merhaba transfer olduktan sonra hasta bakıcı transfer yatağından yatar pozisyonda başka yatağa nakletti beni ve herhangi bir sorun olmadıkızlar günaydın herkese bir sorum daha olucak transfer olduktan sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa ordamı dinlenşyorsunuz ilk 1 saat öenmliymiş sanırım yada ordan kalkıp yatağamı geçiyoruz
Ben 15 Dk transfer olduğum masada kaldım sonra hemşire geldi kalktım odama gittim tam uzandım idrar sıkıştırdı 5 Dk içinde yine kalktım lavobaya gittim sonra 40 dk yattım sırt üstü sonra tekrar lavobaya gittim hastaneden çıkmadan bir kat merdiven indim asansörü unuttum o an neyse asagıda yarım saat taksi bekledik oturdum dolandım ama cok şükür tuttu hiç aklına öyle bir saat yatmam gerek diye bir şey getirme olacak olduktan sonra oluyor valla hepsi boş hepsikızlar günaydın herkese bir sorum daha olucak transfer olduktan sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa ordamı dinlenşyorsunuz ilk 1 saat öenmliymiş sanırım yada ordan kalkıp yatağamı geçiyoruz
TebriklerKızlar merhaba tranferimin 10 gunu test sonucum 248carsamba tekrar kan vericem çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin
Canımm öncelikle geçmiiş olsunKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
Gözünaydın canım çok sevindimKızlar merhaba tranferimin 10 gunu test sonucum 248carsamba tekrar kan vericem çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin
Geçmiş olsun canımKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
doğru söylüyorsun cnm nasibi varsa gelecektir yterki elimizden geleni yapalım sadece tek embriyoda karar verdik o beni korkutuyor hala kararsızım tek ve çift olayındaBen 15 Dk transfer olduğum masada kaldım sonra hemşire geldi kalktım odama gittim tam uzandım idrar sıkıştırdı 5 Dk içinde yine kalktım lavobaya gittim sonra 40 dk yattım sırt üstü sonra tekrar lavobaya gittim hastaneden çıkmadan bir kat merdiven indim asansörü unuttum o an neyse asagıda yarım saat taksi bekledik oturdum dolandım ama cok şükür tuttu hiç aklına öyle bir saat yatmam gerek diye bir şey getirme olacak olduktan sonra oluyor valla hepsi boş hepsi
çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda acını unutturcak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
maşallah canım tek mi çiftmi transfer olmuştunKızlar merhaba tranferimin 10 gunu test sonucum 248carsamba tekrar kan vericem çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin
2 Tane 5.gün transferi yapıldı canimmaşallah canım tek mi çiftmi transfer olmuştun
Hadi hayırlı olsunKızlar merhaba tranferimin 10 gunu test sonucum 248carsamba tekrar kan vericem çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin
Çift bence yaptırın benim çift kondu biri tuttudoğru söylüyorsun cnm nasibi varsa gelecektir yterki elimizden geleni yapalım sadece tek embriyoda karar verdik o beni korkutuyor hala kararsızım tek ve çift olayında
Hayırlı olsun canım saglıkla kucağınıza almanızı diliyorum2 Tane 5.gün transferi yapıldı canim
Rabbimntes vakitte yüzünü güldürsün kuzum hep duamızdasın insallah dpgaldan kalasın dilerimKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
şuan herkes çift diyor :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇift bence yaptırın benim çift kondu biri tuttu
Amin kuzum insallah sende hayırlaıyal pozitif sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyorumşuan herkes çift diyor :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cansın Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahRabbimntes vakitte yüzünü güldürsün kuzum hep duamızdasın insallah dpgaldan kalasın dilerim
Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseye bit daha bu acıları yaşatmasın güldürsün yüzlerimizi inşalalhKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
cift embriyo transferinin de kendine has riskleri vardir. En dogrusu doktorunuzla beraber karar almaniz olur.şuan herkes çift diyor :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah