43 yaşındayım devlet ten yarim alamamçok üzgünüm duygularını anlayabiliyorum . Şu an belki karamsarsın ama devlet tüp bebek yapabiliyor acaba ona mı başvursanız ? Gerekirse sizin için araştırabilirim .
Moral en büyük motivasyon.. şimdiki acın yavaş yavaş azalacak , ama yeniden başlamak için lütfen karamsar olmayın ..
Çok ama çok üzgünüm .. nasıl olur şimdilik bilmiyorum ama mutlaka çözümü vardır .. dualarım sizinle ..43 yaşındayım devlet ten yarim alamam
Sağ ol canım hepimizin hasrtei bir rabbim.tez zamanda versin insallahÇok ama çok üzgünüm .. nasıl olur şimdilik bilmiyorum ama mutlaka çözümü vardır .. dualarım sizinle ..
Al bendende o kadar.9 yıldır evliyim 7 yıldır tüp Bebek le uğraşıyor um.4 tüp bebek denedim.yine siz hamile kalabildiniz bende hiç gebelik olmadi.normal yolla hamile bile kalıyorum.tuplerim yok.velhasil beterinde beteri var.buda bizim sınavımız mış.imtihan dünyası.rabbim kimseye evlat hasreti vermesin.sozun bittiği yerdeyiz .Sözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
Canım benim aynen öyle tevekkül etmekten başka çaremiz yok dert bizde çare Allah ta. inşalalh bir gün bizimde güler yüzümüzeAmin canim dua etmekten başka yapaca bisey yok rabbim veriyor alıyor
Bende maddi manevi toparlanayım Allah nasip ederse son kez bülent tıraş ta denemek istiyorum.orasi bizim gibi ileri yaştakiler için umut dolu ınsyagram hesabına baktığında paylaşımları ve başarıları hep eleri yaştakiler le dolu 40 ve üzeri biraz bak gözlemle canım Allah yardımcımız olsun hepimizin43 yaşındayım devlet ten yarim alamam
Canım rabbim gönlüne tesellini versin bitti dediğin noktada başlatsın umutlarını ınsaallah zor deriiz kolaylaştırır yok deriz var ettirir rabbım.ınsaallah nasip buyursun senınle bırlıkte tum ısteyen kullarınaSözün bittiği yer tedaviye tekrar başlamam zor maddi acıdan bittim toplaya calisacam çok kötüyüm
Rabbim ol der olur dayanma gücü versin rabbimAl bendende o kadar.9 yıldır evliyim 7 yıldır tüp Bebek le uğraşıyor um.4 tüp bebek denedim.yine siz hamile kalabildiniz bende hiç gebelik olmadi.normal yolla hamile bile kalıyorum.tuplerim yok.velhasil beterinde beteri var.buda bizim sınavımız mış.imtihan dünyası.rabbim kimseye evlat hasreti vermesin.sozun bittiği yerdeyiz .
Inşallah xanimCanım benim aynen öyle tevekkül etmekten başka çaremiz yok dert bizde çare Allah ta. inşalalh bir gün bizimde güler yüzümüze
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah umudumuzun bittiği yerde Rabbim tutsun elimizden çaresiz bırakmasın inşalalhAl bendende o kadar.9 yıldır evliyim 7 yıldır tüp Bebek le uğraşıyor um.4 tüp bebek denedim.yine siz hamile kalabildiniz bende hiç gebelik olmadi.normal yolla hamile bile kalıyorum.tuplerim yok.velhasil beterinde beteri var.buda bizim sınavımız mış.imtihan dünyası.rabbim kimseye evlat hasreti vermesin.sozun bittiği yerdeyiz .
Amin içimizin yangınına su serpsin inanki çok zor için yanıyorRabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah umudumuzun bittiği yerde Rabbim tutsun elimizden çaresiz bırakmasın inşalalh
cnm seni okadar iyi anlıyorumki ben 36 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı biranda gitti..şimdi tüple uğraşıyorum herkesin bir sınavı farklı malesef devlete başvur cnm üniv hastaleri devlet destekli yapıyorlarAmin sağ ol canım çok zor kaybetmek 11 yıl sonra oldu oda kusa sürdü
Geçmiş olsun sizinki dahada zor O seni cennette bekliyor annesicnm seni okadar iyi anlıyorumki ben 36 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı biranda gitti..şimdi tüple uğraşıyorum herkesin bir sınavı farklı malesef devlete başvur cnm üniv hastaleri devlet destekli yapıyorlar
Senin durumun daha zor benim başlamadan bitti rabbim sabır versincnm seni okadar iyi anlıyorumki ben 36 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı biranda gitti..şimdi tüple uğraşıyorum herkesin bir sınavı farklı malesef devlete başvur cnm üniv hastaleri devlet destekli yapıyorlar
saol canım evet çok zordu ilk 1 sene kendime gelemedim kim sorsa ağlıyordum sürekliGeçmiş olsun sizinki dahada zor O seni cennette bekliyor annesiInsalalb bundan sonra güler yüzünüz tez zamanda. Devlet 39 yaştan sonra karşılamıyor maglesef
çokzordu cnm kocaman bebekti herşeyi oluşmuş doğsa yaşayacak Rabbim daha çok sevdi dedik kavuşmayı bekliyoruz insanın elinden başka birşey gelmiyorSenin durumun daha zor benim başlamadan bitti rabbim sabır versin
Anın canım inşallah bu sefer tutunur sag saglim dogarçokzordu cnm kocaman bebekti herşeyi oluşmuş doğsa yaşayacak Rabbim daha çok sevdi dedik kavuşmayı bekliyoruz insanın elinden başka birşey gelmiyorRabbim kimseye yaşatmasın
inşallah canım inşallah sende pes etme ne olur herzaman bir çıkış yolu bulunurAnın canım inşallah bu sefer tutunur sag saglim dogar
Amin insallah kimsenin kucagi boş kalmasın boynu bükük kalmasın bizlerede anne olmayı nasip etsin insalalhsaol canım evet çok zordu ilk 1 sene kendime gelemedim kim sorsa ağlıyordum süreklistresten sıkıntıdan sanırım doğal yoldan olmadı tüpe başladık ama şimdi iyiyim cennette bir oğlum var cennet annesiyim inşallah Rabbim bu dünyadada anne olmayı nasip eder hepimize
inşallah canım olucazAmin insallah kimsenin kucagi boş kalmasın boynu bükük kalmasın bizlerede anne olmayı nasip etsin insalalh