- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Muhakkak canımYarin haberdar et bizi
Yok canm mümkünati yokO zaman biraz dur, kendısı gelsin gelecekse.. Kahverengi oluyor Yerlesme
Kız öyle demeYok canm mümkünati yok
Kafamı dağıtacağım diyordu, inşallah öyledir canım
İnşallah canım yaKafamı dağıtacağım diyordu, inşallah öyledir canım
İnşallah her şey yolunda gider hayırlı müjdelere vesile olurSlm bende bugün opu oldum benim ilk denemem pazartesi bilgi verecekler çok korkuyorum ya boş çıkarsa yaşım 35
Bende 650tl ödedim rahim filmine denizli özel sağlık hastanesiBizim hastane 800 900 demiş, bizim gruptaki sosyalcı sordu baska şehirde 4bın cıvarı demısler, doktorun takıplı hastası olmaya alakalı dıcem de, sen de takıplı hastasındır.. Mesela benım gıttıgım yerde rahım fılmı 320, Baska yerlerde 2bın miş
Aminn hepimizin yolunda gider inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah her şey yolunda gider hayırlı müjdelere vesile olur
Amin amin inşallah. Sen şuan kime gidiyorsun denizli deAminn hepimizin yolunda gider inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bi arkadaşım da yunus beye gidiyor da o yüzden sordum acaba aynı doktor mu diyeRıdvan erdemir özel sağlık hastanesi
Ya insan kendini bilirKız öyle deme
Hayırlısı olsun inşallah hemen kotu dusunmeSlm bende bugün opu oldum benim ilk denemem pazartesi bilgi verecekler çok korkuyorum ya boş çıkarsa yaşım 35
Yunus aydın la beraber çalışıyor rıdvan bey zaten çok iyiler alanlarında inşallah iyi olur ilaç verdiler bugün onlara başladım opusonrası ilaçlarmışBi arkadaşım da yunus beye gidiyor da o yüzden sordum acaba aynı doktor mu diye
İnşallah canım taze transfer mi olacak seninkiYunus aydın la beraber çalışıyor rıdvan bey zaten çok iyiler alanlarında inşallah iyi olur ilaç verdiler bugün onlara başladım opusonrası ilaçlarmış
Hayırlı olsun canım, öyle düşünme niye boş çıksın ki. Ben de 36 yaşındayımSlm bende bugün opu oldum benim ilk denemem pazartesi bilgi verecekler çok korkuyorum ya boş çıkarsa yaşım 35