Aynen mantığını kavrayamadik ama neyse ne isteniyorsa yapacaz o kdr uğraş veriyoruzYa aslında ben de biliyorum ama kafa karisikligi olmaması için sadece anestezi kısmını belirtmek istedim. Özellikle transfer için sadece su ile duş alın diyor bazı doktorlar. Tutma olasılığı ile ilgili bir şey ama mantığı ne tam olarak bilmiyorum
Bende bu ay ön görüşme gerçekleştirdik adetimi bekliyoruz Temmuz ayında başlayacaz inşallah bi aksilik olmazsaHayırlı haberler alacağınız bi topik olsun inşaAllah
Bende bu ay ön görüşmeye gideceğim temmuz da başlarız bizde.
Çıktım canım. 6 yumurta toplandıSaat kaçta toplanacak canım. Hayirli haberlerle gel inşallah
Ben varım canımAdana Bülent haydardedeoğluna giden varmı aramızda
Başladınız mı tedaviye Temmuz adetimi bekliyoruz bizBen varım canım
Benim yumurta toplama yapıldı canımBaşladınız mı tedaviye Temmuz adetimi bekliyoruz biz
Hepsi dolu muÇıktım canım. 6 yumurta toplandı
Ayy hadi inşallahBenim yumurta toplama yapıldı canım
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllahBende bu ay ön görüşme gerçekleştirdik adetimi bekliyoruz Temmuz ayında başlayacaz inşallah bi aksilik olmazsa
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Onu bilmiyorum canım, yarın söylerler sanırımHepsi dolu mu
Haftaya perşembe inşallahAyy hadi inşallahTransfer ne zaman
Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Hayırlı haberler alalım inşallahBenim bugün olacak canım, hastaneydeyim
İnşallah hayırlı haberler verirsinHaftaya perşembe inşallah
Transfer oldumu canımBenim yaştan dolayı yaşarsa 2 embriyo olacak inşallah canım. İkizden korkuyorum ama bu kadar uğraşırken risk almak istemiyorum
Canım hangi aşamadasın. Ben 4 tane alıyorum gündekızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktorumu da aramak istemiyorum çekiniyorum
Hadi inşaallah güzel haberler gelirOnu bilmiyorum canım, yarın söylerler sanırım
Amin cümlemizden canım.Senin de yarın mıHadi inşaallah güzel haberler gelir
Yok canım daha bugün opu oldu. Perşembeye inşallahTransfer oldumu canım