Çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin sana içine ferahlık versin yakın zamanda hayirlu evlat nasip etsin canimKizlar kürtaj oldu eve dönüyoruz
Allah razı olsun canım amin saolÇok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin sana içine ferahlık versin yakın zamanda hayirlu evlat nasip etsin canim
Bugün gittim bi profesöre artık o takip edecek çok şükür iyi dedi bende çok rahatladım ama bel ağrım başladı 2 gündür belim ağrıyorEvet tarçının fazlası maalesef rahimde kasılma yapıyormuş bak mesela çiğ soğan sarımsak da tüketme maydonoz nane zaten bilinenler ama bri de sumak var ondan sa uzak dur cok etkili bir baharatmış onu da tüketme
24 Martta kurtaj olmustum, acini anliyorum, gececek diyebilirim.. Bak temmuzda yeni transferim oldu bugun buradayim, uzun surmeyecek, sadece 2 aylik bir mola, sonra hersey yeniden guzel olacak. Sen iyilesmeye dikkat etAllah razı olsun canım amin saol
İyi sevindim kuzum zaten bizim takibimizi yaoacak kişi cok iyi olmalı insallah hersey yolunda gider hayırlaıyalBugün gittim bi profesöre artık o takip edecek çok şükür iyi dedi bende çok rahatladım ama bel ağrım başladı 2 gündür belim ağrıyor
Rabbim bu kez güldürsün yüzünü inşalalh sağlıkla al yavrunu kucağına insalalh24 Martta kurtaj olmustum, acini anliyorum, gececek diyebilirim.. Bak temmuzda yeni transferim oldu bugun buradayim, uzun surmeyecek, sadece 2 aylik bir mola, sonra hersey yeniden guzel olacak. Sen iyilesmeye dikkat et
amin cnm inşallah güzel haberleri alır evlat isteyen herkesAmin kuzum insallah sende hayırlaıyal pozitif sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyorum
transfer günü son kez doktorlar görüşcem canım ama içimden bir his çift koydur diyorcift embriyo transferinin de kendine has riskleri vardir. En dogrusu doktorunuzla beraber karar almaniz olur.
Aynen canımİyi sevindim kuzum zaten bizim takibimizi yaoacak kişi cok iyi olmalı insallah hersey yolunda gider hayırlaıyal
Selam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünümİyi sevindim kuzum zaten bizim takibimizi yaoacak kişi cok iyi olmalı insallah hersey yolunda gider hayırlaıyal
Selam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünüm
Kuzum benim ya Rabbim sabrını versin gönül ferahlığı versin insallah tez vakitte tekrar hale kalmanı diliyorum tekrar düşünür müsün hiç belli olmuyor bazen tüp bebek sonrası dogaldan hamile kalıyorlar insallah sana da en kısa zamanda nasip olurSelam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünüm
Kuzum benim ya Rabbim sabrını versin gönül ferahlığı versin insallah tez vakitte tekrar hale kalmanı diliyorum tekrar düşünür müsün hiç belli olmuyor bazen tüp bebek sonrası dogaldan hamile kalıyorlar insallah sana da en kısa zamanda nasip olur
Rabbim sabır versin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahSelam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünüm
yaşlarımı tutamıyorum 11 yıl bekledim kısa sürdü maddi acıdan bittim başlayamam sil bastan yapamamcanim benim bende dün kürtaj oldum biliyorsun acını çok iyi anlıyorum derinden hissediyorum yüreğin yüreğimiz en kısa zamanda ferahlasın insalalh Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin sağ ol canım çok zor kaybetmek 11 yıl sonra oldu oda kusa sürdüRabbim sabır versin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
Sözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
Biliyorum bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni ama şöyle düşün 11yıl içinde hiç olmayıp şimdi olduysa demekki bundan sonra olma şansında var gebe kalabiliyorsun Allah büyük insallah hemen arkasından normal kalırsın kuzum Rabbim yardımcımız olsun hepimizinAmin canım goz
yaşlarımı tutamıyorum 11 yıl bekledim kısa sürdü maddi acıdan bittim başlayamam sil bastan yapamam
Amin canim dua etmekten başka yapaca bisey yok rabbim veriyor alıyorBiliyorum bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni ama şöyle düşün 11yıl içinde hiç olmayıp şimdi olduysa demekki bundan sonra olma şansında var gebe kalabiliyorsun Allah büyük insallah hemen arkasından normal kalırsın kuzum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin