Canım sevinemiyorum bile değer çok az bilgi sahibi değilim ben yalnis anlama ilk defa başıma geliyorTabii, hekiminiz ve siz daha iyi bilir.
Çok üzgünüm ..çok dua ettim sizin için .. sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama Allah’tan umut kesilmez ..Daha oluşmamış bir can için size hissettiğimi anlatmam mümkün değil.goz yaşlarım saatlerdir durmak bilmiyor bu son şansımdı elimde bişey kalmadı
Oy kuzum kaç gündür dualarımdasınP.tesi kürtaj oluyorum hala 5+5 hiç gelişmemiş kanamada gördü doktorum buda nasip olmadı
Bende cok üzgün olduğumu söylemek istiyorum sizin icin hiç beklemediğiniz anda ve zamanda bir mucizeyle karşılaşmanızı ve Rabbimin size hediye edeceği hayırlı bir evlat diliyorum yürekten duamda olacaksınız güzel haberlerinizi duymayı bekliyorum tez vakitte insallah hayırlaıyalP.tesi kürtaj oluyorum hala 5+5 hiç gelişmemiş kanamada gördü doktorum buda nasip olmadı
Allah razı olsun eksik olmayın inşallah bu yoldaki herkes günün birinde anne.olsun Rabbim yardımcımız olsun hepimizinBende cok üzgün olduğumu söylemek istiyorum sizin icin hiç beklemediğiniz anda ve zamanda bir mucizeyle karşılaşmanızı ve Rabbimin size hediye edeceği hayırlı bir evlat diliyorum yürekten duamda olacaksınız güzel haberlerinizi duymayı bekliyorum tez vakitte insallah hayırlaıyal
Alllah razı olsun canım benim ne kırması asla Rabbim nasip etmedi geçicek bu kötü günler insalah hepimiz bir gün o gizel duyguyu yaşarız umarimOy kuzum kaç gündür dualarımdasın
Allahım sabır versin, inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun☹
Inşallah seni kırmamışımdır hakkını helal et hemi
İnşallah tez zamanda yuregini sogutucak Bi mucize yaşarsın canım Allah yardımcın olsunP.tesi kürtaj oluyorum hala 5+5 hiç gelişmemiş kanamada gördü doktorum buda nasip olmadı
Amin canım Allah razı olsunİnşallah tez zamanda yuregini sogutucak Bi mucize yaşarsın canım Allah yardımcın olsun
Saol Allah razı olsun canım Rabbim bu kez senin yüzüne gülsün inşalalh transferinde herşey yolunda gider şans seninle olsunU Umudumbayto Allah yüreğine ferahlık versin, umarım bu günler de geçecek, Kendini uzup strese sokma lütfen.Bende ocakta aynı durumu yaşadım malasef.2. tüp bebek denememde iki embriyom da tuttu,iki kese de geride geliyordu ama ben çok araştırdım, hep olumsuz düşündüm, Resmen felakete davetiye çıkardım.Simdi diyorum keşke bu kadar stres yapmasaydım belki de biri devam edecekti, çünkü burda örnekleri var.Bir kesem hiç büyümedi, diğeride önce tüpe yakın yerleşmişti sonra rahime indi ama geriden geldi sonrasında kalp atışını da duyduk ama ertesi hafta gittiğimde durmuştu.Bu süreç zarfında 10 kere doktora gittik Resmen, kendimi cok yıprattm .Ekim'de tekrardan transfer olacağım inşaallah tutarsa 2 hafta doktora gitmeyeceğim, boş yere stres yaptım kendime, herşey olacağına varıyor neticede.Ama biliyorum bir gün olacak, tutunuyor sonuçta.Birn] gün bizim de olacak umudunu kaybetme
