2 litre su içtim ama dolmadım heycandan ( normalde bi öay bardağına 8 kez tualete giden ben ogün ne olduysa asla olmadı . Sonda taktılar . Siz transfere son 1 saat kavoboya gitmeyin az azda su içmeye başlayın . Kalkmaktan bişey olmaz 20 dakika felan sonra kalkın rahime kan dolaşsın . _Joey_ ilk mi transfer anlattım ama belki sizde tecribe edinmissinizdri.

çok teşekkürler sizin durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…