Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tarçının fazlası maalesef rahimde kasılma yapıyormuş bak mesela çiğ soğan sarımsak da tüketme maydonoz nane zaten bilinenler ama bri de sumak var ondan sa uzak dur cok etkili bir baharatmış onu da tüketme
Bugün gittim bi profesöre artık o takip edecek çok şükür iyi dedi bende çok rahatladım ama bel ağrım başladı 2 gündür belim ağrıyor 😣 😕

24 Martta kurtaj olmustum, acini anliyorum, gececek diyebilirim.. Bak temmuzda yeni transferim oldu bugun buradayim, uzun surmeyecek, sadece 2 aylik bir mola, sonra hersey yeniden guzel olacak. Sen iyilesmeye dikkat et
Rabbim bu kez güldürsün yüzünü inşalalh sağlıkla al yavrunu kucağına insalalh🙇‍♀️ hayatta bizi neler bekliyor yasayip görücez hakkımızda herşeyin hayırlısı 🙇‍♀️

Selam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünüm
😔canim benim bende dün kürtaj oldum biliyorsun acını çok iyi anlıyorum derinden hissediyorum yüreğin yüreğimiz en kısa zamanda ferahlasın insalalh Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😔🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Selam canım kan değerim düştü hamilelik bitti ilaçları bıraktım çok üzgünüm
Kuzum benim ya Rabbim sabrını versin gönül ferahlığı versin insallah tez vakitte tekrar hale kalmanı diliyorum tekrar düşünür müsün hiç belli olmuyor bazen tüp bebek sonrası dogaldan hamile kalıyorlar insallah sana da en kısa zamanda nasip olur

Amin canım goz
😔canim benim bende dün kürtaj oldum biliyorsun acını çok iyi anlıyorum derinden hissediyorum yüreğin yüreğimiz en kısa zamanda ferahlasın insalalh Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😔🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
yaşlarımı tutamıyorum 11 yıl bekledim kısa sürdü maddi acıdan bittim başlayamam sil bastan yapamam

Sözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
😔 çok üzgünüm duygularını anlayabiliyorum . Şu an belki karamsarsın ama devlet tüp bebek yapabiliyor acaba ona mı başvursanız ? Gerekirse sizin için araştırabilirim .
Moral en büyük motivasyon.. şimdiki acın yavaş yavaş azalacak , ama yeniden başlamak için lütfen karamsar olmayın ..

Amin canım goz

yaşlarımı tutamıyorum 11 yıl bekledim kısa sürdü maddi acıdan bittim başlayamam sil bastan yapamam
Biliyorum bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni ama şöyle düşün 11yıl içinde hiç olmayıp şimdi olduysa demekki bundan sonra olma şansında var gebe kalabiliyorsun Allah büyük insallah hemen arkasından normal kalırsın kuzum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Biliyorum bende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni ama şöyle düşün 11yıl içinde hiç olmayıp şimdi olduysa demekki bundan sonra olma şansında var gebe kalabiliyorsun Allah büyük insallah hemen arkasından normal kalırsın kuzum Rabbim yardımcımız olsun hepimizin🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Amin canim dua etmekten başka yapaca bisey yok rabbim veriyor alıyor

X