Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın herkese bir sorum daha olucak transfer olduktan sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa ordamı dinlenşyorsunuz ilk 1 saat öenmliymiş sanırım yada ordan kalkıp yatağamı geçiyoruz
merhaba transfer olduktan sonra hasta bakıcı transfer yatağından yatar pozisyonda başka yatağa nakletti beni ve herhangi bir sorun olmadı

kızlar günaydın herkese bir sorum daha olucak transfer olduktan sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa ordamı dinlenşyorsunuz ilk 1 saat öenmliymiş sanırım yada ordan kalkıp yatağamı geçiyoruz
Ben 15 Dk transfer olduğum masada kaldım sonra hemşire geldi kalktım odama gittim tam uzandım idrar sıkıştırdı 5 Dk içinde yine kalktım lavobaya gittim sonra 40 dk yattım sırt üstü sonra tekrar lavobaya gittim hastaneden çıkmadan bir kat merdiven indim asansörü unuttum o an neyse asagıda yarım saat taksi bekledik oturdum dolandım ama cok şükür tuttu hiç aklına öyle bir saat yatmam gerek diye bir şey getirme olacak olduktan sonra oluyor valla hepsi boş hepsi

doğru söylüyorsun cnm nasibi varsa gelecektir yterki elimizden geleni yapalım sadece tek embriyoda karar verdik o beni korkutuyor hala kararsızım tek ve çift olayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…