Canım benim 3 kere opu oldu.Her seferinde ikiden fazla embriyom olmuyor malasef, Benim yaşım genç ama rezervim azalıyor ama asıl sorun eşimde tek tük sperm çıkıyor onlar da pek iyi değil ama olsun en azından deneyebiliyoruz ya hiç yumurta sperm olmasaydı?Sende umudunu yüksek tut, ben burda o kadar imkansız hikayeleri okudum ki umut oldular banaSaol Allah razı olsun canım Rabbim bu kez senin yüzüne gülsün inşalalh transferinde herşey yolunda gider şans seninle olsunbenim imkansiz demiyorum ama artik biraz zor ileri yaş rezerv düşüklüğü Adenomiyosiz ve hep 5.haftasında kalan gebelikler ben bu son tedavime geçen yıl ekimde başladım ve hazırda dondurulmuş emriolarim vardı ona rağmen 10ay sürdü transfer olmam.6ay sadece geçici menepoza alındım her bir transferim en az 1yilimi alıyor ki şuan elimde hiç emriom kalmadı beni bugünden sonra sadece mucize kurtarır oda bizi bulmaz.Allah sizlere yardımcı olsun inşalalh yüzünüz gülsün canım benim. Olurda ilerde tekrar denemeyi düşünürsem bülent tıraşa gitmek istiyorum şuan kafamda o var
Tesekkurederim Rabbim en zorumuzu kolaya çevirsin bizlerde günün birinde tez zamanda zahmetsiz o duyguyu yasıyabilelim inşalalhCanım benim 3 kere opu oldu.Her seferinde ikiden fazla embriyom olmuyor malasef, Benim yaşım genç ama rezervim azalıyor ama asıl sorun eşimde tek tük sperm çıkıyor onlar da pek iyi değil ama olsun en azından deneyebiliyoruz ya hiç yumurta sperm olmasaydı?Sende umudunu yüksek tut, ben burda o kadar imkansız hikayeleri okudum ki umut oldular bana
Kuzum inşallah bebeğin gelişim gösterir kardeşine yetişirMerhaba kızlar, kontrolden çıktım. Pzt günü 6+2 ve +1diler. Büyük olan 7+0 olmuş gününde herşey yolunda ancak küçük olan 6+3 olmuş sadecekalp atışı var çok şükür ama diğerine göre daha derinden geliyor. Kesesi diğerinin altında ve biraz da arkada kalıyor o yüzden öyle dedi doktor. Çarşamba tekrar gideceğim küçük olanı takip için. Dua edin olur mu, yetişsin gününe
Bence sıkinti yapma annesi, oluyor oyle biliyorsun, carsambaya gelisimi gereken sekilde olur insallah. Kese gorunumleri duzgundu degil mi?Merhaba kızlar, kontrolden çıktım. Pzt günü 6+2 ve +1diler. Büyük olan 7+0 olmuş gününde herşey yolunda ancak küçük olan 6+3 olmuş sadecekalp atışı var çok şükür ama diğerine göre daha derinden geliyor. Kesesi diğerinin altında ve biraz da arkada kalıyor o yüzden öyle dedi doktor. Çarşamba tekrar gideceğim küçük olanı takip için. Dua edin olur mu, yetişsin gününe
İnşallah kuzum valla dua ediyorum sürekliKuzum inşallah bebeğin gelişim gösterir kardeşine yetişirinşallah
Düzgündü canım çok şükürBence sıkinti yapma annesi, oluyor oyle biliyorsun, carsambaya gelisimi gereken sekilde olur insallah. Kese gorunumleri duzgundu degil mi?
Canım 1 kaşık kırmızı kan geldi ve bir daha olmadı anlayamadım dün sabah baktılar bebeğimin iyi olduğunu söylediler aspirini kestiler kalçadan iğnemi hergüne çıkarttılar ben biraz aşure çok yedim ve ondada tarçın ve fıstık bize zararlıymış ben bilmiyordum eczacı arkadaşım tarçın yapmıştır dedi ama bilemedim şuan kalkmadan yatıyorumKuzum kırmızı kanamamı yoksa kahve mi dün iyiyim diye yazmışsın cok sevindim benimde 3 4 gun önce öyle kanama oldu fitil dedi hemşire
Kızlar Rabbim evlatlarınızı korusun size bağışlasın yormayın kendinizi dinleninKuzum kırmızı kanamamı yoksa kahve mi dün iyiyim diye yazmışsın cok sevindim benimde 3 4 gun önce öyle kanama oldu fitil dedi hemşire