- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Hayırlı olsun canım. Yeni mi başlayacaksın, transfer mi olacak
İnşallah canım benim çok güzel haberlerle gel inşallahBenim de yarınn. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de tedavi olacak diye saldım kendimi ama olmadı. Bize o bile yaramıyorÖyle deme, takmadığın ay oluyormuş dıyor ya herkesbelli olmaz, belki denek gelmiştir.. Hayırlısı olsun ınsallah, olmazsa da uzulmeyız artık tedavımız baslıyor Allahın izniyle
Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Cekindigin bir doktorla ne isin var ? Insan doktoruna rahat olmalikızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktorumu da aramak istemiyorum çekiniyorum
Yurt disindayim ben Türkiye degilimhangi hastanede tüp bebek denemesi yapacaksınız ? Ücreti de iletebilir misiniz?
Hadi hayırlısı canım dualarım seninle benden de 9 toplanmıştıYarın canım. 7 yumurta var. 3ü olgun, 4 ü biraz geride. Bakalım nasıl çıkacak.
İnşallah yaşarlar canım. Senin kaç tane kalmıştıHadi hayırlısı canım dualarım seninle benden de 9 toplanmıştı
Yeni canım, adetle birlikte baslıcagız, gecicı menapoz ıgnesı vuruldumHayırlı olsun canım. Yeni mi başlayacaksın, transfer mi olacak
Benim yarın yumurta toplama olacak inşallah canımYeni canım, adetle birlikte baslıcagız, gecicı menapoz ıgnesı vuruldum
Sen hangı asamadasın
Biz zor bir sınavdan geçiyoruz, insallah emeklerimizin karsılıgını hayırlı saglıklı bir evlat ile alırızBen de tedavi olacak diye saldım kendimi ama olmadı. Bize o bile yaramıyor
Yaa sen yolu yarılamıssın masallahBenim yarın yumurta toplama olacak inşallah canım
C Capanin Gururu TeyomBiz zor bir sınavdan geçiyoruz, insallah emeklerimizin karsılıgını hayırlı saglıklı bir evlat ile alırız
Yok yok hiç morarmıyor kuzu.C Capanin Gururu Teyom
Günaydın kizlar rüyamda ignemi yapiyordum mirariyordu göbeğimadetim başlamadı rüyalarım da da rahat yok artik
Bilnçaltın esir almış seniC Capanin Gururu Teyom
Günaydın kizlar rüyamda ignemi yapiyordum mirariyordu göbeğimadetim başlamadı rüyalarım da da rahat yok artik
Yok yok hiç morarmıyor kuzu.Ben de rüyalarımda çift çizgi görüyorum. Şuana kadar rüyamda da görmüyordum. Bu bile iyi gelişme bana
Daha once catlatma igneleri kullandim biliyorum da iste ruyalara esir olduk adetim sökülmedi bi turluBilnçaltın esir almış seni
Rüyalar da olmasa olmaz zatenDaha once catlatma igneleri kullandim biliyorum da iste ruyalara esir olduk adetim sökülmedi bi turlu
Masaj yapıyorlar onu mu denesenDaha once catlatma igneleri kullandim biliyorum da iste ruyalara esir olduk adetim sökülmedi bi turlu
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedimBunun kararını biz veremeyiz. Doktoru aramalısın neden çekineceksin ki sabah mutlaka ara
Aslinda aklimda neden yapmadm ki basliyim en iyisiMasaj yapıyorlar onu mu denesen