Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba.. 17temmuzda transfer oldum ve çok fazla ilaç kullanıyorum. Günde 3kez 2şertane estrofem, 2kere de vajinal yoldan estrofem; 2 kez de 2şer vajinal fitil . Diğer kan sulandırıcılar vitaminler de cabası, yaklaşık 1 haftdır kullanıyorum ve 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı halsizlik mide bulantısı var bu ilaçlar tetikliyor sanırım bu kadarına bünyem zorlandı:KK43: bir öneriniz var mıdır, özellikle de baş ağrımda kurtulmam için , çok zorlanıyorum:KK43:(
Cok mutlu oldum gebelik olusmus🙏
sizinle ayni yollardan gecmistik. Uzun cytotec kullanimi.
Gunluk 10 doz estrofem kullanimi kacinci hafta birakildi ya da birakilacak acaba?
Benim de endo inceligi icin esteofem yuksek doz veriliyor ama rahimde maalesef sivi birikmesi olunca iptal oluyor.

Canım 1 kaşık kırmızı kan geldi ve bir daha olmadı anlayamadım dün sabah baktılar bebeğimin iyi olduğunu söylediler aspirini kestiler kalçadan iğnemi hergüne çıkarttılar ben biraz aşure çok yedim ve ondada tarçın ve fıstık bize zararlıymış ben bilmiyordum eczacı arkadaşım tarçın yapmıştır dedi ama bilemedim şuan kalkmadan yatıyorum 😞 umarım bir daha böyle bir şey olmaz 🙌
Evet tarçının fazlası maalesef rahimde kasılma yapıyormuş bak mesela çiğ soğan sarımsak da tüketme maydonoz nane zaten bilinenler ama bri de sumak var ondan sa uzak dur cok etkili bir baharatmış onu da tüketme

Kızlar 10.haftadayım göğüs şişlik ve agrı ayrıca bulantı ilacı kullanıyorum yoksa durum hiç açığı olmayacak onun dışında bir belirtim yok kasıklarımda sancı oluyordu adet olacakmışım gibi ama 9.hafta ve sonrasında gecti sizde var mı bulantı ve göğüs dışında ben önler dışında brş şey hissetmiyorum önceden yerden bri şey alamazdım şimdi alıyorum hatta unutuyorum bazen normal mi acaba merqk ediyorum doktora gitme dıyor eşimin annesi eşime de öyle söylemiş ama ben cok merqk ediyorum iyi mi diye 10.haftada durumunuz neydi cevaplarsanız sevinirim

Kızlar 10.haftadayım göğüs şişlik ve agrı ayrıca bulantı ilacı kullanıyorum yoksa durum hiç açığı olmayacak onun dışında bir belirtim yok kasıklarımda sancı oluyordu adet olacakmışım gibi ama 9.hafta ve sonrasında gecti sizde var mı bulantı ve göğüs dışında ben önler dışında brş şey hissetmiyorum önceden yerden bri şey alamazdım şimdi alıyorum hatta unutuyorum bazen normal mi acaba merqk ediyorum doktora gitme dıyor eşimin annesi eşime de öyle söylemiş ama ben cok merqk ediyorum iyi mi diye 10.haftada durumunuz neydi cevaplarsanız sevinirim
Kuzum ben daha o haftalarda değilim biliyorsun 8. Haftaya yeni girdim. Ama benim de geçtiğimiz günlerde kesildi bi belirtilerim. Ne göğüs hassasiyeti, ne kasık ağrısı, ne sabah bulantısı. Bir kaç gün hiçbirşey olmadı. Doktora sordum. Normal olduğunu söyledi. Hamilelik boyunca yaşayacaksın bu gel gitleri rahat ol dedi. Seninki de öyle birşeydir muhtemelen içini ferah tut sen😍🙏 Kasık ağrım hala yok hatta. Göğüslerim de eskisi kadar hassas değil. Sıkınca falan anca hissediyorum hassasiyetlerini. Bir sadece sabah bulantım aynı eskisi gibi 🤷‍♀️

Canim merhaba ben de 10. Haftadayim ağrım pek yok ama arada rahim kasılmaları hissediyorum. Hersey Allah'tandır. Kanama ya da şiddetli ağrı olmadığı sürece doktora gitme bence. Benim ikiz gebelik tek yumurta ikizi, oki haftada bir gidiyorum.

Kuzum ben daha o haftalarda değilim biliyorsun 8. Haftaya yeni girdim. Ama benim de geçtiğimiz günlerde kesildi bi belirtilerim. Ne göğüs hassasiyeti, ne kasık ağrısı, ne sabah bulantısı. Bir kaç gün hiçbirşey olmadı. Doktora sordum. Normal olduğunu söyledi. Hamilelik boyunca yaşayacaksın bu gel gitleri rahat ol dedi. Seninki de öyle birşeydir muhtemelen içini ferah tut sen😍🙏 Kasık ağrım hala yok hatta. Göğüslerim de eskisi kadar hassas değil. Sıkınca falan anca hissediyorum hassasiyetlerini. Bir sadece sabah bulantım aynı eskisi gibi 🤷‍♀️
Evet kuzum öyle işte merak ediyorum 10 güne bir de gidilmez heralde insallah hersey yolundadır iyi oldıgunu bir bilsem içim rahat edecek işte

Canim merhaba ben de 10. Haftadayim ağrım pek yok ama arada rahim kasılmaları hissediyorum. Hersey Allah'tandır. Kanama ya da şiddetli ağrı olmadığı sürece doktora gitme bence. Benim ikiz gebelik tek yumurta ikizi, oki haftada bir gidiyorum.
İşte gerekli gereksiz gitme diyorlar doktora elde değil işte kuzum insallah hayırlısı bakalım Rabbim büyük biraz daha bekleyeyim diyeceğim ama bu hafta içi duramam gibi geliyor bakalım

Benimde aynı göğüs ve miğde bulantısı.birde yumurtalıklarım çok ağrıyo.başka bir belirtim yok.

kızlar günaydın herkese bir sorum daha olucak transfer olduktan sonra masadan hemen kaldırıyolarmı yoksa ordamı dinlenşyorsunuz ilk 1 saat öenmliymiş sanırım yada ordan kalkıp yatağamı geçiyoruz

X