Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
43 yaşındayım devlet ten yarim alamam

Sözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
Al bendende o kadar.9 yıldır evliyim 7 yıldır tüp Bebek le uğraşıyor um.4 tüp bebek denedim.yine siz hamile kalabildiniz bende hiç gebelik olmadi.normal yolla hamile bile kalıyorum.tuplerim yok.velhasil beterinde beteri var.buda bizim sınavımız mış.imtihan dünyası.rabbim kimseye evlat hasreti vermesin.sozun bittiği yerdeyiz .

43 yaşındayım devlet ten yarim alamam
Bende maddi manevi toparlanayım Allah nasip ederse son kez bülent tıraş ta denemek istiyorum.orasi bizim gibi ileri yaştakiler için umut dolu ınsyagram hesabına baktığında paylaşımları ve başarıları hep eleri yaştakiler le dolu 40 ve üzeri biraz bak gözlemle canım Allah yardımcımız olsun hepimizin

Sözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
Canım rabbim gönlüne tesellini versin bitti dediğin noktada başlatsın umutlarını ınsaallah zor deriiz kolaylaştırır yok deriz var ettirir rabbım.ınsaallah nasip buyursun senınle bırlıkte tum ısteyen kullarına

Rabbim ol der olur dayanma gücü versin rabbim

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah umudumuzun bittiği yerde Rabbim tutsun elimizden çaresiz bırakmasın inşalalh

Amin sağ ol canım çok zor kaybetmek 11 yıl sonra oldu oda kusa sürdü
cnm seni okadar iyi anlıyorumki ben 36 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı biranda gitti..şimdi tüple uğraşıyorum herkesin bir sınavı farklı malesef devlete başvur cnm üniv hastaleri devlet destekli yapıyorlar

Geçmiş olsun sizinki dahada zor O seni cennette bekliyor annesi Insalalb bundan sonra güler yüzünüz tez zamanda. Devlet 39 yaştan sonra karşılamıyor maglesef

Geçmiş olsun sizinki dahada zor O seni cennette bekliyor annesi Insalalb bundan sonra güler yüzünüz tez zamanda. Devlet 39 yaştan sonra karşılamıyor maglesef
saol canım evet çok zordu ilk 1 sene kendime gelemedim kim sorsa ağlıyordum sürekli stresten sıkıntıdan sanırım doğal yoldan olmadı tüpe başladık ama şimdi iyiyim cennette bir oğlum var cennet annesiyim inşallah Rabbim bu dünyadada anne olmayı nasip eder hepimize

Amin insallah kimsenin kucagi boş kalmasın boynu bükük kalmasın bizlerede anne olmayı nasip etsin insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…