Ama gebelik olmadığına eminsen yapAslinda aklimda neden yapmadm ki basliyim en iyisi
Adetime 4 gun var leke var sadece gebelik olmaz ki buAma gebelik olmadığına eminsen yap
8 i olgun çıkmıştı canım 3 tanesi 5.gün blast olmuştuİnşallah yaşarlar canım. Senin kaç tane kalmıştı
Ay hadi hayırlısı inşallah canım8 i olgun çıkmıştı canım 3 tanesi 5.gün blast olmuştu
Yerlesme kanaması gıbı mı? Hangı renk tiAdetime 4 gun var leke var sadece gebelik olmaz ki budun sancim vardi tam dedm geliyo yine bisey yok
Anestezi ile ilgili olabilir heralde. Sezaryande de öyle oluyormuşNeden acaba. Rahim filmi de anestezili onda böyle uyarılar yok hiç
Toplandı mı canım.. Çok keyifli prenses gibi yatıyorum.. Güzelde tepsi hazırlamışlar kayısı ceviz kuru üzüümm meyve kekBenim yarın yumurta toplama olacak inşallah canım
Benim yarın canım. Hadi geçmiş olsun. Darısı transfere inşallahToplandı mı canım.. Çok keyifli prenses gibi yatıyorum.. Güzelde tepsi hazırlamışlar kayısı ceviz kuru üzüümm meyve kekaltı üstü yumurta toplandı ama sanki prensesimmmmmm çok mutlu oldum niyeyse
İnşallah güzel haberler alırsınKızlar benim transferim 14 Haziran’da oldu.Test günüm 26 Haziran.Bu 4.denemem.Bu sefer umarım olur
Benim pztsi transfer var transfer içinde aynı uyarı yapıldı bana takı oje kozmetik ürün kullanmayın krem duş jeli istemioz dediler anestezi ile ilgisi yok benceNeden acaba. Rahim filmi de anestezili onda böyle uyarılar yok hiç
Yok canım rahim dinlendirme olacakBenim yarın canım. Hadi geçmiş olsun. Darısı transfere inşallahtaze transfer mi olacak
Bende istambuldayım bende önümüzdeki ay inşallah ön görüşmeye gidicem ilk denememTeşekkür ederim canım kayseri de tedavi oluyorum ben. Sen başladın mı
Toplandı mı canım.. Çok keyifli prenses gibi yatıyorum.. Güzelde tepsi hazırlamışlar kayısı ceviz kuru üzüümm meyve kekaltı üstü yumurta toplandı ama sanki prensesimmmmmm çok mutlu oldum niyeyse
Ihtimal vermiyorm canm agrilarimdan adet olacagimi biliyorum acik kahve rengiydi ama aksama kirmizya doner eminimYerlesme kanaması gıbı mı? Hangı renk ti
Yarin haberdar et biziBenim yarın canım. Hadi geçmiş olsun. Darısı transfere inşallahtaze transfer mi olacak
O zaman biraz dur, kendısı gelsin gelecekse.. Kahverengi oluyor YerlesmeIhtimal vermiyorm canm agrilarimdan adet olacagimi biliyorum acik kahve rengiydi ama aksama kirmizya doner eminim
Sürecin hayırlı olsun canımKızlar selam Antalyadan!!!Bende 1 tüp bebek başladım. 14 hazıranda başladım bugün kontrol vardı herşey yolunda. pazartesi tekrar kontrol ve çarşamba gibi OPU yaptarcaklar. Antalya Akdeniz Üniv. denemeye karar verdik. 4.5 sene sebepsiz infertilite. 3 defa aşılama yaptım. ıkısıde kimyasal gebelek geçirdim. İnşallah tüp bebek tuttar artık